Φανταστείτε εκατομμύρια ανθρώπους, εγκλωβισμένους στις τσιμεντοφυλακές των πόλεων-θαλάμων αερίων, να εξαρτώνται από τους χρηματοκόπτες και από μερικούς αγρότες, που μας φέρνουν τροφή για να ζούμε.

Εάν πάψουν οι γκουρού της οικονομίας να μας δίνουν χρήμα, από πού θα παίρνουμε τροφή, αφού και οι αγρότες θέλουν χρήμα για να φέρνουν τροφές; Διανοείστε τι εμφύλιους και τι πλιάτσικα μπορούν να δημιουργήσουν οποιαδήποτε στιγμή σε κάθε λαό οι στυγνοί οικονομικοί εγκληματίες, που έχουν στα χέρια τους όλο τον κόσμο υποδουλωμένο;

Νομίζετε ότι είναι μακριά μας αυτές οι εικόνες; Σας φαίνονται φαντασία; Να γνωρίζετε ότι συμβαίνουν και πολύ λίγα έρχονται στο φως. Αν δεν συνενωθούμε όλοι, παραιτούμενοι από τους δημαγωγούς κομματάρχες, που μας διχάζουν και μας φανατίζουν για τα συμφέροντά τους, λυπάμαι πολύ, αυτά που αναφέρω είναι καθ’ οδόν, θα μας έρθουν και θα τα βιώσουμε. Είναι σχεδιασμοί των χρηματοκοπτών, που έχουν παρανοήσει απ’ τον θεό τους χρήμα και έχουν γίνει μισάνθρωποι και καταστροφείς των πάντων. Αναρωτηθείτε γιατί, εφόσον μπορούν να κόβουν όσο χρήμα θέλουν, δεν μειώνουν το χάσμα της φτώχιας και του πλούτου και επιτρέπουν να διαιωνίζονται οι αρρώστιες από τη φτώχια, οι απάτες, οι φυλακές, τα εγκλήματα και οι πόλεμοι; Ελπίζω, αν είναι με σοβαρό στοχασμό η ερώτησή σας, ο καθένας να λάβει την αφυπνιστική απάντηση από τη γλυκιά του συνείδηση, που απαντάει πάντα στις ειλικρινείς ερωτήσεις.

Απ’ αυτό και μόνο το ένα ερώτημα, καταλαβαίνουμε τη στυγνότητα και την παράνοιά τους. Και όμως οι λαοί προτιμούν φαίνεται την αποχαύνωση παρά τηναφύπνιση. Το σκοτάδι παρά το φως. Σήμερα μας δίνεται άλλη μια ευκαιρία να ανοίξουμε τα μάτια μας. Θα την αδράξουμε; Ας γνωρίσουμε και το άλλο φωτεινό βασίλειο της καρδιάς μας, για να εκδιώξουμε το σκοτάδι του μυαλού μας και να αποφεύγουμε να δίνουμε την ψήφο μας στους σκοταδιστές ψηφοθήρες.