Αυτό που προσπαθώ, είναι να εμπνεύσω κυρίως τους νέους για τις παγίδες που τους περιμένουν, γιατί πάρα πολλοί απ’ τους μεγάλους δεν θέλουν να αλλάξουν τον σκληρό τους δίσκο, που έχει καεί. Έχουν συνηθίσει να ζουν με τον διχασμό, την υποδούλωση και την υποκρισία.
Η διαιώνιση των παγίδων βασίζεται στον επηρεασμό κάθε ευλογημένης καινούργιας γενιάς, που δεν γνωρίζει τα βρώμικα πανούργα έργα των δημαγωγών και πρέπει να ενημερωθεί, προτού καταντήσουν κι αυτοί με καμένο και απολιθωμένο εγκέφαλο. Αυτοί λοιπόν οι ασυνείδητοι ψευτοηγέτες  προτιμούν μια επιφανειακή ζωή, νομίζουν ότι είναι αρχηγοί και προνομιούχοι έναντι των συνανθρώπων μας, ενώ είναι πρόξενοι και διαιωνίζουν τις πιο φρικτές κτηνωδίες.

Όμως σήμερα δίνεται και σ’ αυτούς μια απρόσμενη ευκαιρία. Με μια απλή εσωτερική στροφή, εάν επιδιώξουν να γνωρίσουν τον θεϊκό εαυτό τους και αποδεχθούν τη λανθασμένη πορεία τους, μπορούν να συμβάλουν σε απίστευτη αλλαγή και για τους ίδιους και για όλους γύρω τους, ώστε να ζούμε σε έναν εσωτερικό και εξωτερικό παράδεισο.

Η σκλαβιά ή η απελευθέρωση κάθε ανθρώπου συμβαίνει πρώτα εσωτερικά στο μυαλό απ’ τις ιδέες που κουβαλάει, σκοτεινές ή φωτεινές. Μια ιδέα σκοτεινή θα σε οδηγήσει στη σκλαβιά, μια ιδέα φωτεινή της καρδιάς θα σε οδηγήσει στην ελευθερία. Ο Δημιουργός μας είναι η ίδια η ελευθερία, η αγάπη και η ειρήνη και ανήκουμε στην ελευθερία, στην αγάπη και στην ειρήνη. Οι λαοπλάνοι είναι η ίδια η σκλαβιά, το μίσος και ο πόλεμος και δεν ανήκουμε καθόλου στη σκλαβιά, στο μίσος και στους πολέμους τους. Από εμάς εξαρτάται η παραμονή του σκότους ή η εξαφάνισή του.

Με δύο απλές υγιείς και συλλογικές ιδέες μπορεί να αλλάξει το πεπρωμένο όλου του κόσμου προς την απελευθέρωση. Όπως με δύο σκοτεινές ιδέες η παγκόσμια μαφία έχει σκλαβώσει και εξουσιάζει την ανθρωπότητα: την έκδοση χρήματος και το «διαίρει και βασίλευε». Για να πετύχουν τα δύο αυτά θεμελιώδη σχέδια, που στηρίζεται το σάπιο οικοδόμημά τους, επιδίωξαν τη συνένωση με ομοίους τους και υποδουλώνοντας τους λαούς διαιωνίζουν τον σκοπό τους μέχρι σήμερα.

Ακριβώς κατά τον ίδιο τρόπο ως αντίδοτο, για την απελευθέρωση κάθε λαού, χρειάζεται η αφύπνιση και η συνειδητοποίηση για τη συνένωσή μας. Ολοκληρωτική παραίτηση από τα διχαστικά κόμματα και κοπή χρήματος από τον συνενωμένο λαό για την υλοποίηση του δικού μας σκοπού: την εξαφάνιση της φτώχιας και την απελευθέρωσή μας από τους σκοτεινούς δυνάστες. Μόνο έτσι μπορούμε να σταματήσουμε το πλιάτσικο, τις επαναστάσεις, τους εθνικούς και θρησκευτικούς πολέμους.

Η ανθρωπότητα καταδυναστεύεται καθημερινά με επιθέσεις σκόπιμων οικονομικών προβλημάτων, αυξανόμενη φτώχια, αρρώστιες, απάτες και εγκλήματα από το σκοτεινό βασικό τρίγωνο των χρηματοκοπτών, των κυβερνητών και των ΜΜΕ. που διαμορφώνουν την ανθρωπότητα κατ’ εντολή των αφεντικών τους. Γι’ αυτό διαιωνίζονται οι αυτοκτονίες, οι επαναστάσεις και οι πόλεμοι, εμφύλιοι, εθνικοί και θρησκευτικοί.
Πότε περιμένετε να γίνει η αντεπίθεση για την εξαφάνιση του χάους και του σκότους; Περιμένετε εξωγήινους και αγγέλους; Εμείς είμαστε οι εξωγήινοι και οι άγγελοι, αλλά δεν το γνωρίζουμε, γι’ αυτό πληρώνει ο καθένας το τίμημα της άγνοιάς του.

Ας προσέχουμε να μην επηρεαζόμαστε από τους ασεβείς δυσφημιστές και παρερμηνευτές, με αποτέλεσμα να παρεκκλίνουμε από τον ευγενέστατο σκοπό μας. Όσοι παρουσιάζονται ως οδηγοί σας, εφόσον δεν σας οδηγούν στο βασίλειο της καρδιάς σας με πρακτικό τρόπο, για να βιώνετε την εσωτερική ειρήνη και ελευθερία σας, σάς οδηγούν στις τσέπες τους και στα μυαλά τους, για να σας έχουν σκλάβους στις ιδέες τους.

