α. Έκδοση χρήματος από την ίδια την πολιτεία για την κάλυψη των δημοσιονομικών εξόδων και την εξασφάλιση των θεμελιωδών αναγκών τροφής, στέγης και ένδυσης των οικονομικώς αδύναμων πολιτών.

Από κει και πέρα, o καθένας θα μπορεί με δική του πρωτοβουλία να αποκτήσει όσα υλικά αγαθά επιθυμεί πέραν των αναγκαίων, με νόμιμους κι όχι νομιμοφανείς τρόπους…

Είναι βασικό να κατανοήσουμε ότι μπορούμε κι εμείς να κόβουμε το δικό μας χρήμα —εφόσον μας το έχουν επιβάλει ως μέσον ανταλλαγής— ως ανεξάρτητοι για τις συναλλαγές μας, ώσπου να συνειδητοποιήσουμε ότι με τη συνεργασία μας και τον ευγενή  εθελοντισμό, ίσως κάποτε να αντικαταστήσουμε το χρήμα και θα μειώνονται μέχρι εξαφανίσεως όλες οι απερίγραπτες κτηνωδίες, που συμβαίνουν μέχρι σήμερα παντού με αιτία το χρήμα και την απληστία. Πριν είχαν επιβάλει άλλο παιχνίδι, να κόβουν χρήμα ανάλογα με τον χρυσό που είχε κάθε χώρα, όταν καλά γνωρίζουμε ότι οι ισχυροί αυτού του κόσμου με κατακτητικούς πολέμους καταλήστευαν τους λαούς και όλο το χρυσάφι το έβαζαν στα θησαυροφυλάκιά τους. Σήμερα έχουν αλλάξει το παιχνίδι τους και έχουν επιβάλει σε κάθε χώρα να δανείζεται από τους τοκογλύφους τραπεζίτες.

Η ληστεία μιας χώρας, όπως και της δικής μας, γίνεται και με έμμεσο τρόπο. Με τη δημιουργία σκόπιμης φτώχιας, αυτοί που προσκυνούν το χρήμα ως θεό τους σε συνεννόηση με τους βαλτούς κυβερνήτες τους, δεσμεύουν την ευλογημένη μας γη με όλους τους φυσικούς πόρους, που είναι απαραίτητοι  για να συντηρούνται οι άνθρωποι και όλες οι μορφές ζωής. Και βλέπεις σήμερα τους συνανθρώπους μας να εξαναγκάζονται να πουλάνε ακόμη και τις βέρες τους στα εκμεταλλευτικά μαγαζάκια, που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Το επόμενο βήμα: ή πουλάνε το σώμα τους, ή μπλέκουν στα ναρκωτικά, κλέβουν, σκοτώνουν ή αυτοκτονούν. Σ’ αυτή την κατάντια έχουν οδηγήσει την ανθρωπότητα οι «εκπρόσωποι» των λαών με την ασυνειδησία και την αλαζονεία τους. Φυσικό επακόλουθο, να αναγκαζόμαστε να δανειζόμαστε από τους στυγνούς τοκογλύφους με δυσβάστακτους όρους, για μόνιμη υποδούλωση και εξαθλίωση.

Οποιαδήποτε οικονομική επιβολή προς τους πολίτες, – χωρίς την πρόκλησή τους από παρανομίες – είναι ψυχολογική βία = έγκλημα. Ηπολιτεία πρέπει να διευκολύνει στην εξάλειψη προβλημάτων των πολιτών και όχι να τα δημιουργεί και να τ’ αυξάνει, όπως κάνουν σήμερα σε όλους τους λαούς οι ψευτοσωτήρες μας.

β. Απορρίπτουμε όλα τα δάνεια και την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας.

