· Επίδομα ανεργίας σε όλους μέχρι να βρίσκεται ωφέλιμη εργασία για το γενικό καλό. Έχουμε τόσα πολλά να κάνουμε σε κοινοφελείς σκοπούς και στην καλλιέργεια της γης, που δεν θα μένει κανένας άνθρωπος άνεργος.
· Δωρεάν χορήγηση αδειών οδήγησης, αδειών καταστημάτων και κτίσεως οικιών.
· Οποιαδήποτε μεταβίβαση και αγοραπωλησία ακινήτων και κινητών θα γίνεται δωρεάν από την πολιτεία.

· Όσοι έχασαν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμό -εκτός των καταχραστών που ήταν εύποροι και αδιαφορούσαν για τα δάνειά τους- θα τους δοθούν ικανοποιητικά δάνεια για να πάρουν πάλι σπίτι.

· Παραγραφή όλων των χρεών  και προστίμων για τα αυθαίρετα.

Αυθαίρετοι είναι οι πολιτικοί, που έβγαλαν τους αυθαίρετους παράνομους νόμους τους και όχι η δικαιωματική  κατοίκηση των ανθρώπων. Αν κάποιος θέλει να κτίσει στο οικόπεδό του, θα συνεννοείται πρώτα με την κοινότητα ή τον δήμο για την αποπεράτωση, ώστε να μη θίγονται τα δικαιώματα των γειτόνων και η προστασία του περιβάλλοντος. Μια αξιοπρεπής επικοινωνία για την ικανοποίηση όλων των θεμελιωδών αναγκών μας, χωρίς να ενοχλούμε τον συνάνθρωπό μας, όπως δεν θα θέλαμε κι εμείς να μας ενοχλήσει κάποιος άλλος.

Οι εφορίες μονιμοποιήθηκαν για να κλέβουν τους λαούς, ώστε να δημιουργούν φοροφυγάδες, διώκοντας και τιμωρώντας τους ανήμπορους πολίτες και αφήνοντας τους μεγαλοκαρχαρίες οφειλέτες να αλωνίζουν… Τώρα οι άνθρωποι —εκτός των κομπιναδόρων που εκμεταλλεύονται αυτό το σχέδιο— για να γλυτώνουν όσα μπορούν από τις ληστρικές εφορίες, αναγκάζονται να γίνονται φοροκλέπτες, πράγμα που δεν θα συμβαίνει όταν η ίδια η πολιτεία θα κόβει χρήμα δικό της.

 

Εν κατακλείδι:

Να μην περιμένετε άσπρη μέρα από τους σκοταδιστές, αλλά αντίθετα πιο μαύρες, αν δεν συνειδητοποιήσετε τα κάτωθι βασικά:

α. Ότι πρέπει να απορρίψουμε πρώτα όλες τις ταμπέλες που μας έχουν επικολλήσει, για να μας έχουν πάντα διχασμένους.

β. Ότι είναι αναγκαία η συνένωσή μας, για να αναλάβουμε εμείς ο λαός την αυτοκυβέρνησή μας.

γ. Αν δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε 100-150 γνήσιοι οραματιστές, για τη διακυβέρνηση της χώρας —από την οποία οι πρόγονοί μας τόσο σημαντικά συνέβαλαν στην εξέλιξη της ανθρωπότητας— τότε συγγνώμη, είμαστε μόνο για ευχολόγια και άξιοι της υποδούλωσής μας.

δ. Οι εκπρόσωποι, ως υπηρέτες  του λαού, δεν πρέπει να έχουν απολύτως καμία σχέση με το παγκόσμιο σκοτεινό σύστημα, για να υπάρχει ελπίδα εξυγίανσης.

ε. Πρέπει να εκδίδουμε εμείς χρήμα δικό μας, για να είμαστε αυτάρκεις.

Γιατί αυτοί, ενωμένοι και οργανωμένοι, κόβοντας χρήμα δικό τους, είναι αυτάρκεις. Όμως με μία διαφορά: οι πράξεις τους στρέφονται εναντίον των λαών.