Αυτοί που θα προσπαθούν να σας αποθαρρύνουν από την καινούργια υγιή πορεία της συνένωσης και της συνεργασίας μας θα είναι:
1. Οι χειραγωγοί των διχασμών μας, ιδιαίτερα οι βουλευτές που απαρτίζουν τη σημερινή πολιτική και γι’ αυτό πληρώνονται.
2. Οι βολεμένοι που θα αδιαφορούν, γιατί θέλουν να αισθάνονται ανώτεροι, όταν υπάρχουν κατώτεροί τους.
3. Οι καθηλωμένοι, που έσβησαν την ελπίδα τους και έχουν παραδώσει τα όπλα.
4. Οι πολύ διχασμένοι, που δεν επιθυμούν τη συνένωση, για να εκτονώνουν τον εσωτερικό τους πόλεμο. Αυτός ο πόλεμος είναι ο χειρότερος, δεν έχει παύση πυρός και συνθηκολόγηση. Μαίνεται συνέχεια και αρρωσταίνουν οι άνθρωποι, γιατί κάνουν συνέχεια πολέμους με τους συνανθρώπους τους για να νιώθουν νικητές. Ενώ με τη Γνώση του Εαυτού μας θα μάθουμε πώς να ξεπερνάμε τον διχασμό, χωρίς να επιδιώκουμε πολέμους με τους συνανθρώπους μας.
5. Τα αφεντικά, που θα διακρίνουν ότι θα χάσουν τους δούλους τους και δεν θ’ αυξάνουν τα πλούτη τους εκμεταλλευόμενοι τον μόχθο των φτωχών.
6. Και οι πολέμιοι του βασικού σκοτεινού τριγώνου: χρηματοκόπτες, λαοπλάνοι, ΜΜΕ, με όλο το σινάφι των διαφορετικών μασκαράδων του άθλιου τσίρκου τους. Γιατί θα διαισθανθούν ότι θα χάσουν το σκοτεινό παιχνίδι και τα μακροπρόθεσμα εγκληματικά σχέδιά τους.

Οι αντιδράσεις θα είναι πολλές και αναπόφευκτες: ένα φαγητό σε άλλους αρέσει, σε άλλους δεν αρέσει. Έτσι και αυτό το ευγενές όραμα σε άλλους θα αρέσει και σε άλλους δεν θ’ αρέσει. Προσέχετε λοιπόν μη σας καθηλώνουν και χάσετε την υπέρτατη ευκαιρία της ελευθερίας σας και των παιδιών μας.
Η Γνώση του Εαυτού μας ας γίνει η αφυπνίστρια και η πανοπλία μας για οποιοδήποτε πόλεμο θέλουν να μας κάνουν οι σπορείς των διχασμών. Τι να φοβηθείτε, όταν γίνετε μαθητές της πανίσχυρης υπέρτατης δύναμης της ίδιας της Ζωής, που δημιουργεί, συντηρεί και καταστρέφει τα πάντα σε μηδέν χρόνο; Αυτής της θείας υπερδύναμης γίνετε μαθητές να νικάτε οποιοδήποτε πόλεμο, γιατί μας μαθητεύει την άπειρη δύναμη της και την άπειρη σοφία της.

Ενσωματώστε το μεγαλοπρεπέστατο και ευγενές όραμά της, τη συνένωση των δημιουργημάτων της, όπως η μητέρα προσπαθεί να μαζέψει και να συμφιλιώσει τα παιδιά της, που τσακώνονται και σκοτώνονται, γιατί κάποιοι άρρωστοι πονηροί τα δίχασαν, για να τους πουλάνε μαχαίρια και πιστόλια ηδονιζόμενοι με τους σκοτωμούς τους. Κι αυτοί δυστυχώς είναι παγιδευμένοι από τις πανάρχαιες απάνθρωπες σκέψεις που αιωρούνται, ή είναι καταγραμμένες ιστορικά και επηρεάζουν τους εγκεφάλους των ανθρώπων, χρησιμοποιώντας τους ως εκτελεστικά όργανα καταστροφής οποιασδήποτε μορφής ζωής.

Χρειάζεται λοιπόν η ιδιότητα της υπομονής να αυξάνεται συνεχώς και να συνοδεύεται από αληθινή αγάπη, σεβασμό και κατανόηση, για τη δημιουργία μιας μεγάλης ομάδας από ανιδιοτελείς εθελοντές, που θα συνενωθούν για να υπηρετήσουν τη χώρα. Κι αφήστε τους μυαλοκίνητους στα όνειρά τους για παγκοσμιοποίηση των σκλάβων, επειδή έχουν ξεχάσει. Υπενθυμίζω τον νόμο του μπούμερανγκ: όποιοι θέλετε να τον αποφύγετε παραιτηθείτε απ’ το όραμα της υποδούλωσης των συνανθρώπων μας. Ας κάνουμε σήμερα τη διαφορά και να θυμόμαστε ότι και το μεγαλύτερο ταξίδι αρχίζει με το πρώτο βήμα για τον καθένα μας.
Η ισχύς εν τη ενώσει λοιπόν και στους αφυπνισμένους Οραματιστές του Γενικού Καλού, όπως είναι ενωμένοι και οι οραματιστές του γενικού κακού.

