Καλησπέρα σας, Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες!

Έχουμε δημιουργήσει το κοινωνικοπολιτικό κίνημά μας πριν 10 χρόνια των « Οραματιστών του Γενικού Καλού» και είναι απενεργοποιημένο λόγω αδιαφορίας του λαού και είναι πολύ λογικό, διότι έχω συνειδητοποιήσει ότι η γαλούχηση του ατομικισμού υπάρχει από βάθους αιώνων στη συντριπτική πλειοψηφία. Κι έτσι φαίνεται κάτι σαν ξένο το « Γενικό Καλό» για τον εγκέφαλό τους, αλλά ελπίζω πάντα στις εξαιρέσεις, ότι θα έρθει η συνειδητοποίηση και η αποφασιστικότητα της επιτακτικής ανάγκης για υγιή συνεργασία του Γενικού Καλού. Τότε και μόνο τότε, θα μπορέσουμε να απαλλαγούμε απ’ τις υποδουλωμένες εκάστοτε ψευτοκυβερνήσεις – πιόνια της παγκόσμιας οικονομικής μαφίας. Μέχρι τότε, λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά η ανθρωπότητα θα υποφέρει όλο και περισσότερο λόγω άγνοιας του Εαυτού μας, διότι επιλέγουν κυβερνήτες διεφθαρμένους, που για θεό τους έχουν μόνο το χρήμα όπου έχουν παρακινήσει και τους λαούς τους στην ίδια αρρωστημένη νοοτροπία στη λατρεία του χρήματος, με θλιβερό αποτέλεσμα μία παγκόσμια κοινωνία θεοχρήματη.
Ατυχώς, παθαίνω αλλεργία για την πρόσκληση των μαζών – αγέλες, απ’ τους αναίσχυντους υποκριτές ψευτοσωτήρες και το σινάφι τους. Να θυμόμαστε, οι κυβερνήτες είναι η αντανάκλαση των λαών και το αντίθετο. Και μόνο η Θεσπέσια Γνώση του Διδασκάλου μας Prem Rawat μπορεί να μας μεταμορφώσει σε Γνήσιους και Θεάρεστους Ανθρώπους!
Για να συνειδητοποιήσουμε, το «ενός κακού μύρια έπονται» όπου προκύπτει απ’ την άγνοια του Εαυτού μας, χρειάζεται να επενδύσουμε στη Γνώση του Εαυτού μας, για να κατανοήσουμε ότι είναι το «ενός καλού μύρια έπονται» είναι το αντίθετο, για να έχουμε την απίστευτη δυνατότητα επιλογής, διότι στα πάντα υπάρχει η αντίθεση απ’ τον Δημιουργό μας!

www.theartoflife.gr www.Prem Rawat.com

Με Αγάπη! Νότης