Γεια χαρά σας, Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες!

Χρόνια πολλά και Φωτισμένα, σε όλες τις γυναίκες που είναι η ενσάρκωση της Μητέρας μας Ζωής, -φυσικά σε όλους μας- όπου μας υφαίνει μες στην ευλογημένη κοιλιά της βιολογικής μητέρας μας, χωρίς απολύτως καμία παρέμβαση της κατά την ύφανσή μας. Αυτό το πιο αληθινό, το πιο απλό, το πιο σημαντικό Υπέρτατο Γεγονός, για να γίνει βαθύτατη συνειδητοποίηση, πρέπει να ασχοληθούμε με την Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας! Τότε και μόνο τότε, μας αποκαλύπτεται και αποκωδικοποιείται η πιο Πλούσια Φράση των Φωτισμένων προγόνων μας, το «Πανταχού Παρών και τα Πάντα Πληρών» που είναι το «Α και το Ω» διότι Αυτή η Υπέρτατη Αδιόρατη Δύναμη, μάς συνοδεύει από τη γέννησή μας ως την τελευταία αναπνοή μας!

Γι αυτό σας συστήνω την Αληθινή Γνώση του Σημερινού Διδασκάλου μας Πρεμ Ράβατ, διότι τη Γνώση δυστυχώς, την έχουν κάνει ιεροσυλία αναρίθμητοι τσαρλατάνοι παγκοσμίως, όπως οι πολιτικοί όλων των χωρών που οικειοποιούνται τους λαούς και οι παπάδες όλων των θρησκειών, που οικειοποιούνται όλοι τους τον Θεό!

Λυπάμαι αφάνταστα, για την κατάντια της ανθρωπότητας, που λόγω της άγνοιας του Εαυτού μας, δεσπόζουν από βάθους αιώνων οι καρκινογόνες μεταδοτικές ιδιότητες του μυαλού ζήλεια, υποκρισία, ιδιοτέλεια, εγωισμός, απληστία, με αποκορύφωμα την δυσοσμία μιας παγκόσμιας κοινωνίας.

Σας εύχομαι ολόψυχα, να επωφεληθείτε εις το έπακρον, για να περάσετε στην Εσωτερική Πηγή του Θείου Φωτός, για να γίνουμε ταχυδρόμοι στους γύρω μας για μία εκ’ νέου Υπέρλαμπρη Ιστορία!

www.theartoflife.gr Prem Rawat.com

Με Αγάπη! Νότης