Υπάρχει όμως μια μεγάλη διαφορά, αυτοί είναι ενωμένοι από ιδιοτέλεια, φόβο, υποκρισία και δουλοπρέπεια. Εμείς θα είμαστε συνενωμένοι από ανιδιοτελή επιλογή για το γενικό καλό, με θάρρος και γνησιότητα.

Όποιος αγγίζεται απ’ αυτό το αληθινό μήνυμα ας το κοινοποιεί, για ν’ αρχίσουμε την υλοποίηση του πιο ιδανικού και αξιοπρεπούς οράματός μας. Αισθάνομαι ότι το κίνημα αυτό ανοίγει μια δυνατότητα επιλογής για όσους έχουν αφυπνιστεί και αισθάνονται μπροστάρηδες, να εμπνέουν τον λαό να ψηφίζουμε πλέον τους εαυτούς μας, για να είμαστε αυτάρκεις και υπεύθυνοι του πεπρωμένου μας. Μόνο με την κοινοποίηση του μηνύματος βάζουμε ο καθένας ένα λίθο για το καινούργιο ευγενές οικοδόμημά μας. Κι αν δεν αισθάνεστε τώρα προετοιμασμένοι, μη σταματάτε την κοινοποίηση του μηνύματος, ώστε να βρεθεί ο αρχικός αντιπροσωπευτικός πυρήνας προετοιμασμένων και αποφασισμένων. Αργότερα μπορεί να έρθει και η δική σας σειρά, για να εμπνεύσετε τον περίγυρό σας. Εδώ ασυνείδητα ή συνειδητά προωθούμε τα σκουπιδομηνύματα των ΜΜΕ του σκότους και του χάους, μολύνοντας ο ένας τον άλλον με τραγικά αποτελέσματα, πληρώνοντας ο καθένας το τίμημα της ανοησίας του.

Με την προώθηση του πιο ελπιδοφόρου και αξιοπρεπούς μηνύματος θα νιώθουμε περήφανοι με τη βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας. Αυτό θα μας οδηγήσει και πιο γρήγορα στην απελευθέρωση απ’ τους δυνάστες μας.
Ας προετοιμαστούμε λοιπόν για τις επόμενες εκλογές να μην ψηφίσουμε κανέναν, για να ξεμάθουμε να ελπίζουμε από ανθρώπους του συστήματος και να μάθουμε να ελπίζουμε στους εαυτούς μας, ώσπου να ετοιμάσουμε την πλειοψηφία των οραματιστών του γενικού καλού για τη διακυβέρνηση της χώρας. Μην περιμένουμε να μας λύσουν τα προβλήματα αυτοί που μας τα δημιούργησαν. Αλλιώς είναι σαν να μας έχουν κλέψει ολοκληρωτικά τη νοημοσύνη.

Κανένας μας δεν είναι ανόητος. Αντίθετα είμαστε ευφυείς. Όλοι μπορούμε να αυτοκυβερνηθούμε και το ξέρουμε, αφού το κάνουμε ο καθένας σε προσωπικό επίπεδο. Γιατί να συνεχίζουμε να συμπεριφερόμαστε ως ανόητοι και αφήνουμε να μας διασύρουν οι κυβερνήτες;
Γιατί δεν ανακαλύπτουμε το απερίγραπτο δυναμικό της καρδιάς μας, να μας κάνει κυρίαρχους του εαυτού μας, απορρίπτοντας ολωσδιόλου τους σκοταδιστές, αφού μέχρι οι κυβερνήτες των λαών ν’ ασχοληθούν με την αυτογνωσία οι λαοί θα υποφέρουν μαζί μ’ αυτούς; Είναι ανάγκη να κατανοήσουμε ότι οι ηγέτες των λαών πρέπει να σπουδάζουν με τη Γνώση του εαυτού τους, για να ελκύουν με τη συμπεριφορά τους τούς λαούς να σπουδάζουν κι αυτοί για συλλογική εξέλιξη. Όταν λειτουργείς μόνο απ’ το μυαλό, είσαι στο σκοτάδι της άγνοιας, συνεπώς θα οδηγήσεις τον λαό σου εκεί που είσαι κι εσύ, στο σκοτάδι. Τυφλός οδηγεί τυφλό, και οι δύο πέφτουν μέσα στον βούρκο, τα διαχρονικά λόγια του Χριστού μας. Αυτή την άθλια κατάσταση δεν βιώνουμε τώρα; Υπάρχει κάποια ανόητη αμφισβήτηση; Πότε θα κατανοήσουμε την αναγκαιότητα της Γνώσης του εαυτού μας; Αν δεν ενωθούμε με τον Θεϊκό Εαυτό μας, πώς μπορούμε να συνενωθούμε με τους συνανθρώπους μας;

Παρατηρώ ότι θυμόμαστε μόνο τα ονόματα αυτών που μας έδωσαν διαχρονικά σωτήρια μηνύματα, αλλά ξεχάσαμε και δεν πράττουμε αυτά που μας παράγγειλαν, διότι ούτε τη “Γνώση του εαυτού μας” επιδιώκουμε ούτε το «μην κάνεις ό,τι δεν θέλεις να σου κάνουν» — προτροπές των αγαπημένων μας Διδασκάλων (Σωκράτης, Χριστός). Βλέπουμε τους τέλειους Διδασκάλους σε κάθε χρυσή διαφορετική εποχή που έρχονταν, έδιναν τα ίδια μηνύματα με διαφορετικά λόγια. Έτσι συμβαίνει και σήμερα με τον αληθινό ζωντανό δάσκαλο, που προσφέρει πρακτικό τρόπο για να γνωρίσουμε τον υπέρτατο Εαυτό μέσα μας, που εδρεύει σε κάθε καρδιά για να βιώνουμε κι εμείς την εσωτερική μας χρυσή εποχή, ώστε να την εκδηλώνουμε και προς τα έξω.

