Γεια χαρά σας, Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες!

Αισθάνομαι, να εκφράσω την συνειδητοποίηση και εμπειρία της Γνώσης του Εαυτού μας!

Το Απαράμιλλο Θείο Δώρο της Μητέρας μας Ζωής, πρέπει να το γιορτάζουμε οι πάντες – γονείς και παιδιά κάθε ευλογημένη νέα μέρα, αλλά προϋποθέτει να την αναγνωρίσουμε ως Δωρήτρια μέσω της Θεσπέσιας Γνώσης του Εαυτού μας, κι’ όχι να περιμένουμε τις τυπικές παραδοσιακές γιορτές των εμπόρων, που έχουν καθιερώσει τάχα κάθε έτος τις ονομαστικές, τις ερωτικές, και πρόσφατα των μητέρων και πατεράδων μας! Χωρίς την Γνώση του Εαυτού μας, απλά θα συνεχίζουμε να γινόμαστε όλοι αντίγραφα των άλλων. Όποιοι επιθυμείτε, Ύψιστη Εσώτατη Εξέλιξη, σας συστήνω πως μπορούμε να λάβουμε την πρακτική Γνώση δωρεάν, όχι τις θεωρητικές γνώσεις με σεμινάρια και πιστοποιητικά με πληρωμή απ’ τους αμέτρητους ανά τον κόσμο όλον ιμιτασιόν δασκάλους.

Σας συστήνω πως μπορείτε να λάβετε τη Γνώση

Ο Διδάσκαλός μας Πρεμ Ράβατ, έχει ετοιμάσει κατάλληλες ομιλίες για τους ενδιαφερόμενους, οι οποίες είναι σε 5 οπτικοακουστικά dvd 1 ½ ώρας που τα ονομάζει κλειδιά, συνολικά 7 – 8 ωρών με δανεισμό. Μόλις τελειώσετε τα 5 dvd γίνετε η συνεδρία για τη Γνώση και παρουσιάζει ο ίδιος στο 6 dvd κλειδί τον πρακτικό τρόπο, που αποτελείται από 4 τεχνικές, πώς να κάνουμε πρακτική στη Γνώση! Η Γνώση του Εαυτού μας, δεν έχει απολύτως καμία σχέση με ψυχοκοσμοθεωρίες, φιλοσοφίες και θρησκείες, γιατί είναι μόνο εσωτερική, ατομική ύψιστη εμπειρία και είναι συμβατή για όλες τις θρησκείες.
Στο τηλέφωνο 2107488650 προσφέρονται πληροφορίες πότε γίνονται εκδηλώσεις προβολής βίντεο του Πρεμ Ράβατ στο ξενοδοχείο Παρθενών και για την παραλαβή των κλειδιών. Για όσους διαμένουν εκτός Αθηνών, αφήνετε όνομα και τηλ. για να σας σταλούν ταχυδρομικώς.

Για να Γνωρίσουμε το Θείο μέσα μας, ώστε ν’ απελευθερωθούμε απ’ την ψευδαίσθηση, χρειάζεται ειλικρινή δίψα και επένδυση στην Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας!

Αισθάνομαι ότι δεν έχω να εκφράσω πιο ουσιαστικό μήνυμα, ώσπου να φύγω από αυτή την Ζωή.

Σας εύχομαι να επωφεληθείτε εις το έπακρον!
www.theartoflife.gr www.wopg.org PremRawaτ.com

Με Αγάπη! Νότης