Ας δούμε πιο ξεκάθαρα και με όση ειλικρίνεια έχουμε την παραπλάνησή μας από τις σκοτεινές ιδέες εκείνων που έχουν στήσει από βάθους αιώνων το «διαίρει και βασίλευε» και το διαιωνίζουν μέχρι σήμερα, για να έχουν την ανθρωπότητα στο σκοτάδι με τα μίση και τους πολέμους, και στην τεχνητή φτώχια με την πλήρη υποδούλωση και εξαθλίωση. Βλέπετε κάποιο νεογέννητο, να έρχεται με ετικέτες στο κούτελο; Η να φέρνει στα χεράκια του λάβαρα και όπλα; Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει αυτή την πραγματικότητα; Πως είσαστε αληθινοί εφόσον την απορρίπτετε; Συνεπώς, θέλετε να διαιωνίζετε τον καταστροφικό φανατισμό σας.

Επίσης, βλέπετε καμία ταμπέλα στην ευλογημένη μητέρα μας φύση; Δεν ανήκει σε καμία χώρα. Ο ήλιος δεν γράφει πάνω του ελληνικός, τούρκικος, αλβανικός, αμερικάνικος. Ο αέρας δεν γράφει πάνω του κινέζικος, ινδικός, γαλλικός, ιαπωνικός. Το νερό δεν γράφει πάνω του πορτογαλικό, ρουμάνικο, αγγλικό ή ρωσικό και η γη δεν γράφει πάνω της ελληνική, αυστραλέζικη, κουβανέζικη, βιετναμέζικη, πολωνέζικη και ούτω καθεξής. Είναι τόσο προφανές, ότι ο Δημιουργός της μάνας μας φύσης δεν έβαλε σύνορα στη Γη για να διχάζει τα δημιουργήματά Του, αλλά τα σύνορα τα έχουν βάλει οι επιτήδειοι, που τεμάχισαν τη Γη ανάλογα με τις δυνάμεις τους και εμείς πρέπει να τα βγάλουμε, δίνοντας ένα τέλος στη διαιώνιση των εθνικών διχασμών, οι οποίοι έχουν ως τραγικό αποτέλεσμα τους πολέμους για τη διατήρηση των οπλοβιομηχανιών.

Μ’ αυτό τον τρόπο έχουν καταφέρει να πείθουν τους ανθρώπους να δουλεύουν σ’ αυτές τις βιομηχανίες, για να φάνε και να στεγαστούνε αυτοί και τα παιδιά τους, φτιάχνοντας οπλικά συστήματα για την αλληλοεξόντωσή μας. Και αν ρωτήσουμε έναν πατέρα αν ήθελε να σκοτωθούν τα παιδιά του στον πόλεμο, σίγουρα δεν θα ήθελε ούτε να το ακούσει ούτε να του περάσει στη φαντασία ποτέ. Και όμως, εμείς αδιαφορούμε πλήρως εάν σκοτωθούν τα γυναικόπαιδα άλλων, αρκεί να έχουμε δουλειά φτιάχνοντας όπλα, για να ζούνε τα δικά μας γυναικόπαιδα.

Πατρίδα όλων των πλασμάτων είναι αυτή η Γη που μας συντηρεί όλους, με τον ήλιο, τον αέρα και το νερό που μοιραζόμαστε όλοι. Βλέπετε ξεκάθαρα τον διχασμό που έχουν πετύχει σε κάθε άνθρωπο με τις διαφορετικές εθνικότητες.  Αυτοί λοιπόν που επηρεάζουν και φανατίζουν τα παιδιά και τα σφραγίζουν με ταμπέλες πατρίδων, θρησκειών και κομμάτων παρακινούνται από άλλους αφανείς κυβερνήτες, που ο μοναδικός στόχος τους είναι η διαιώνιση των διχασμών, με επακόλουθο τους πολέμους, που επιθυμούν οι οπλοβιομήχανοι.

Από δύο χαρακτηριστικά, μπορούμε να αναγνωρίζουμε την υποκρισία και προδοσία των ηγετών και να καταλαβαίνουμε χωρίς καμία αμφισβήτηση ότι είναι υπάλληλοι του παγκόσμιου σκοτεινού συστήματος.

1ον: Όσοι παραμένουν αρχηγοί κομμάτων χωρίς να παραιτούνται από τις ταμπέλες και όσοι προβάλλονται ως καινούργιοι εθνοσωτήρες με νέες ταμπέλες και λάβαρα, αυτοί είναι που διαιωνίζουν -άλλοι συνειδητά κι άλλοι ασυνείδητα-, τους ύπουλους καταστροφικούς διχασμούς στον λαό τους. Και όλοι αυτοί παρουσιάζονται ως εκπρόσωποι των λαών, ενώ είναι οι δημιουργοί αναρίθμητων τραγικών δεινών και οι πρόωροι νεκροθάφτες μας.

Μαζί με όλο το σινάφι τους —ως τον πιο ασήμαντο— κατέχονται από την παγκόσμια καρκινογόνα ασθένεια του μυαλού, την ασυνειδησία, που γεννάει και τις αναπόφευκτες αδελφές αρρώστιες της ιδιοτέλειας, της υποκρισίας, της δειλίας, του φανατισμού και της έπαρσης. Ας συνενωθούν πρώτα αυτοί, απορρίπτοντας τις ταμπέλες και τα κόμματα, για να μπορέσουν να συνενώσουν και τον λαό τους να ζει με αγάπη, αξιοπρέπεια, ειρήνη και ευημερία. Τότε θα είναι αληθινοί εκπρόσωποι κάθε λαού. Κατανοήστε όσο μπορείτε πιο γρήγορα ότι, όπως οι κομματάρχες έχουν ένα λαό διχασμένο, έτσι οι ηγέτες των εθνών έχουν διχάσει όλο τον κόσμο στον πλανήτη. Συνεπώς σε κάθε χώρα έχουμε σκόπιμους διχασμούς εσωτερικά και εξωτερικά, ώστε με τα κόμματα και τις πατρίδες να διαιωνίζονται, οι βρώμικοι πόλεμοι των οπλοβιομηχάνων. Όσο πιο γρήγορα το κατανοήσουμε, τόσο πιο γρήγορα θα εξαφανίσουμε αυτά τα ύπουλα βάρβαρα κόλπα των νεκροθαφτών των λαών, για να γλυτώσουμε και τα παιδιά μας.

2ον: Όποιοι ηγέτες δεν κόβουν χρήμα οι ίδιοι στη χώρα τους, για να εξασφαλίσουν αξιοπρεπή διαβίωση για τον λαό τους και πλήρη απαλλαγή απ’ τους τοκογλύφους δυνάστες, αυτοί είναι μασκαρεμένοι εθνοσωτήρες.

Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά είναι το «σήμα κατατεθέν» αυτών που παριστάνουν τους εκπροσώπους των άμοιρων λαών. Και είναι τόσο απλά και αναμφισβήτητα, για να γίνονται αντιληπτά και από τον στοιχειωδώς νοήμονα.