Αισθάνομαι να διαχωρίσω το πολιτικό κίνημα που ξεκινάω από το έργο και τις θέσεις του Διδασκάλου μου, για τυχόν άτοπες εικασίες και παρερμηνεύσεις.
Ο Διδάσκαλός μου δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τη σημερινή «παγκόσμια απεχθή υποκριτική πολιτική». Ο μοναδικός σκοπός του Διδασκάλου μου είναι να εμπνέει τους ανθρώπους και προσφέρει έναν πρακτικό τρόπο που τον ονομάζει Γνώση, για να επιστρέψουμε μέσα μας, ώστε να ανακαλύψουμε τον αληθινό Εαυτό μας, που εμπεριέχει την Ειρήνη, την Αγάπη, την Ελευθερία, τη Διαύγεια, τον Σεβασμό και την Αξιοπρέπεια. Αλίμονο, δεν είναι η δουλειά του Διδασκάλου μου να πηγαίνει να καθαρίζει τα σκουπίδια των πολιτικών της κάθε χώρας. Εμείς έχουμε υποχρέωση να τα καθαρίσουμε, όπου τους εμπιστευόμαστε και μας παραπλανούν. Η Γνώση του Εαυτού μας, για όποιον επενδύει, μας μεταμορφώνει και μας καθιστά υπεύθυνους πολίτες.
Και σαν αφυπνισμένος και υπεύθυνος τώρα, δεν μπορώ να μένω αμέτοχος απ’ την πολιτική, που είναι ο ρυθμιστής της τεχνητής φτώχειας και της εξαθλίωσης κάθε λαού.Είναι καθαρά προσωπική μου επιλογή και αποφάσισα να μπω στον στίβο της πολιτικής, για να εμπνεύσω κι’ άλλους να φθάσουμε στην πηγή της εξουσίας, όπου από εκεί διοχετεύουν τα συνεχόμενα διαφορετικά σκόπιμα προβλήματα. Θεωρώ ότι μπορούμε να τα εξαφανίσουμε, σαν συνειδητοί υπηρέτες προς τους συνανθρώπους μας. Πρέπει να προσπαθήσουμε να μην περνούν τα ασυνείδητα άθλια έργα τους και στα παιδιά μας.
Φυσικά το έχω γράψει και στο βιβλίο, αλλά μπορεί να μην το διαβάσετε, γι’ αυτό σας το γράφω εδώ, ώστε να μη συσχετίσετε τον Διδάσκαλό μου με το κίνημα. Και να μου το έλεγε να το κάνω, δεν θα το έκανα, αν δεν το συνειδητοποιούσα μόνος μου. Απλά η Γνώση του με αφυπνίζει, με κάνει συνειδητό και να αποφασίζω για το καθετί με προσωπική μου ευθύνη.
Ο Διδάσκαλός μου δεν με ρομποτοποιεί. Αντιθέτως η Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μου με απελευθερώνει και μου παρέχει την καθοδηγήτρια διαύγεια, για υγιείς επιλογές και συλλογικές προσπάθειες.
Συνειδητοποίησα ότι εμπνέει και συστήνει στον κάθε άνθρωπο να ενωθεί μέσα του με τον Δημιουργό του και κατ’ επέκταση να συνενωθούμε μεταξύ μας. Εμπνεόμενος λοιπόν, προσπαθώ κι εγώ να συμμετέχω βάζοντας ένα λιθαράκι στο θαυμαστό έργο του, για την παγκόσμια συνένωσή μας.

Το μεγαλύτερο εμπόδιο για να γνωρίσουμε τον Αληθινό μας Εαυτό είναι οι αντιλήψεις του μυαλού μας και η αμφιβολία, που πρέπει να τις παραμερίσουμε, γιατί δεν μπορούμε να συλλάβουμε το ασύλληπτο με το περιορισμένο μας μυαλό. Ο Θεϊκός μας εαυτός είναι εσωτερική εμπειρία της καρδιάς απ’ τη Γνώση. Τα πάντα λοιπόν είναι στην επιλογή μας κι από εμάς εξαρτάται να κάνουμε τη διαφορά ατομικά και παγκόσμια.
Αισθάνομαι ότι είναι ο καιρός να πάψουμε να κινούμαστε μόνο από το μυαλό, αλλά να το συντονίζουμε με την καρδιά μας. Από μυαλοκίνητοι να γίνουμε καρδιοκίνητοι. Εάν επενδύσουμε σ’ αυτό το τόσο απλό και ανιδιοτελές μήνυμα, η μεταμόρφωση και η κατανόηση του καθένα μας θα είναι ένα ισχυρό αμυντικό όπλο για την εξάλειψη και πρόληψη της δυστυχίας και της αρρωστημένης εγκληματικότητας. Είναι ανάγκη να δημιουργήσει ο καθένας μας τις συνθήκες γύρω του της ειρήνης, της αξιοπρέπειας και της ευημερίας. Αυτή είναι η θεϊκή μας φύση!

