\Γεια χαρά σας, Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες!

Η Υπέρτατη Ειτυχία μας

Όπως είναι αναγκαία, η ποικιλόμορφη και άφθονη γενναιόδωρη τροφή της Μητέρας μας Γης, που μάς συντηρεί από μωρά και μας αναπτύσσει μέχρι την τελευταία μας αναπνοή, έτσι και Η Γνώση του Αληθινού Ζωντανού Διδασκάλου εκάστοτε εποχής, είναι αναγκαία για την εσωτερική τροφή της καρδιάς μας για την Εκπλήρωση και Εσωτερική Εξέλιξή μας!

Σας εκφράζω την συνειδητοποίηση και εμπειρία μου, κι όποιος/α επιθυμεί να την βιώσει, ως φυσικό πρέπει να ερευνήσει το Συναρπαστικό έργο του Σημερινού Αληθινού Διδάσκαλου, κι αν αγγιχτεί ας κάνει τα απαραίτητα βήματα για να πάρει τον πρακτικό τρόπο πως να συνδέεται με την Θεία Πηγή της Εσωτερικής Σοφίας, της Διαύγειας και της Ανεξάντλητης Αληθινής Χαράς μας!

Αδράξτε, την σπανιότατη και ευγενέστατη πρόσκληση και πρόκληση, ιδιαίτερα σε μία εποχή βαθύτατου σκότους υποκρισίας, ιδιοτέλειας, ασέβειας και μίσους, για να συμβάλουμε στο κτίσιμο μίας εκ’ νέου Φωτεινής Ιστορίας για το παραπλανημένο και δυστυχισμένο Ανθρώπινο Γένος! Λόγω της άγνοιας του Εαυτού μας, προκύπτει και βιώνουμε το διαιωνιζόμενο «ενός κακού μύρια έπονται». Τώρα, μάς δίνεται η απίστευτη ευκαιρία, να το αντιστρέψουμε με τη Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας, απ’ όπου προκύπτει για να βιώνουμε το « Ενός Καλού Μύρια Έπονται»!

Μην αδιαφορείτε, ως προς την προσωπική μας ευθύνη, για την καλυτέρευση της ανθρωπότητας, που γεννιούνται κάθε στιγμή νέα πάναγνα ευλογημένα μωρά και δεν μάς φταίνε σε τίποτα, να τους έχουμε έτοιμα σκουπίδια και να μην αντέχουν καθόλου την τρομακτική δυσοσμία που τους αφήνουμε ως κληρονομιά.

Σας συστήνω πως μπορείτε να λάβετε τη Γνώση

Ο Διδάσκαλός μας Πρεμ Ράβατ, έχει ετοιμάσει κατάλληλες ομιλίες για τους ενδιαφερόμενους, οι οποίες είναι σε 5 οπτικοακουστικά dvd που τα ονομάζει κλειδιά, συνολικά 7 – 8 ωρών με δανεισμό. Μόλις τελειώσετε τα 5 dvd γίνετε η συνεδρία για τη Γνώση και παρουσιάζει ο ίδιος στο 6 dvd κλειδί τον πρακτικό τρόπο, που αποτελείται από 4 τεχνικές, πώς να κάνουμε πρακτική στη Γνώση! Η Γνώση του Εαυτού μας, δεν έχει απολύτως καμία σχέση με ψυχοκοσμοθεωρίες, φιλοσοφίες και θρησκείες, γιατί είναι μόνο εσωτερική, ατομική ύψιστη εμπειρία και είναι συμβατή για όλες τις θρησκείες.
Στο τηλέφωνο 2107488650 προσφέρονται πληροφορίες πότε γίνονται εκδηλώσεις προβολής βίντεο του Πρεμ Ράβατ στο ξενοδοχείο Παρθενών και για την παραλαβή των κλειδιών. Για όσους διαμένουν εκτός Αθηνών, αφήνετε όνομα και τηλ. για να σας σταλούν ταχυδρομικώς.
Αισθάνομαι ότι δεν έχω να εκφράσω πιο ουσιαστικό μήνυμα, ώσπου να φύγω από αυτή την Ζωή!

Σας εύχομαι να επωφεληθείτε εις το έπακρον!
www.theartoflife.gr www.wopg.org premrawaτ.com

Με Αγάπη! Νότης