Καλησπέρα σας, Αγαπημένοι μου φίλοι!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟ/ΪΟΣ

Οι άνθρωποι, που είναι δημιουργήματα/Υιοί του Δημιουργού, κατάντησαν με την απομάκρυνσή τους, να είναι ο χειρότερος ιός για τον Ευλογημένο Πλανήτη μας και για τους συνανθρώπους τους. Εάν αναλογιστούμε, τις απερίγραπτες συμφορές και κτηνωδίες, που έχουν κάνει μέχρι τώρα οι αφανείς μεγαλοσυμμορίες μέσω των μικροσυμμοριών/κυβερνητών που τους διοικούν, ο κορονο/ϊός θεωρώ, ότι δεν είναι τίποτα μπροστά στο χρημα/ϊό των ανθρωπο/ϊών που το δημιούργησαν, κι έχουν υποδουλώσει όλη την ανθρωπότητα από βάθους αιώνων σε τεχνητές φτώχειες, σε αμέτρητες αρρώστιες, νοσοκομεία, φυλακές, τρελοκομεία, εμφύλιους, θρησκευτικούς, και εθνικούς πολέμους με τρομακτικές παγκόσμιες δολοφονίες. Και ξέρετε, γιατί διαιωνίζετε αυτή η τραγική σκοτεινή ιστορία των ανθρωπο/ϊών; Γιατί εμείς το στηρίζουμε το παγκόσμιο σάπιο σύστημα, άλλοι λίγο, άλλοι πολύ, άλλοι ασυνείδητα, άλλοι συνειδητά. Ελπίζω ότι, αυτοί οι επιβαλλόμενοι περιορισμοί θα έχουν και κάποιο αντίκτυπο μεταμορφώσεώς μας. Όπως κάποιοι, που έχουν κάνει εγκλήματα και είναι επιβαλλόμενος ο εγκλεισμός τους στις φυλακές και λόγω του πολύ χρόνου που έχουν στα κελιά τους επιστρέφουν στον Εαυτό τους. Σταδιακά, αρχίζουν να σκέπτονται διαφορετικά, ρωτώντας να βρουν τις αιτίες που τους οδήγησαν εκεί, όπου δεν φανταζόντουσαν ποτέ ότι θα βρισκόντουσαν. Και αποφυλακίζονται μετανοημένοι/μεταμορφωμένοι, για μία καινούργια πορεία με συνειδητή επανένταξη στην κοινωνία. Έτσι κι εμείς τώρα, οι περισσότεροι που έχουμε πολύ χρόνο ως έγκλειστοι στις τσιμεντοφυλακές μας, -όπου κανένας μας δεν φανταζόταν ότι θα βιώνουμε αυτή την εμπειρία-, είναι ο καιρός να επιστρέψουμε στον Εαυτό μας και με ειλικρίνεια, να αναρωτηθούμε για τις αιτίες της τραγικής μας παγκόσμιας πτώσης.

Θεωρώ ήρθε ο καιρός, να αποφυλακιστούμε κι εμείς απ’ τις πεπαλαιωμένες αντιλήψεις, κι απ’ την ιδιοτέλεια, τον ατομικισμό, το διχασμό, τη ζήλεια, το φανατισμό και την απληστία που προέρχονται απ’ το μυαλό μας, όπου τίποτα δεν είναι πιο χειρότερο απ’ την κόλαση που βιώνουμε, λόγω της άγνοιας του Εαυτού μας.

Αισθάνομαι, ν’ αρχίσουμε την εσωτερική στροφή για να «Γνωρίσουμε τον Θεϊκό μας Εαυτό», που μας συμβούλεψε ο ΠολυΑγαπημένος μας Σωκράτης τον οποίο σέβεται διαχρονικά όλη η ανθρωπότητα των ποιοτικών ανθρώπων. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί δυστυχώς, υπάρχουν και ασεβείς άνθρωποι που πολεμούν τη Γνώση, γιατί θέλουν τον άνθρωπο να τον εκμεταλλεύονται και να τον τυραννούν μες στο σκοτάδι τους, όπου έχουν συνηθίσει να ζουν κι αυτοί.

Συνεπώς, αν δεν ασχοληθούμε με τη Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας, ατυχώς θα νομίζουμε ότι εξελισσόμαστε, αλλά αντιθέτως επηρεάζουμε και τον περίγυρό μας και συμπλέουμε στο σκοτάδι της άγνοιας του Εαυτού μας!
Παρεμπιπτόντως, είμαι μαθητής της Θεσπέσιας Γνώσης του Εαυτού μας πάρα πολλά χρόνια, και όλα τα γραπτά μου προέρχονται απ’ την εσωτερική βιωματική μαθητεία μου. Γι’ αυτό, σας προτρέπω να αρχίσετε σοβαρή αληθινή σχέση με τον Θεϊκό Εαυτό μας για να προετοιμαστείτε, -βιώνοντας «το ουδέν κακό αμιγές καλού»- αν επιθυμείτε έναν καλύτερο κόσμο για να αισθάνεστε εκπληρωμένοι, ότι συμβάλετε στη συλλογική εξέλιξή μας για την εκ’ νέου Φωτεινή Ιστορία!
Ελπίζω να επηρεαστούν και όλες οι συμμορίες των ανθρωπο/ϊών, να κατανοήσουν την αυταπάτη τους της ανεπίτρεπτης εξουσίας και αδικίας επί των συνανθρώπων τους και να επιστρέψουν στον Αληθινό Εαυτό τους, για να νιώσουν κι αυτοί χαρούμενοι κι απελευθερωμένοι.

Σας ευχαριστώ για την μελέτη σας, και όποιοι ενδιαφέρεστε για τη Γνώση του Εαυτού σας, ερευνήστε στην ευγενή ιστοσελίδα www.theartoflife.gr

και κατεβάστε την εφαρμογή απ’ το Smartphone TimelessToday και σας εύχομαι να είναι εποικοδομητική η έρευνά σας.

Καλή σας νύχτα και σύντομη Ανάσταση στις ψυχές μας, για να νιώσουμε Ανθρωπο/Θεοί!
Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση! Νότης