Καμία ευθύνη δεν φέρουμε εμείς ο λαός, γιατί ουδέποτε υπογράψαμε, συναινέσαμε —με δημοψήφισμα ή με οιονδήποτε άλλο τρόπο— και ούτε εισπράξαμε τα δάνειά τους. Δεν μπορεί να πληρώνουμε εμείς τα δάνεια που εισέπραξαν οι κυβερνήτες-υπάλληλοι των τοκογλύφων για να υποδουλώνουν κάθε επερχόμενη γενιά. Εκτός, αν θέλουν το δικό μας νόμισμα, οπότε δεν μας ενδιαφέρει καθόλου, εφόσον θα το τυπώνουμε εμείς.

Τελικά έχουν παγιδεύσει την ανθρωπότητα από βάθους αιώνων. H πιο ατιμωτική και εγκληματική πράξη της παγκόσμιας μαφίας είναι η παραπλάνηση ότι μας συντηρούν με το χρήμα που κόβει και το προσφέρει σε όποιους θέλει και όποτε θέλει. Αντικατέστησαν τον Δημιουργό μας, που με τη μητέρα φύση συντηρεί όλα τα πλάσματα, με τα αναρίθμητα ευγενέστατα και ανεξάντλητα αγαθά της. Όταν αναγνωρίσουμε μέσα μας τον Δημιουργό μας και την μητέρα μας φύση, ότι μας συντηρεί μόνο αυτή, ως επακόλουθο θα εξαφανίσουμε το χρήμα και μαζί μ’ αυτό, θα μειώνονται όλο και περισσότερο τα αναρίθμητα φρικτά εγκλήματα που επακολούθησαν απ’ την πονηρή πατέντα του χρήματος.

Πρέπει να το συνειδητοποιούμε όλο και βαθύτερα κάθε μέρα, για να απαλλαγούν τα παιδιά μας από τους παρανοϊκούς δυνάστες μας. Τα πάντα προσφέρονται δωρεάν, ο ευλογημένος ήλιος, ο αέρας, το νερό και η γη. Οι πονηροί όμως τα δέσμευσαν με το πανούργο κόλπο τους το χρήμα και παρουσιάζονται ως συντηρητές μας, ενώ κι αυτοί δεν μπορούν ν’ αντέξουν ούτε δύο μέρες χωρίς φαγητό και νερό, κι ας έχουν όλο το χρυσάφι του κόσμου.

Είναι ο καιρός επιτέλους να ξυπνήσουμε, γιατί είναι ντροπή μας να γεννάμε τα παιδιά μας δούλους στο παγκόσμιο σάπιο σύστημα.

Προτείνουμε να κόβουμε εμείς χρήμα, για εμάς.

Γιατί να κόβουν χρήμα κάποιοι άλλοι για εμάς και να μας καταδυναστεύουν; Από πού πήραν αυτοί το δικαίωμα και το προνόμιο; Όσο αυτοί θα παίζουν το σκάκι τους με πιόνια τους λαούς, εμείς μπορούμε να αρχίσουμε το δικό μας παιχνίδι, κόβοντας δικό μας χρήμα. Κι αυτό έχει κάτι ξεχωριστό: δεν υποδουλώνουμε κανέναν, αλλά αντίθετα απελευθερωνόμαστε εμείς στο βιοποριστικό πεδίο και εμπνέουμε και άλλους λαούς να απελευθερωθούν. Ήρθε ο καιρός, που η σχιζοφρένειά τους έχει γίνει μπούμερανγκ και τους έχει οδηγήσει σε πρωτόγνωρες ανήθικες πράξεις, να αφυπνιστούμε και να δράσουμε. ΤΩΡΑ μας έδωσαν την κατάλληλη ευκαιρία να συνεργαστούμε, για να πάψει να λειτουργεί το παγκόσμιο σκοτεινό κατεστημένο. Θέλουμε να είμαστε τόσο αποχαυνωμένοι και να επιβεβαιώνουμε εκείνους που πιστεύουν πως αποδεχόμαστε τα πάντα; Ή να συνειδητοποιήσουν οι μελλοντικοί ευγενείς κυβερνήτες να εμπνέουν τους λαούς τους για παγκόσμια συνεργασία και εθελοντισμό, με επίκεντρο τον άνθρωπο, και όχι να οδηγούν στην πλήρη ασέβεια μεταξύ μας και στην ανόητη εκμετάλλευση;