Η κυβέρνηση των Οραματιστών του Γενικού Καλού, ως πρότυπο με τη συνοχή της, θα εμπνέει συνέχεια τον λαό για ευγενή συνεργασία, ώστε κυβέρνηση και λαός να είναι ΕΝΑ, όπως τα μέλη του σώματός μας είναι ενσωματωμένα. ΟΧΙ δύο ξέχωρα στρατόπεδα όπως είναι μέχρι τώρα. Στο ένα στρατόπεδο οι κυβερνήσεις των λύκων εναντίον του άλλου στρατοπέδου των λαών-προβάτων. Αυτή την απάνθρωπη και απεχθέστατη εκμετάλλευση πρέπει να την εξαφανίσουμε πλήρως με την αγάπη και τον αλληλοσεβασμό, που έχουμε όλοι μέσα μας έμφυτα απ’ τον Δημιουργό μας.
Μπορούμε επιτέλους να έχουμε ένα ευγενές πρότυπο πολιτεύματος, που θα το ήθελε ο Δημιουργός όλων των πλασμάτων, όλοι οι φωτοφόροι Διδάσκαλοι που ήρθαν και θα έρχονται και όλα τα πλάσματα που βρίσκονται πάνω στον ευλογημένο πλανήτη μας.

Η πολιτεία οφείλει να μεριμνά και να διασφαλίζει συνθήκες τέτοιες, για όποιον φυσικά το επιθυμεί, να φθάνει στην εσωτερική του αυτοπραγμάτωση, που χωρίς αυτήν, ο άνθρωπος παραμένει διχασμένος και ανεκπλήρωτος, με αποτέλεσμα να είναι χαμένος και να γίνεται υποχείριο του κάθε πονηρού και αγκάθι στον περίγυρό του.
Να θυμόμαστε ότι αυτά που προτείνονται εδώ, για να γίνουν πράξη, χρειάζεται προσωπική συμμετοχή. Γιατί αν ο καθένας επαναπαυτεί ότι θα τα κάνει κάποιος άλλος, θα μείνουν μια θεωρία στο χαρτί. Προσέχετε μόνο τον καθημερινό βομβαρδισμό των οικονομικών προβλημάτων και τις λογοδιάρροιες, θα προσπαθούν συνεχώς να σας απεστιάζουν.
Μείνετε συγκεντρωμένοι στο ΕΥΓΕΝΕΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥ.
Μην ξεχνάτε τα «δύο βασικά κριτήρια» για να γνωρίζετε τους κυβερνήτες όλων των χωρών και το συνάφι τους, που είναι υπάλληλοι του παγκόσμιου σάπιου κατεστημένου.
1. Όσοι δεν απορρίπτουν την ετικέτα του κόμματός τους κι έχουν το λαό τους διχασμένο.

2. Κι όσοι δεν κόβουν χρήμα για τον λαό τους, για να τον απαλλάξουν απ’ την τεχνητή φτώχια και τ’ αναρίθμητα σκόπιμα προβλήματα που του δημιουργούν, ώστε να μην ξυπνήσει ποτέ.

Με τις εμπειρίες που αποκόμισα απ’ αυτόν τον κόσμο συμπέρανα ότι υπάρχουν τρία βασικά πολιτεύματα: Τα δύο που λειτουργούν από βάθους αιώνων μέχρι τώρα, με διαφορετικές μάσκες από τους μυαλοκίνητους, είναι αυτοί που κυβερνούν με την παραπλάνηση και την υποκρισία και αυτοί που κυβερνούν με τη βία, παρουσιαζόμενοι ως οι καλοί «βοσκοί» των προβάτων, αφού μοναδικός τους σκοπός είναι πώς θ’ ανέβουν στην εξουσία για εκμετάλλευση και τυραννία. Και το τρίτο, των «Οραματιστών του Γενικού Καλού», που γεννήθηκε τώρα, προσκαλώντας όσους αισθάνονται ότι λειτουργούμε απ’την καρδιά, για να υπηρετήσουμε την ανθρωπότητα και να την εμπνεύσουμε ότι είμαστε λιοντάρια και όχι πρόβατα για τους λύκους. Αισθάνομαι ήρθε ο ευλογημένος καιρός να το πραγματοποιήσουμε. Από εμάς εξαρτάται απολύτως. Για να το επιτύχουμε όμως, χρειάζεται να εξαφανίσουμε σταδιακά την αρρωστημένη νοοτροπία του εγώ και ν’ αρχίσουμε να σκεπτόμαστε το Γενικό Καλό. Είναι τόσο προφανές ότι είμαστε όλοι συγκάτοικοι στον ευλογημένο μας πλανήτη!

Οι ψηφοφόροι αυτού του κινήματος δεν πρέπει να αισθάνονται υποτακτικοί, όπως είχαν συνηθίσει με τα προηγούμενα κόμματα στη νοοτροπία της υποδούλωσης, για να επιβιώνουν. Ας μη γινόμαστε σαν τ’ άλογα που τα βάζουν στην άμαξα και πάνε βόλτα τ’ αφεντικά τους. Οι νεαροί ψηφοφόροι πρέπει να αισθάνονται πρωτοπόροι, ψηφίζοντας ο καθένας τον εαυτό του, ως συμμέτοχοι για τη νέα εποχή, με ειρηνικούς, αξιοπρεπείς και ελεύθερους ανθρώπους. Και για τους μεγάλους, που είχαν αποδεχθεί τους δουλοπρεπείς συμβιβασμούς και είχαν θάψει την ψυχή τους, προσφέρεται η δυνατότητα να ψηφίσουν πρώτη φορά τον εαυτό τους, για να νιώσουν ξανά ελεύθεροι και πρωτοπόροι ως «Οραματιστές του Γενικού Καλού». Ο καθένας μπορεί να γίνει πρωτοπόρος στον περίγυρό του. Πρέπει να μάθουμε να εμπιστευόμαστε τους εαυτούς μας και όχι πλέον τους «ηγέτες».

