screenshot.149
Κοντομίχαλος Νότης

Γεννήθηκα στις 25-12-το 1947 σε μια φτωχογειτονιά στον βοτανικό, κοντά  στην παλιά λαχαναγορά Αθηνών. Ορφανός από πατέρα, μου τον στέρησαν στον εμφύλιο των πονηρών πολιτικών.Έγγαμος με τρία παιδιά και έξη εγγόνια ευλογημένα όπως όλλα τα παιδιά του κόσμου.

Τα γράμματα στο σχολείο τα θεωρούσα κούφια, γιατί δεν εμπεριέχουν Αληθινή Αγάπη, Αληθινό Σεβασμό και Αξιοπρέπεια.

Η ιδιοσυγκρασία μου είναι σαν ένα ελεύθερο πουλί, σε κανένα συμβιβαστικό κλουβί από τ’ αμέτρητα κλουβιά αυτού του κόσμου, της άγνοιας και της αυταπάτης, όμως με απόλυτο σεβασμό και υπακοή στους εσωτερικούς νόμους του Εαυτού μας και στους υγιείς νόμους της Παγκόσμιας Κοινωνίας. Άλλαξα 23-24 επαγγέλματα αναζητώντας καλύτερο μεροκάματο, ναυτικός και μετανάστης στα 18 μου με τελικό επάγγελμα οδηγός ταξί 38 χρόνια, αποκτώντας εμπειρίες από την επαφή μου με διάφορες ψυχοσυνθέσεις. Αισθάνομαι απερίγραπτα ευγνώμων προς τον πολυαγαπημένο μου δάσκαλο, που αποφοίτησα ακέραιος από το πανεπιστήμιο της ζωής στο δρόμο.

Όλα τα οφείλω στην παράλληλη φοίτησή μου στο εσωτερικό πανεπιστήμιο της θεσπέσιας Γνώσης του Εαυτού μου, που ήταν και είναι το ακλόνητο θεμέλιο και η αχώριστη πυξίδα μου. Μαθητεύοντας από το 1975, η Γνώση με αξίωσε να γίνω συγγραφέας και έγραψα το <<Υπέρτατο Επίκαιρο Μήνυμα>> και <<Πως θ’ απαλλαγούμε απ’ την οικονομική μαφία>>.  Στο πρώτο, σας συστήνω πως μπορεί να απελευθερωθεί εσωτερικά ο κάθε άνθρωπος μέσω της Γνώσης του Εαυτού μας, όπου προσφέρεται πρακτικός τρόπος απ’ τον δάσκαλό μου. Και στο δεύτερο, πως μπορούμε ν’ απαλλαγούμε εξωτερικά,  με την αναγκαία συνένωση και την συνεργασία μας! Ελπίζω  θα είναι εποικοδομητικά.

screenshot.149
Πολίτης Βασίλειος – Αλέξανδρος

12/12/1952 είδε το φως του ήλιου στην Θεσσαλονίκη
Οι φτωχοί αλλά αξιοπρεπείς γονείς του τον ‘’ προίκισαν ’’ με ηθικές αρχές ως εφόδιο ζωής.
Αποφοίτησε από το Λύκειο και εισήχθη κατόπιν εξετάσεων ως υπαξιωματικός στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, όπου σπούδασε ηλεκτρονικά και υπηρέτησε για μια πενταετία ως τεχνικός τηλεπικοινωνιών στο Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος. Μετ’ έπειτα ασχολήθηκε με το εμπόριο.

Στρέφεται στην φιλοσοφία και την μεταφυσική. Το 1990 συναντά τον τέλειο διδάσκαλο της εποχής του που τον εισάγει στον εσωτερισμό δίνοντας του το δώρο της Γνώσης. Ασκούμενος καθημερινά με τον διαλογισμό διευρύνεται σε όλα τα επίπεδα εμπειρευόμενος το ανέσπερο φως. Απορρίπτει συνειδητά την κρεοφαγία και γίνεται ‘’vegetarian’’ χορτοφάγος.

Στα 33 του χρόνια μια αγγελική ψυχή έγινε σύντροφός της ζωής του με την οποία απέκτησαν 4 παιδιά.
Ζει στην Αθήνα με την οικογένειά του ως ένας απλός άνθρωπος της καθημερινότητας. Ζει σ’ αυτόν τον κόσμο αλλά δεν είναι αυτού του κόσμου.
Επιδίωξή του όλοι οι συνάνθρωποι του να βρουν την πηγή της χαράς, της ειρήνης και της αλήθειας μέσα τους και τούτο δεν είναι εφικτό παρά μόνο με την ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ.

screenshot.149
Νικολαΐδης Γιάννης

Ο λογοτέχνης, ηθοποιός και στιχουργός Γιάννης Νικολαΐδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά ζει και εργάζεται στην Αθήνα, όπου και σπούδασε τη Δραματική Τέχνη. Έλαβε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές της δεκαετίας του ‘90.

Συνεργάστηκε με όλες σχεδόν τις ελληνικές δισκογραφικές εταιρείες. Το συγγραφικό του έργο απαρτίζεται από ποιητικές συλλογές, μυθιστορήματα, θεατρικά, παραμύθια και μια συγγραφή εσωτερισμού. Γραπτά του έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς, στις ετήσιες λογοτεχνικές εκδόσεις των Θρακικών Χρονικών, σε εφημερίδες και περιοδικά, καθώς και στην ανθολογία νέων Ελλήνων ποιητών.