Ας δούμε κατάματα την πραγματικότητα: Για να εξοφλήσουμε τα υπέρογκα εικονικά δάνεια που δανείζονται οι «εθνοσωτήρες» – υπάλληλοι τάχα για τον λαό, – κανείς δεν γνωρίζει πόσες γενιές θα υποδουλώνονται. Είναι καιρός να κατανοήσουμε ότι πίσω απ’ την ταμπέλα «κράτος» δεσπόζουν οργανωμένα κυκλώματα άπληστων φιλοχρήματων, που πατάνε επί πτωμάτων. Απ’ αυτούς κατέχεται και κατευθύνεται όλη η ανθρωπότητα στην αποσύνθεση. Διαμόρφωσαν τον κάθε άνθρωπο κινητή παγίδα κι έτσι όλη η ανθρωπότητα είναι παγιδευμένη στον άγραφο νόμο «η ζωή μου ο θάνατός σου». Με την ανοχή μας γινόμαστε συνένοχοι στη διαιώνιση της σκοτεινής ιστορίας. Πότε θα την αλλάξουμε, αν δεν συνειδητοποιήσουμε τη συνένωση για την απελευθέρωσή μας; Θα περιμένουμε να το πράξουν τα παιδιά μας; Ή θα σηκωθούνε οι νεκροί; Αισθάνομαι ότι είναι υποχρέωση όλων μας να δράσουμε ΤΩΡΑ με αποφασιστικότητα.

Γι’ αυτό βλέπω αναγκαίο να επανεκδώσουμε τη δραχμή ως νόμισμα της χώρας μας, όπως ζούσαμε ωραία με τη δραχμή, πριν να μας εγκλωβίσουν στο ευρώ οι “εθνοσωτήρες μας”. Παράλληλα θα είναι και πρόληψη για τις  αυτοκτονίες και την τρέλα των συνανθρώπων μας, για το πλιάτσικο και τις επαναστάσεις.

Η δραχμή μας θα έχει την αντίστοιχη αξία με το πιο δυνατό νόμισμα π.χ. με το ευρώ. Δηλαδή δεν θα αποδεχόμαστε καμία υπερτίμηση οποιουδήποτε νομίσματος έναντι του δικού μας. Δεν θα είναι ένα ευρώ = 340 δραχμές. Θα ακολουθούμε πάντα το πιο δυνατό νόμισμα με την ίδια ακριβώς αριθμητική αξία του. Συνειδητοποιήστε ότι οι αριθμοί είναι παγκόσμιοι ως το 10, αλλά οι πονηροί που εφεύραν το χρήμα και δημιούργησαν τα «λόμπι» έδιναν ονομαστική αξία —υπερτίμηση— στα δικά τους νομίσματα, για να εκμεταλλεύονται άλλους λαούς.

Με την απαγόρευση υποτίμησης της δραχμής δεν θα ζημιωθεί κανένας πλούσιος, απ’ αυτούς που διατυμπανίζουν ότι θα πάμε πίσω και θα χάσουν την αξία του χρήματός τους, αφού αυτοί θα διατηρήσουν τα ευρώ τους. Δηλαδή η δραχμή μας ως μονάδα θα είναι ίδια με τη μονάδα του πιο ακριβού νομίσματος, π.χ. 1 δρχ. = 1 ευρώ. Δεν θα μπορεί με ένα ευρώ κάποιος να αγοράσει π.χ. 340 τυρόπιτες, αν θα πουλιέται 1 δραχμή η τυρόπιτα, επειδή τώρα έχουν υπερτιμήσει το ευρώ τους, τη λίρα τους, ή το δολάριό τους, για την υποδούλωση οποιασδήποτε χώρας θέλουν οι δυνάστες.

