Όλοι μετανάστες είμαστε σ’ αυτόν τον ευλογημένο πλανήτη Γη. Οι κυβερνήσεις με τους ύπουλους εθνικισμούς είναι αυτές που μας διχάζουν και δεν επιτρέπουν να κατανοήσουμε ότι είμαστε όλοι ίδιοι από τον Δημιουργό μας. Η αδιαφορία μας για τις άθλιες συνθήκες που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας, ερχόμενοι να ζήσουν στη χώρα μας διωγμένοι έμμεσα από τη φτώχια που έχουν δημιουργήσει οι απάνθρωπες κυβερνήσεις του παγκόσμιου σκοτεινού συστήματος, μας φέρνει αντιμέτωπους μαζί τους. Αποτέλεσμα η αυξανόμενη και αναπόφευκτη αντίδραση και απογοήτευσή τους, που εκδηλώνονται με ψυχοσωματικές αρρώστιες, σχιζοφρένεια, αυτοκαταστροφή, απάτες και εγκλήματα, που θα έχουν τη μορφή ντόμινο και στους αδιάφορους.

Πρέπει να προσφέρουμε το αληθινό ενδιαφέρον, που εκπορεύεται απ’ την αγάπη και κατανόηση της καρδιάς μας. Όπως δεν θα ’θελε κανένας μας να βιώνουμε τέτοιες απάνθρωπες συνθήκες και θα επιθυμούσαμε κάποιοι να ενδιαφερθούν να μας βοηθήσουν, έτσι ακριβώς κι εμείς πρέπει να ενδιαφερθούμε γι’ αυτούς τους άτυχους και άμοιρους συνανθρώπους μας, πώς να σταματήσουν την ανεπίτρεπτη θλιβερή κατάστασή τους.

Για την υλοποίηση της αγάπης και της συμπόνιας μας, θα προσκαλέσουμε τους αλλοδαπούς εκπροσώπους όλων των κοινοτήτων για ενημέρωση. Κατανομή της γης άμεσα από την πολιτεία και χρηματική βοήθεια, διότι εμείς θα κόβουμε το χρήμα για κτίσιμο κατοικιών, καλλιέργεια της γης και ένδυσης. Αυτή η ευγενής προσπάθειά μας θα ανάψει την πρώτη σπίθα ελπίδας ότι κάποιοι ενδιαφέρονται και γι’ αυτούς. Θα τους δοθεί η όμορφη ευκαιρία της συνεργασίας, της προσωπικής τους δημιουργίας, για να μην αισθάνονται ανίκανοι ή παρείσακτοι. Θ’ αρχίσει η μείωση της απάτης και του εγκλήματος μέχρι εξαφάνισή τους, όταν θ’ ασχολούνται και με τη σωτήρια Γνώση του Εαυτού μας, που θα τους θεραπεύει και θα τους απελευθερώνει από την άγνοια, την ασυνειδησία και την άσκοπη περιπλάνηση. Στη συνέχεια θα έρθει η έμπνευση και η αφύπνιση για τη συνύπαρξη και αλληλοβοήθειά μας, με τη σταδιακή απόρριψη των εθνικών και κομματικών διχαστικών ετικετών.

Θα κατανοήσουν οι άνθρωποι ότι όλους και όλα μάς συντηρεί η Μάνα μας Φύση με τα πανέμορφα ευλογημένα στοιχεία της και καμία κυβέρνηση στον κόσμο δεν έχει το δικαίωμα να τα κατέχει και, να τα στερεί από τους πολίτες και να τους υποδουλώνει σε ισόβια δουλεία. Και όλοι θα μαθαίνουν από μικροί ότι η Γη μας είναι σαν ένα μεγάλο ξενοδοχείο που εξυπηρετεί συνέχεια διάφορους ταξιδιώτες. Σε κανέναν από τους περαστικούς δεν ανήκει το ξενοδοχείο αυτό, παρά είναι διαθέσιμο από τον Δημιουργό μας Ξενοδόχο για κάθε νεογέννητο επισκέπτη.

Ας εξετάσουμε με σοβαρότητα και ρεαλισμό ότι και αυτή η εκδοχή της ιδιοκτησίας και της απληστίας των πονηρών είναι κύρια αφορμή για τα σύνορα και τους πολέμους που διαιωνίζονται μέχρι σήμερα. Όταν ασχοληθούμε οι λαοί με τη Γνώση του Εαυτού μας, θα αφυπνιστούμε σε βάθος και μόνο τότε θα μπορέσουμε να εξαφανίσουμε τα εγκληματικά έργα τους.