Γεια χαρά σας, Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες!
ΩΦΕΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥ

Ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί για τους πολέμους, για τον παγκόσμιο εξαναγκασμό της μετανάστευσης και για τον χαμό των ανθρώπων, εκτός των πολιτικών κυβερνητών – πρόωρων νεκροθαφτών των λαών, που είναι υποχείρια των επιχειρηματιών αφανών μαφιόζων αφεντικών τους;

Αυτή η τόσο απλή ιδέα, κοπής χρήματος απ’ την ίδια την πολιτεία, εάν επιτευχθεί σε μία χώρα, σιγά σιγά θα υιοθετείται κι από άλλους λαούς και όλο θα μειώνονται οι τεχνητές φτώχειες και οι πανούργες εξαναγκαστικές μεταναστεύσεις, κι έτσι θα εκλείψουν σταδιακά οι πόλεμοι και οι δουλέμποροι με τις εγκληματικές τους συμπεριφορές, που βλέπουν τους συνανθρώπους τους μόνο ως χρήμα.

Ας δούμε τώρα τα θαυμάσια αποτελέσματα, που μπορούν να προκύψουν απ’ την υποχρέωση και τη συμπαράσταση της πολιτείας προς τον λαό.
Πρώτα απ’ όλα, η εξάλειψη του άγχους για την αυριανή ημέρα, που δεν θα τους κυνηγάει κανένα χρέος, γιατί θα έχουν τα βασικά τους εξασφαλισμένα. Ενοίκιο, τροφή, απ’ το μισθό κοινωφελής εργασίας, και νερό, φως, θέρμανση, τηλέφωνο, μέσα μεταφοράς δωρεάν, για να ζούμε όλοι με αξιοπρέπεια. Επαναφορά της ελπίδας μέσα τους, ότι υπάρχουν κάποιοι εκπρόσωποι του λαού επιτέλους, που επιθυμούν να μειώνουν τα προβλήματα και όχι να τα δημιουργούν και να τα αυξάνουν, όπως έκαναν οι πρώην και σημερινοί θεοχρήματοι ασυνείδητοι πολιτικοί.

Δεν θα έχουν άγχος ως προς τις σπουδές τους, ούτε θα τους αναγκάζουν να μεταναστεύουν, αλλά θα έχουν την επιλογή τους. Οι μισθοί όλων των υπαλλήλων -συνεργατών θα είναι βιώσιμοι, για αξιοπρέπεια.
Δεν θα αναγκάζονται να καταφεύγουν σε πορνεία, τζόγο, αλκοόλ, ναρκωτικά, απάτες και εγκλήματα για εξεύρεση των φυσικών τους αναγκών, με αποτέλεσμα όλο και να μειώνονται οι αυτοκτονίες, οι χωρισμοί, οι φυλακές, τα νοσοκομεία, τα τρελοκομεία και οι πόλεμοι.
Τα ΜΜΕ της καινούργιας πολιτείας θα προβάλλουν προγράμματα για τη Γνώση του Εαυτού μας, και εκπαίδευση για την εσωτερική μας Ειρήνη, για να προάγουν την εξύψωση του πνεύματος και την πραγμάτωση της ειρήνης, της αγάπης, του σεβασμού, της ελευθερίας, και της ευημερίας.

Αντί για πληρωμές ανέργων, που μαθαίνουν στην τεμπελιά και οδηγούνται σε αθέμιτους τρόπους, θα έχουμε κοινωφελείς εργασίες παντού, ιδιαίτερα για την όσο περισσότερο δυνατόν ασφάλεια όλων των πολιτών. Η κάθε περιοχή, θα έχει το αστυνομικό της τμήμα σε πόλεις, προάστια, εξοχικά, χωριά, νησιά, με συνεχείς περιπολίες 24ώρου βάσεως για πρόληψη κλοπών, οικιών, καταστημάτων, αυτοκινήτων, μηχανών κ. λ. π. που οδηγούν στο έγκλημα.
Και εξαφάνιση ολοκληρωτικά όλων των αρμεχτικών κρατικών κυκλωμάτων, που παρουσιάζονται τάχα για την προστασία του «κράτους» ως εφορίες, γιατί δεν θα έχει ανάγκη η πολιτεία να αρμέγει τον λαό, εφόσον θα τυπώνουμε δικό μας χρήμα.
Αυτά είναι τα θεμελιώδη δικαιώματα των ανθρώπων και πρέπει να διασφαλίζονται από την πολιτεία.