Το νόμισμα των άλλων χωρών, που δεν έχουν ευρώ, θα έχει σε σχέση με τη δραχμή την ίδια αξία που έχει με το ευρώ. Για να μην μπορούν να έρχονται με εκατομμύρια ρουπίες οι Ινδοί ή από άλλες χώρες φτωχές και ν’ αγοράζουν π.χ. ένα μηχανάκι των 1000 δραχμών (= 1000 ευρώ) με 1000 ρουπίες. Ούτε θα μπορούν ν’ αγοράζουν ένα σπίτι 100.000 δρχ. (= 100.000 ευρώ) με 100.000 ρουπίες, που αντιστοιχούν περίπου σε 1000 ευρώ (= 1000 δρχ.).

Κατανοώ, αν εκδώσουν κάποιοι χρήμα εκτός της κυβέρνησης, θα τους πάνε μέσα ως «παραχαράκτες». Όταν όμως αναλάβουμε εμείς την διακυβέρνηση, έχουμε δικαίωμα να εκδώσουμε δικό μας νόμισμα. Αυτό φυσικά, θα δημιουργήσει αντιδράσεις -ίσως και εκβιασμούς- απ’ την παγκόσμια μαφία, για να μην αφυπνιστούν κι απελευθερωθούν κι άλλοι λαοί. Κι αυτό το δίλλημα του εκβιασμού τι μπορεί να το υποσκελίσει; Μόνο το καθήκον της καρδιάς των γνήσιων, συνειδητών και αποφασισμένων, που οραματιζόμαστε την απελευθέρωση μας και των επερχόμενων ευλογημένων γενεών.

Είναι καιρός να συνειδητοποιήσουμε την πραγματικότητα, και όχι να είμαστε συνέχεια αποδέκτες της διεστραμμένης παραπλάνησης και να παγιδεύουμε με την αδιαφορία μας κάθε ευλογημένη γενιά. Ας συλλογιστούμε, στο πιο ουσιώδες και αναμφισβήτητο γεγονός! Μόλις γεννιέται ο άνθρωπος, εξαρτάται μόνο απ’ την τροφή, το νερό, τον αέρα και τον ήλιο. Και όμως, κάποιοι πονηροί σοφίστηκαν την πατέντα του χρήματος και δημιούργησαν τις σκοτεινές δομές τους, μόλις γεννιέται ο άνθρωπος να εξαρτάται απ’ το χρήμα τους. Με αποτέλεσμα, αυτοί που κόβουν το χρήμα, να έχουν τις ζωές μας στα χέρια τους. Άρα για να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας, πρέπει να κόβουμε εμείς δικό μας χρήμα. Τελεία και παύλα, είναι τόσο απλό και προφανές, ας το πράξουμε λοιπόν με την ευγενή συνένωση και συνεργασία μας, αφήνοντας πίσω τις αλυσίδες της σκοτεινής παραπλάνησης. Έτσι κι αλλιώς, η προσπάθειά μας  αυτή στην πιο έσχατη, δεν μπορεί να είναι χειρότερη απ’ αυτήν την κατάσταση που μας έχουν επιβάλει τώρα και την θέλουν για πάντα.

Με αυτή την τόσο απλή ιδέα μπορούμε ν’ απαλλαγούμε ολοκληρωτικά και να εμπνεύσουμε τις φτωχές χώρες να την υιοθετήσουν σιγά σιγά, με τη διακυβέρνηση της χώρας τους από γνήσιους ηγέτες, ως υπηρέτες του λαού, τη συνένωση του λαού τους και την έκδοση δικού τους νομίσματος. Έτσι θα έχουμε μια παγκόσμια ισοτιμία με διαφορετικό νόμισμα σε κάθε χώρα, μέχρι να συμφωνήσουμε σε ένα ίδιο παγκόσμιο νόμισμα. Κι αν όχι, δεν μας πειράζει, εφόσον όλες οι συναλλαγές μας θα γίνονται με την αριθμητική αξία και όχι με την ονομαστική αξία των πονηρών χρηματοκοπτών.

