Η πολιτεία θα φροντίζει για τα ΜΜΕ με τη συνεχή διαφώτιση, την πρόληψη της υγείας, για την αποφυγή δηλητηριασμένων τροφών, αλκοόλ, τσιγάρου, ναρκωτικών, πορνείας, τζόγου, απάτης και εγκλημάτων.

Τώρα τα μέσα προωθούν εικόνες που εξαθλιώνουν και αποχαυνώνουν τα ανθρώπινα όντα. Στόχος είναι να προβάλλονται τα αντίθετα. Μπορούν για παράδειγμα να προβάλλονται βίντεο αυτογνωσίας, λόγια μεγάλων σοφών και διδασκάλων, εκπαίδευση του σώματος, εκτίμηση και αναγνώριση του μαγευτικότατου πλανήτη μας, που μας συντηρεί όλους και όλα με τα αναρίθμητα ευγενέστατα αγαθά του.

Είναι αναγκαιότατο να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι καθήκον μας να δια­φυλάξουμε όσο μπορούμε τον ευλογημένο ζωοποιό πλανήτη μας —το σπίτι μας— όπως προσέχουμε και το μικρό σπίτι που κατοικούμε κάθε μέρα με τους δικούς μας, διότι έρχονται συνέχεια καινούργιοι επισκέπτες.

Επίσης, να συνειδητοποιήσουμε την αναγκαιότητα επιστροφής στην ευλογημένη Μάνα μας Φύση. Όλοι εξαρτιόμαστε απόλυτα από αυτήν.

Η τεχνολογία ρομποτοποίησε την ανθρωπότητα, γιατί δεν συμβαδίζει με τη Γνώση του Εαυτού μας.

Αγαπημένοι μου φίλοι, κατανοώ πλήρως τη λανθασμένη χρήση του πολυτιμότατου χρόνου κάθε καινούργιας ευλογημένης μέρας, αφού οι πανούργοι διαμορφωτές του σκοτεινού παγκόσμιου συστήματος κλέβουν τον χρόνο μας με τα ΜΜΕ των σκουπιδομηνυμάτων. Ιδιαίτερα με την τηλεόραση, που έχει γίνει ένας ατομικός κινηματογράφος σε κάθε σπίτι και στους δημόσιους χώρους, για τη μετάλλαξη των ανθρώπων. Συνήθισαν τους ανθρώπους τόσο ύπουλα να διαθέτουν ώρες για τη σάτιρα με τα επαναλαμβανόμενα σκουπίδια των πολιτικών κομμάτων ως εκπροσώπων των λαών, για να παραμένουμε διχασμένοι. Ώρες στην τηλεόραση για τα αθλήματα, που αρρωσταίνουν οι άνθρωποι απ’ τον φανατισμό και πλακώνονται απ’ τους διχασμούς. Ώρες στη βία και στα πορνό. Ώρες στους φλύαρους παρουσιαστές και δημοσιογράφους, που «ενδιαφέρονται» από αγάπη να ενημερώνουν τον λαό και να τον διχάζουν με τα απαξιωμένα κόμματά τους.

Έτσι ο χρόνος των περισσοτέρων ανθρώπων ξοδεύεται ασυνείδητα κάθε μέρα για τη συσσώρευση σκουπιδιών στον εγκέφαλό τους, με αποτέλεσμα την αυξανόμενη υποκρισία και επικίνδυνη σχιζοφρένεια μολύνοντας ο ένας τον άλλον κι έτσι έχουν δηλητηριάσει την ανθρωπότητα.

Και όταν εκπέμπεται ένα ευγενές μήνυμα που αφορά τον καθένα μας, με προοπτική απίστευτης εσωτερικής εξέλιξης, χαράς, ειρήνης, ελευθερίας και διαύγειας, όχι μόνο δεν δίνουμε για  λίγο τον χρόνο μας, αλλά ή το χλευάζουμε ή το απορρίπτουμε, ή το πολεμάμε για να το εξαφανίσουμε. Αρνιόμαστε την υπενθύμιση για την αγάπη, την καλοσύνη, την αξιοπρέπεια, τον σεβασμό και την εκτίμηση του υπέρτατου δώρου της ζωής μας.

Οι άνθρωποι γίνονται υπάνθρωποι. Η κορωνίδα της δημιουργίας γίνεται κορωνίδα της καταστροφής. Κι όλα αυτά απορρέουν απ’ την άγνοια του Εαυτού μας, για να μας έχουν διχασμένους, ιδιοτελείς και ασεβείς μεταξύ μας και στην Μάνα Φύση.

Δεν υπάρχει χειρότερη φυλακή από τη φυλακή του μυαλού, που έχουν κατασκευάσει τα χειραγωγούμενα ΜΜΕ για τους ανθρώπους, βομβαρδίζοντάς τους με τον καθημερινό φόβο, το άγχος, την ανασφάλεια, με ασαφείς ή παραποιημένες ειδήσεις και εστίαση στα οικονομικά προβλήματα.

Εάν συνηθίσατε μια τέτοια καθημερινή ζωή και επιθυμείτε να τη ζείτε, ήδη την έχετε. Εάν δεν την επιθυμείτε, επιλέξτε το σημερινό ελπιδοφόρο μήνυμα, για την αλλαγή πορείας προς την εσωτερική και εξωτερική ελευθερία μας. Η Γνώση του Εαυτού μας και η συνένωσή μας είναι ο μοναδικός δρόμος για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε απ’ το προδιαγεγραμμένο οδυνηρό πεπρωμένο, που έχουν καταστρώσει οι διαμορφωτές του χάους και του σκότους για όλους τους ανθρώπους.