Όμως πρέπει να εκφράσω και το μεγάλο παράπονο της καρδιάς μου, που εκπροσωπεί δισεκατομμύρια καρδιές. Προκαλεί ντροπή και θλίψη το γεγονός ότι οι καταξιωμένοι άνθρωποι του πνεύματος εκπαιδευτικοί, συγγραφείς, φιλόσοφοι, ποιητές, επιστήμονες, οι “μεγάλοι” καλλιτέχνες, οι “μεγάλοι” αθλητές, οι “μεγάλοι” δημοσιογράφοι, ηγέτες χωρών και θρησκειών και γενικά όλη Η ΕΛΙΤ, “ελπίζω να υπάρχει κάποια εξαίρεση” ενσωματώθηκαν με αδιόρατη ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. Παρουσιάζονται ως πολιτισμένοι καθοδηγητές των λαών, συμβιβάστηκαν με τον θεό τους χρήμα και υποδουλώθηκαν, υπηρετώντας το παγκόσμιο τυραννικό σύστημα. Αδιαφόρησαν πλήρως για την εγκληματική παραπλάνηση των λαών, – ότι μας συντηρεί η μαφία με το χρήμα που κόβει και όχι η μητέρα μας φύση – και μας έχουν  οδηγήσει σε απερίγραπτες συμφορές, που δεν χωράνε να τις γράψουμε σε όσο χαρτί κι αν κόβουμε.

Η παγκόσμια μαφία εκτός αυτών που προετοιμάζει από μικρά παιδιά των δικών του στελεχών για να τους έχει πάντα στις θέσεις κλειδιά,  δελεάζει τους ευφυείς της κάθε χώρας με το χρήμα και τη δόξα και τους χρησιμοποιεί καταστρώνοντας το εξαθλιωμένο πεπρωμένο της ανθρωπότητας. Γι’ αυτό γιγαντώνεται συνέχεια η καταστροφική μηχανή της.

Αυτοτιμωρούμενοι, παγιδευμένοι στο μυαλό τους, ως «πρότυπα» επηρεάζουν τους λαούς και τους παγιδεύουν στη διαιώνιση του εσωτερικού σκότους και του χάους, κι ας ζουν μες στη χλιδή. Αυτή την θεμελιώδη αλήθεια, που δεν επιδέχεται απολύτως καμία ανόητη αμφισβήτηση, πρέπει να την κοινοποιούμε συνέχεια μέσα στην καθημερινή επικοινωνία μας  ιδίως αυτοί που έχουν μετα-εννοήσει  για να προλάβουμε τους νέους μας, να μη συμβιβαστούν κι αυτοί στο δέλεαρ του χρήματος και παγιδευτούν.Ελπίζω πάντα στις εξαιρέσεις και σταδιακά στον πολλαπλασιασμό, για να γίνουμε όπως ήμασταν αγνά παιδιά, που λειτουργούσαμε απ’ την καρδιά. Αν αληθινά θέλετε να βοηθήσετε το λαό που σας στηρίζει, μερικοί καλλιτέχνες που παρουσιάζεστε αφυπνισμένοι και συμπλέετε στην αγανάκτηση του κόσμου, όταν ευαισθητοποιηθείτε και συνενωθείτε ως ακομμάτιστοι, έχετε τη δυνατότητα να ελκύσετε τον λαό, για να παραιτηθούν απ’ τα κόμματα που τους διχάζουν και να συνενωθούμε για μια συλλογική προσπάθεια συνεργασίας και απελευθέρωσης. Δεν είναι ο καιρός πάντα ίδιος, άλλαξε τώρα ο καιρός.
Ας μη συνεχίζουμε καινούργια τραγουδάκια με καινούργια σχήματα, σαν τα επαναλαμβανόμενα παιδικά λάθη. Ας κάνετε και ένα ΕΥΓΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΧΗΜΑ, για να βοηθήσουμε το λαό σε έμπνευση και αφύπνιση που υποφέρει, και τον έχουν οδηγήσει στο αδιέξοδο με τραγικά αποτελέσματα που δεν θα ήθελε κανείς να τα βιώνει. Φανταστείτε τους θαυμαστές που έχει ο καθένας σας, σε τι απίστευτη πλειοψηφία θα μπορούμε να φθάσουμε ως υγιές κίνημα των Οραματιστών του Γενικού Καλού! Έχετε τη συμπάθεια και την εκτίμηση σχεδόν όλου του λαού, ιδιαιτέρως νέων με πολύ δυναμικό. Απ’ αυτό διαφαίνεται η άνετη διακυβέρνηση της χώρας, ώστε θα αποχωρήσουν οι σημερινοί «εκπρόσωποι» του λαού μας χωρίς επαναστάσεις και αιματοχυσίες, αλλά με πλειοψηφική ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Να θυμόμαστε πάντα ένα εσωτερικό νόμο: Σε όποια κατάσταση βρισκόμαστε μέσα μας, την αντίστοιχη εκδηλώνουμε και έξω μας. Γι’ αυτό έχουμε αφάνταστο παγκόσμιο χάος, γιατί οι άνθρωποι μέσα τους είναι σε χαώδη κατάσταση. Ενώ όταν βρούμε την εσωτερική μας ομορφιά με τη βοήθεια της  Γνώσης του Εαυτού μας, θα μπορούμε να την εκδηλώνουμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ και προς τα έξω. Χωρίς το θεμέλιο και το πηδάλιο της Γνώσης, δεν μπορεί να υπάρξει ανιδιοτέλεια, αγάπη, και σεβασμός, που είναι ο μοναδικός κώδικας επικοινωνίας. Γι’ αυτό το πλοίο – κόσμος, χτυπιέται συνέχεια στα βράχια.