Όσα ευρώ έχουν οι πολίτες στις τράπεζες τις ιδιωτικές, ή στα σπίτια τους, θα τα ανταλλάξουν από την Γενική τράπεζα της χώρας με δραχμές για τις εσωτερικές τους συναλλαγές, και όποτε επιθυμούν να παίρνουν όσα ευρώ θέλουν για συναλλαγές εξωτερικού, θα ανταλλάσσονται με τις δραχμές που θα καταβάλουν. Κι έτσι, ουδέποτε θα υποτιμηθεί το ευρώ τους, εφόσον η δραχμή θα είναι ισότιμη και θα ανταλλάσσονται ανά πάσα στιγμή απ’ την Γενική Τράπεζα Ελλάδος.
Η Τράπεζα θα έχει πάντα τα ευρώ του λαού, δεν θα καταργηθούν, ούτε θα υποτιμηθούν, και όσα ευρώ θα εισέρχονται απ’ τον τουρισμό, πάντα θα αυξάνονται τα ευρώ στην χώρα, διότι οι εσωτερικές συναλλαγές θα γίνονται με την δραχμή, και θα ανταλλάσσονται με ευρώ στην τράπεζα κάθε στιγμή.
Κι έτσι θα πεθάνει από μόνο του το σκόπιμο και φοβητικό ρητό, όλων των παπαγάλων, ότι η δραχμή θα φέρει την υποτίμηση στα πάντα.

Μακροπρόθεσμα  όταν συνειδητοποιήσουμε τον εθελοντισμό και αναγνωρίσουμε μέσω της Γνώσης του Εαυτού μας ότι όλοι είμαστε του Ενός Δημιουργού, τότε ίσως εξαφανίσουμε “εκ του διαβάλω” τον διάολο χρήμα  που κατάστρεψε τα πάντα, γιατί δεν θα το χρειαζόμαστε πλέον. Από έλλειψη αγάπης, σεβασμού, κι από έλλειψη κατανόησης και συνειδητοποίησης, ότι όλοι είμαστε ίδιοι μπροστά στον Δημιουργό μας, κι ότι έχουμε όλοι τις ίδιες θεμελιώδεις ανάγκες τροφής, νερού, στέγης και αέρα και μας συντηρεί απόλυτα η μητέρα μας φύση, διαιωνίζεται το οργανωμένο χάος και το σκότος μέχρι σήμερα..

Αισθάνομαι ότι σήμερα είναι ο καιρός, μετά τις θεμελιώδεις συνειδητοποιήσεις μας για την αιτία της τραγικής ιστορίας της ανθρωπότητας, να επιστρέψουμε στην καρδιά μας. Όταν ενσωματωθούμε με τα θεία αισθήματα της ειρήνης, της αγάπης, του σεβασμού, της αξιοπρέπειας, της κατανόησης, της διαύγειας, και τα εκδηλώνουμε σε κάθε επικοινωνία μας, θα επακολουθήσει η εξαφάνιση του σκότους και θ’ αρχίσουμε την πολυπόθητη καινούργια φωτεινή ιστορία.

β. Απορρίπτουμε όλα τα δάνεια και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας.

Καμία ευθύνη δεν φέρουμε εμείς ο λαός, γιατί ουδέποτε υπογράψαμε, συναινέσαμε με δημοψήφισμα ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο και ούτε εισπράξαμε τα δάνειά τους. Δεν μπορεί να πληρώνουμε εμείς τα δάνεια που εισέπραξαν οι «κυβερνήτες» – υπάλληλοι των μαφιόζων, για να υποδουλώνουν κάθε επερχόμενη γενιά. Εκτός, αν θέλουν το δικό μας νόμισμα, οπότε δεν μας ενδιαφέρει καθόλου, εφόσον θα το τυπώνουμε εμείς.