Γεια χαρά σας, Αγαπημένοι μου φίλοι!

Σας στέλνω και μία επίσημη στατιστική απ’ το Google, για να σας επιβεβαιώσω αυτά που γράφω. Αν θέλετε, αναζητήστε στο Google « Πόσα άτομα πεθαίνουν από ασιτία στον κόσμο κάθε χρόνο» για να το επιβεβαιώσετε κι εσείς.

«Βασικά πολιτικό πρόβλημα» είναι οι θάνατοι των παιδιών στην Αφρική από πείνα, σύμφωνα με έρευνα του Αφρικανικού Φόρουμ για την Πολιτική για τα Παιδιά (ACPF). Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι μισοί θάνατοι παιδιών στην αφρικανική ήπειρο οφείλονται στην πείνα, παρά την ουσιαστική ανάπτυξη που έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια. Όπως τονίζει στην έκθεσή του το Φόρουμ, που έχει την έδρα του στην Αντίς Αμπέμπα, περίπου 60 εκατομμύρια παιδιά στερούνται το φαγητό και ένα στα τρία παιδιά στην Αφρική κινδυνεύει ή πεθαίνει από πείνα. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται, ένα παιδί πεθαίνει κάθε τρία δευτερόλεπτα εξαιτίας της στέρησης τροφής (περίπου 10.000 την ημέρα) και παρά το γεγονός ότι γενικά στον πλανήτη η κατάσταση έχει βελτιωθεί, στην Αφρική τα πράγματα διαρκώς επιδεινώνονται τα τελευταία 10 χρόνια. Φανταστείτε πόσο περισσότερα είναι, κι από άλλες χώρες. Το Φόρουμ τονίζει ότι η λύση του προβλήματος είναι ζήτημα πολιτικής απόφασης.

Αναρωτιέμαι, οι διαβόητοι νονοί/χορηγοί, τα δάνεια που προσφέρετε στις χώρες για να μην πάθουν οικονομική πανωλεθρία οι επιχειρήσεις, τι κάνετε για αυτά τα ευλογημένα πλάσματα που πεθαίνουν ανά τρία δευτερόλεπτα; Ως πότε θα κρύβετε την τρομερή εγκληματικότητά σας, πίσω απ’ τις καμουφλαρισμένες βοήθειες σας μέσω των φιλάνθρωπων ψευτοκυβερνητών υπαλλήλων σας;

Όπως ο εγκληματικός κορονοϊός, είναι αδιόρατος για τα μάτια μας και εισχωρεί στους πνεύμονές μας για να μας εξολοθρεύσει, και μέσω του πρώτου θύματός του εξολοθρεύει κι άλλους και οι άλλοι άλλους και επιτυγχάνει την πανδημία, έτσι υπάρχουν και αδιόρατες εγκληματικές σκέψεις αιωρούμενες στο διάστημα, και εισχωρούν στα μυαλά των ανθρώπων που είναι ανοιχτοί σε οποιεσδήποτε σκέψεις και τους οδηγούν στο έγκλημα καταλήγοντας σε πανδημία, να σκοτώνει ο ένας τον άλλον μέσω παγκοσμίων πολέμων, εθνικών, θρησκευτικών και εμφυλίων.

Όπως λοιπόν, μας απομονώνουν μέσα στα σπίτια μας για να «αλληλοπροστατευτούμε» απ’ την πανδημία του κορονοϊού έχοντας όσο λιγότερους νεκρούς, έτσι αν μάθουμε με την Σωτήρια Γνώση του Εαυτού μας την απομόνωση των εγκληματικών σκέψεων στο σπίτι/μυαλό μας, θα έχουμε ελάχιστα θύματα και θ’ αποτρέψουμε την πολεμική πανδημία με αναρίθμητους νεκρούς.

Γι αυτό έχει ειπωθεί, ότι ο χειρότερος εχθρός του ανθρώπου είναι το ίδιο το μυαλό του, γιατί δεν γνωρίζει πως ν’ αντιμετωπίζει τις αόρατες εγκληματικές σκέψεις που ελκύονται, ανάλογα των σκέψεών που δημιουργεί ο καθένας.

Αυτός ο υποβαλλόμενος εγκλεισμός στα σπίτια μας για την αυτοπροστασία μας,
μπορεί να μας βοηθήσει στην αυτοπειθαρχία μας, για ένα απίστευτα καινούργιο σωτήριο σκεπτικό για την ατομική και συλλογική εξέλιξή μας! «Το ουδέν κακό αμιγές καλού» ας το βιώσουμε τώρα, που μας δίδετε η ευκαιρία απ’ τον εγκληματικό κορονοϊό, που κατά βάθος μπορεί να γίνει ο καταλύτης της μεταμορφώσεώς μας.

Σας ευχαριστώ για την μελέτη σας, και όποιοι ενδιαφέρεστε για την Γνώση του Εαυτού σας, ερευνήστε στην ευγενή ιστοσελίδα www.theartoflife.gr

και κατεβάστε την εφαρμογή απ’ το Smartphone TimelessToday και σας εύχομαι να είναι εποικοδομητική η έρευνά σας.

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση! Νότης