Η πολιτεία θα είναι υπεύθυνη για την τροφή, το νερό, το φως, τα καύσιμα θέρμανσης και κίνησης, τις τηλεπικοινωνίες, τα μαζικά μέσα μεταφοράς και όση γη μπορούμε, διότι αυτή μας συντηρεί με τα αναρίθμητα ευλογημένα αγαθά της.

Για πρόληψη σπατάλης σε φως, νερό, τηλέφωνα και τα καύσιμα, θα βάλουμε ένα πλαφόν που θα πληρώνεται από την πολιτεία, εφόσον θα κόβουμε δικό μας χρήμα. Όταν οι ασυνείδητοι θα ξεπερνούν τα φυσιολογικά όρια, εκτός εξαιρέσεων, θα πληρώνουν οι ίδιοι απ’ τον μισθό ή απ’ το επίδομα ανεργίας τους, για να βλέπουν τη μείωση των χρημάτων τους, ώσπου να συνετίζονται για την πρόληψη σπατάλης και της ασυδοσίας, σεβόμενοι την κοινή προσπάθεια όλων μας.

Εφόσον εμείς θα κόβουμε χρήμα, θα αγοράζουμε από τους γαιοκτήμονες την πρώτη ποιότητα που διαθέτουν στο εξωτερικό. Δεν θα τρώνε οι φτωχοί τη σαπίλα εξαιτίας της ακρίβειας ένεκα κερδοσκοπίας. Θα σταματήσει κι αυτό το άδικο προνόμιο, να παίρνουν την πρώτη ποιότητα οι πλούσιοι, κι αυτά που έτρωγαν οι φτωχοί, που ήταν για πέταμα, θα τα κάνουμε ζωοτροφές ή οργανικά λιπάσματα.

Είναι αναγκαιότατο να ξαναποκτήσουμε τους φυσικούς πόρους, που θέλουν οι ασυνείδητοι μισάνθρωποι να κατέχουν μέσω των πολιτικών κυβερνήσεων, για να έχουν πάντα την ανθρωπότητα σκλαβωμένη και εξαθλιωμένη. Να ιδιωτικοποιήσουν τα σπίτια τους και τον εαυτό τους μπορούν, όχι όμως τις ζωές των ανθρώπων με την αρπαγή της γης και των φυσικών πόρων της.

Αν δεν αφυπνιστούμε για την αναγκαία συνένωσή μας, σε λίγο ένα μπουκάλι νερό θα σου το ανταλλάσσουν με ό,τι έχεις και θα σε εξαγοράζουν ολόκληρο, ώσπου να σε πεθάνουν πρόωρα. Η απληστία και η στυγνότητα των παρανοϊκών κερδοσκόπων ξεπερνάει κάθε κτηνωδία, που είναι πέρα κι από τις πιο τρελές φαντασίες.