 

Είναι ο καιρός να επωφεληθούμε απ’ το διαδίκτυο, μια που γνωριστήκαμε εικονικά. Ας μη μείνει η γνωριμία μας νεκρή, να τη μετατρέψουμε σε ζωντανή και υπεύθυνη για τον πιο ευγενή σκοπό, να συνεργαστούμε για το Γενικό Καλό.

Όποιος αισθάνεται προετοιμασμένος και αποφασισμένος να υπηρετήσει το Γενικό Καλό, συμφωνεί με τις αρχές και τους στόχους του κινήματος, ας τηλεφωνήσει στο Νότη ή στον Βασίλη, για να συναντηθούμε να τα πούμε από κοντά.

Είμαστε στον πάτο, η αδράνειά σου μετατρέπεται σε ανοχή, και η ανοχή σου, = συνενοχή στην εξαθλίωση της ανθρωπότητας.

Ο κόσμος γνωρίζει μόνο για την παγκοσμιοποίηση του σκότους.
Σας ενημερώνω για χαροποίηση, ταυτόχρονα με την παγκοσμιοποίηση του σκότους, ότι εκτυλίσσεται σ’ όλο το πρόσωπο της Γης και η παγκοσμιοποίηση της Γνώσης — του Φωτός, για να έχουμε επιτέλους την απίστευτη επιλογή.

 

Επιλέξαμε το όνομα «ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥ», έναν τίτλο περιεκτικό που συμπεριλαμβάνει το καλό όλων των ανθρώπων, των ζώων και του ευλογημένου πλανήτη μας. Και συνενωτικό για να συγχωνευθούν μελλοντικά κάτω απ’ αυτόν, διαφορετικές ομάδες με άλλες σημερινές ονομασίες που εκπροσωπούν τον ίδιο σκοπό: την προσπάθεια για έναν καλύτερο κόσμο.

Γεννηθήκαμε άνθρωποι. Ας ζήσουμε σαν άνθρωποι με Αυτογνωσία και Αγάπη, μακριά από αλαζονείες, εγωισμούς, ψεύδη, κακίες και υποκρισίες αυτά τα λίγα χρόνια μας πάνω στον πλανήτη Γη. Ας διαγράψουμε το «Εγώ» και ας βάλουμε στη θέση του το «Εμείς» οραματιζόμενοι πλέον το Γενικό Καλό της ανθρωπότητας, δίνοντας μια ευκαιρία στην αγάπη και στην ειρήνη, για να κερδίσουμε την ευημερία και τη χαμένη μας αξιοπρέπεια και να κληροδοτήσουμε την ελευθερία και την αδελφοσύνη στις ευλογημένες επόμενες γενιές μας.

ΟΙ ΩΦΕΛΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΤΩΝ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΛΟΥ

Τώρα, ας δούμε τα θαυμάσια αποτελέσματα, που μπορούν να προκύψουν απ’ την υποχρέωση και συμπαράσταση της πολιτείας προς τους αδύναμους οικονομικώς.
Πρώτα απ’ όλα, εξάλειψη του άγχους για την αυριανή ημέρα, που δεν θα τους κυνηγάει κανένα χρέος, γιατί θα έχουν τα βασικά τους εξασφαλισμένα, ενοίκιο, τροφή, νερό, φως, θέρμανση, τηλέφωνο, μ. μ. μ, και το μισθό της κοινοφελούς εργασίας τους, για να ζούμε όλοι με αξιοπρέπεια. Επαναφορά της ελπίδας μέσα τους, ότι υπάρχουν κάποιοι εκπρόσωποι του λαού επιτέλους, που επιθυμούν να μειώνουν τα προβλήματα και όχι να τα δημιουργούν και να τα αυξάνουν, όπως έκαναν οι πρώην ασυνείδητοι πολιτικοί .
Δεν θα έχουν άγχος ως προς τις σπουδές τους και μεταναστευτικό, αλλά θα έχουν την επιλογή τους. Οι μισθοί όλων των υπαλλήλων – συνεργατών, θα είναι βιώσιμοι για αξιοπρέπεια.
Δεν θα αναγκάζονται να κατά φεύγουν σε πορνεία, σε τζόγο, σε αλκοόλ, σε ναρκωτικά, σε απάτες και εγκλήματα, για εξεύρεση των φυσικών τους αναγκών, με αποτέλεσμα, όλο και να μειώνονται οι αυτοκτονίες, οι χωρισμοί, οι φυλακές, τα νοσοκομεία, τα τρελοκομεία και οι πόλεμοι.
Τα ΜΜΕ της καινούργιας πολιτείας θα προβάλλουν προγράμματα για τη Γνώση του Εαυτού μας, και εκπαίδευση για την Ειρήνη, για να προάγουν την εσωτερική εξύψωση και την πραγμάτωση της ειρήνης, της αγάπης, του σεβασμού, της ελευθερίας, της ευημερίας και της αξιοπρέπειας.
Αντί για πληρωμή ανέργων, θα έχουμε κοινωφελή εργασία παντού, ιδιαίτερα για την όσο περισσότερο δυνατόν ασφάλεια των πολιτών, η κάθε γειτονιά θα έχει το αστυνομικό της τμήμα σε χωριά, νησιά, εξοχικά, προάστια, πόλεις με συνεχείς περιπολίες 24 βάσεως για πρόληψη κλοπών, οικιών, καταστημάτων, αυτοκινήτων, μηχανών κ. λ. π. που οδηγούν στο έγκλημα.
Αυτά είναι τα θεμελιώδη δικαιώματα των ανθρώπων και πρέπει να διασφαλίζονται από την πολιτεία.

