Αγαπημένοι μου φίλοι γεια χαρά σας!

Το παγκόσμιο σκοτεινό σύστημα, με την τρομακτική επιβαλλόμενη ρομποτοποίηση της τεχνολογίας, τη σταθερή επιβαλλόμενη τεχνητή φτώχια και λόγω ακατάπαυστων προβλημάτων ιδίως οικονομικών που συνοδεύονται με ασθένειες, μας έχουν κατακλέψει τον πολυτιμότατο χρόνο μας και δεν μας επιτρέπουν ν’ ασχοληθούμε καθόλου με τον Αληθινό Εσωτερικό μας Εαυτό!

Η Ζωή όμως, έχει και τα δικά της γυρίσματα, για όσους επιθυμούν να την Γνωρίσουν. Ώστε και στις πιο άσχημες συνθήκες, της μιας πλευράς του νομίσματος που δημιουργούν οι σκοτεινοί που κατέχουν την ανθρωπότητα, η Ζωή μάς παρουσιάζει στην άλλη πλευρά του νομίσματος, μία Απερίγραπτη Ομορφιά και Ευκαιρία, μέσω του Αληθινού Ζωντανού Διδάσκαλου, που μας τον στέλνει για να μας την συστήσει μέσα μας μέσω της Θεσπέσιας Γνώσης του Εαυτού μας, για να βιώνουμε με θάρρος και το ξεχασμένο Σοφό Ρητό των Φωτισμένων Προγόνων μας «Ουδέν κακό αμιγές καλού».

 

Ωθούμενος από την εσωτερική πολύχρονη λυτρωτική μαθητεία της Γνώσης του Διδασκάλου μας Πρεμ Ράβατ, αισθάνομαι να σας εκφράσω απόλυτα απ’ το βάθος της καρδιάς μου, προσπαθήστε τώρα που έχετε τον χρόνο σπίτι σας, παραμερίζοντας τις ειδήσεις των μ.μ.ε της τρομολαγνείας και τις αστείες εκπομπές τους και ερευνήστε με σοβαρότητα το Ευγενές και Σωτήριο Μήνυμα που σας συστήνω. Εάν επενδύσετε με ειλικρίνεια και δίψα στην έρευνά σας, θα αγγιχτεί η καρδιά σας και θα αισθανθείτε την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ που μας προσφέρεται σήμερα, να αναλάβουμε εμείς τα ηνία του καθημερινού μας πεπρωμένου, και όχι να έχουν τα ηνία της Ζωής μας, οι ασυνείδητοι εκάστοτε κυβερνήτες με τις αφανείς ή φανερές μεγαλοσυμμορίες τους, και να καθορίζουν το καθημερινό μας πεπρωμένο με τις ψυχρές εγκληματικές μεθόδους τους. Με την υποκρισία τους και τις συνεχείς μολυσμένες πράξεις τους που μολύνουν τον κάθε λαό, μου επιβεβαιώνουν την ατυχή δήλωσή μου, ότι είναι οι πρόωροι νεκροθάφτες των λαών και όχι εκπρόσωποι μας, που μας δουλεύουν ακατάπαυστα, τάχα για την καλυτέρευση της ζωής μας.

 

Για να μπορέσουμε να απαλλαγούμε απ’ τους ψευτοηγέτες, πρέπει να Γνωρίσουμε την Υπερδύναμη μέσα μας, ώστε να νιώσουμε ηγέτες ο καθένας μας με Αξιοπρέπεια, Σεβασμό, Αναγνώριση και Κατανόηση, κι αυτές οι πολύτιμες ιδιότητες της καρδιάς μας, θα τις ανακαλύψουμε με την Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας, για να πορευθούμε όσο πιο άψογα στη σκηνή ΤΟΥ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟΤΑΤΟΥ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΗ!

 

Ήρθε ο καιρός να μάθουμε και τις ομοιότητές μας για να λειτουργούμε απ’ την καρδιά, όπου είναι ασύγκριτα καλύτερη η συμπεριφορά μας απ’ τη συμπεριφορά του μυαλού μας, και ν’ αφήσουμε πίσω τις διαφορές που μας έμαθαν οι μισάνθρωποι χειραγωγοί και μας έχουν διχάσει όλους για να αλληλοσκοτωνόμαστε.

 

Αφιερώνετε και μέρος του χρόνου σας κάθε μέρα, να παρακολουθείτε τις ομιλίες του Πρεμ Ράβατ για να βιώνετε την Αφύπνιση της καρδιάς, την Διαύγεια, και την Ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο, που αυτό το Συναρπαστικό Έργο το έχει ξεκινήσει από 10 ετών παιδί εδώ και 53 χρόνια και μας προσκαλεί όλους, για να συμμετέχουμε στην προσπάθεια για την εδραίωση της πιο Υπέρλαμπρης Εποχής, από γεννησιμιού του Ανθρώπινου Γένους.

 

Σας στέλνω κι ένα μικρό βιντεάκι, για να σας επιβεβαιώσω την πρόσκληση του Παγκόσμιου Πρεσβευτή της Ειρήνης Πρεμ Ράβατ προς τους πάντες, κι ότι τα γραπτά μου δεν είναι αοριστίες, αλλά από απόλυτη έγκυρη πηγή, τον ίδιον.

 

Εύχομαι ολόψυχα, να συνειδητοποιήσουμε, ότι είναι στην Ανθρώπινη Φύση μας να νιώθουμε ως πρεσβευτές της Ειρήνης ο καθένας μας. Να γίνουμε σύντομα προωθητές του Υπέρτατου Μηνύματος, διότι η ανθρωπότητα υποφέρει αφάνταστα απ’ τη δυναστεία της μαφίας του σκότους, ελπίζοντας κι αυτοί να αδράξουν την ευκαιρία μεταμορφώσεώς τους, εφόσον η πρόσκληση είναι προς όλους.

Είναι η εποχή μας, να κάνουμε την διαφορά, φέρνοντας το ΦΩΣ εξαφανίζουμε οποιοδήποτε είδους σκοτάδι, για να γλυτώσουν και οι επερχόμενες Ευλογημένες γενιές μας!

 

 

www.theartoflife.gr και απ’ το Smartphone κατεβάστε την εφαρμογή TimelessToday. Σας χαιρετώ με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση! Νότης