Σήμερα αναζητάμε τους υπόλοιπους Οραματιστές του Γενικού Καλού για έναν ειρηνικό, ελεύθερο και αξιοπρεπή κόσμο. Οι αφυπνισμένοι και συνειδητοποιημένοι πρέπει να βάλουμε μπροστά τις μηχανές της θέλησης και της αποφασιστικότητας, για να εμπνεύσουμε τον λαό για την υλοποίηση του ευγενούς οράματός μας.

Το σημερινό βαθύ σκοτάδι είναι ο προάγγελος μιας φωτεινής εποχής που µας περιμένει. Ας το μεταδίδουμε και στα παιδιά µας αυτό.  Μπορούμε να αδράξουμε σήμερα την ύψιστη ευκαιρία και να τη βιώνουμε κάθε μέρα.

Αυτό το ευγενές συλλογικό όραμα είναι ένα παγκόσμιο μήνυμα επιστράτευσης για την εξαφάνιση του σκότους, με την ασύγκριτη διαφορά ότι είναι εθελοντική πρόσκληση. Ενώ οι προσκλήσεις επιστράτευσης τάχα «για την πατρίδα» και την εξολόθρευση των εχθρών είναι αναγκαστικές, για να σκοτώσεις. Κι αν δεν θέλεις να πας, σε σκοτώνουν εσένα οι ηγέτες της «μάνας πατρίδας», που δημιουργούν τους πολέμους για να μην αφυπνίσεις κι άλλους.

Επειδή η άγνοια του εαυτού μας είναι ο φορέας του διχασμού, του μίσους, της ασέβειας και του σκότους, που προκαλούν την πτώση μας, προκύπτει η θεμελιώδης ανάγκη της επιδίωξης της ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, που είναι ο φορέας της ΕΝΟΤΗΤΑΣ, της ΑΓΑΠΗΣ, του ΣΕΒΑΣΜΟΥ και του ΦΩΤΟΣ, από όπου θα προκύψει η εξύψωσή μας.

Σας μιλάω για τη Γνώση, γιατί τη σπουδάζω απ’ το 1975 και γνωρίζω την απερίγραπτη πολυτιμότητά της και τους εσωτερικούς νόμους της. Είναι νόμος λοιπόν ότι «ο ανεκπλήρωτος εσωτερικά δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά» και γι’ αυτό υποφέρουν οι άνθρωποι. Η Γνώση είναι τόσο αναγκαία όσο το νερό, το φαγητό, ο ύπνος, η ελευθερία και η χαρά. Πώς να μη μιλάω συνέχεια γι’ αυτήν;

Ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τη διαφορά αυτού του μηνύματος απ’ όλα τα άλλα. Αν το συνειδητοποιήσουμε, θα είναι το φυλακτό και το αποφυλακιστήριο για μας και τους απογόνους μας. Εμπεριέχει τον τρόπο, από τη μια για την εσωτερική μας κι από την άλλη για την εξωτερική μας απελευθέρωση.

Εσωτερική απελευθέρωση με την επιδίωξη της Γνώσης του Εαυτού μας, για την οποία προσφέρεται πρακτικός τρόπος από τον σημερινό αληθινό Διδάσκαλό μου, και εξωτερική απελευθέρωση με την άρνηση της ψήφου μας προς τα διχαστικά κόμματα. Ας μάθουμε να ψηφίζουμε τον εαυτό μας ως Οραματιστές του Γενικού Καλού και μπροστάρηδες στην καινούργια υγιή αλλαγή. Εσείς πρέπει να αποφασίσετε, για την απελευθέρωσή σας.

Μόνο η Αυτογνωσία απελευθερώνει πλήρως μας κάνει ειρηνικούς, ευτυχείς, ελεύθερους και αξιοπρεπείς κι αυτή μας δίνει τη δύναμη της αποχής απ’ το υπάνθρωπο έργο, που έχουν σκηνοθετήσει οι κινούμενοι απ’ το μυαλό οραματιστές του γενικού κακού…