Και εξαφάνιση ολοκληρωτικά όλων των αρμεχτικών κρατικών κυκλωμάτων, που παρουσιάζονται τάχα για την προστασία του «κράτους» ως εφορίες, γιατί δεν θα έχει ανάγκη η πολιτεία να αρμέγει τον λαό, εφόσον θα τυπώνουμε δικό μας χρήμα.

Η κυβέρνηση των «Οραματιστών του Γενικού Καλού», τελικά θα είναι ΕΝΑ με τον λαό της ως υπηρέτες, και όχι κυβερνήτες, για διχασμούς και του οργανωμένου χάους.

Το «ουδέν κακό αμιγές καλού» ας το εφαρμόσουμε σήμερα, μετά απ’ αυτήν την άθλια ηθική και οικονομική κρίση. Είναι καιρός για αφύπνιση και προσπάθεια, για μία καινούργια φωτεινή ιστορία. Μόνο όταν φέρνεις το φως, φεύγει το σκοτάδι.

                                                          ΤΟ ΘΕΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΕΜΠΟΔΙΑ 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ!

 

Ας ενωθούμε οι οραματιστές της ομορφιάς

για μια υγιή καινούργια κοινωνία

να εκδηλώσουμε την Αγάπη και την Ειρήνη

για μια έντιμη και αδελφική επικοινωνία.

 

Χρειαζόμαστε επιστροφή

στο εσωτερικό μας σπίτι το αληθινό

να συναντήσουμε ξανά

τον Πολυαγαπημένο μας Δημιουργό!

 

Εάν οι Οραματιστές του Γενικού Καλού

παραμένουμε διασκορπισμένοι,

λυπάμαι, είναι σαν να είμαστε

όλοι μας πεθαμένοι.

 

Η Γνώση του Εαυτού μας είναι σαν το φτυάρι, για να σκάβουμε την εσωτερική γη της καρδιάς μας. Μέσα μου, βρίσκω ατέλειωτο νερό αληθινής χαράς. Γιατί να ξανατρέχω στο τσίρκο της αυταπάτης, να προσπαθώ να βρω χαρά στα λασπόνερα και στα δηλητήρια;
Η Γνώση είναι σαν το πηγάδι που έχει μέσα του νερό και προσφέρει τη ζωή και τη συντήρηση σε κάθε ταξιδιώτη. Όλοι παρουσιάζονται ως πηγάδια, αλλά δεν έχουν μέσα τους νερό. Κι όποιος πέσει μέσα, ή μένει παγιδευμένος εκεί για πάντα, ή χάνει την ζωή του πρόωρα.
Η Γνώση αναμορφώνει την ανθρωπότητα και γυρίζει τον τροχό απ’ την υποβάθμιση και τον απολιτισμό σε εσώτατη εξέλιξη και πολιτισμό.
Η Γνώση είναι ο κορυφαίος θεραπευτής. Κι όταν θελήσουμε, μας αφαιρεί ανώδυνα όλες τις μολυσματικές ιδιότητες του μυαλού: άγνοια, ιδιοτέλεια, ζήλια, υποκρισία, απληστία, ασυνειδησία, που είναι τόσο καταστροφικές για μας και τον περίγυρό μας και η αιτία για την καθημερινή μας καθήλωση και αποσύνθεση.
Η Γνώση είναι το σωσίβιο για κάθε ναυαγό. Είναι το σωσίβιο για όλο τον κόσμο.
Η άγνοια του εαυτού μας είναι ο φορέας του μίσους, της ασέβειας και του σκότους. Η Γνώση του Εαυτού μας είναι ο φορέας της αγάπης, του σεβασμού και της φώτισης.

Τα βιβλία για την Γνώση του Εαυτού μας «Το Υπέρτατο μήνυμα» και πως «Θ’ απαλλαγούμε απ’ την οικονομική μαφία», πωλούνται σε προσιτή τιμή 6 ευρώ και 4 ευρώ στο κατάστημα «τουριστικών ειδών», Πειραιώς 6 Ομόνοια.

Εύχομαι, η πρακτική μορφή Αγάπης της καρδιάς μας, να μετατρέψει σε ειρηνικό και ευτυχισμένο, τον δύσβατο δρόμο των αδικημένων ανθρώπων, παντού στην οικουμένη . Με Φώτιση και Ψυχική Υγεία όλοι μας!

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση
Νότης Κοντομίχαλος (τηλ. 6932565107, e-mail: notis2020@gmail.com),
Βασίλης Πολίτης (τηλ. 6977627669), Γιάννης Νικολαϊδης και οι φίλοι του κινήματος