Όσο θα υπάρχουν οι κομματάρχες, που χειραγωγούν τον λαό διχασμένο και φανατισμένο με πρωτόγονες σκέψεις, ατυχώς τα πράγματα όλο και περισσότερο θα χειροτερεύουν.

Ας θυμόμαστε, ότι τα πάντα έξω μας, είναι η αντανάκλαση του μέσα μας.
Το μυαλό, που υποφέρει από δυστυχία, ατυχώς, επιθυμεί και κάνει τα πάντα για δημιουργία της δυστυχίας προς τους συνανθρώπους μας και απ’ αυτούς έχουμε αναρίθμητους, με πρότυπο τους κυβερνήτες με όλη την πυραμίδα του σκότους που έχουν κτίσει με υποδουλωμένους μαζάνθρωπους.
Η ανθρώπινη καρδιά που είναι ευτυχισμένη και γεμάτη ευγνωμοσύνη, προσπαθεί όλο και περισσότερο να κάνει ότι μπορεί, διότι επιθυμεί το ίδιο να βλέπει στους συνανθρώπους μας.

Η κυβέρνηση των «Οραματιστών του Γενικού Καλού», τελικά, θα είναι ΕΝΑ με τον λαό ως υπηρέτες, και όχι κυβερνήτες για διχασμούς και οργανωμένο χάος.
Το «ουδέν κακό αμιγές καλού» ας το εφαρμόσουμε σήμερα, μετά απ’ αυτή την άθλια ηθική και οικονομική κρίση. Είναι καιρός, για ατομική και συλλογική αφύπνιση και συνειδητοποίηση, για μια καινούργια φωτεινή ιστορία.

Τότε και μόνο τότε. θα εξαφανιστούν οι ασυνείδητοι υποκριτές και υποδουλωμένοι πολιτικοί, όταν βρεθούν μερικοί άνθρωποι γνήσιοι και συνενωθούμε για υγιή συνεργασία του Γενικού Καλού! Όπως, μόνο όταν φέρνεις το φως, εξαφανίζεται το σκοτάδι.

Ας αναλάβουμε την προσωπική μας ευθύνη για εσωτερική καθαρότητα, διότι όπως η ασχήμια και η υποκρισία του μυαλού έχει αλληλεπίδραση και χειροτερεύει η ανθρωπότητα, έτσι η ομορφιά και η γνησιότητα της καρδιάς μας, έχει απίστευτη αλληλεπίδραση για την καλυτέρευση της ανθρωπότητας!

Μην σας φαίνεται ουτοπία, τα οράματα της καρδιάς που όλα είναι ευγενή και συλλογικά, τα αποτελέσματα έρχονται σιγά σιγά!

Και μία υπενθύμιση να κοινοποιούμε τα ωφέλημα μηνύματα, γιατί επιτελείτε συλλογική ωφέλεια!

Και το πιο σπουδαίο: Η άγνοια του Εαυτού μας, είναι ο φορέας του μίσους της ασέβειας και του σκοταδισμού.

Η Γνώση του Εαυτού μας, είναι ο φορέας της Αγάπης, του Σεβασμού και του Φωτισμού!

www.ogek.gr theartoflife.gr PremRawat.com

Καλό σας Σ/Κ!
Με Αγάπη Νότης