Τη θερμή μου καλησπέρα, Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες!

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ
ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Όλοι οι αρχηγοί των σημερινών κομμάτων με τα σινάφια σας παραιτηθείτε, διότι πράττετε το μεγαλύτερο και πιο αναίσχυντο έγκλημα, τον διχασμό μας με τα αρρωστημένα κόμματά σας. Φωνασκείτε ο καθένας υποκριτής, ότι μας εκπροσωπείτε και έχετε τους λαούς συνέχεια διχασμένους και φανατισμένους με τις ταμπέλες και τα λάβαρά σας. Το δεύτερο και αποτρόπαιο έγκλημα είναι ότι τρέχετε σαν τα πολυτελή μοντέλα για πασαρέλα ωραιοπάθειας και αναγνώρισης και σαν τους πιο καρμίρηδες επαίτες, τάχα να δανειστείτε, για να μας φέρετε χρήματα για να φάμε. Ενώ κι εσείς, και όλος ο κόσμος, γνωρίζετε πολύ καλά, ότι μας συντηρούν ο ήλιος, ο αέρας, το νερό και η τροφή της Μάνας μας Γης! Και όχι μόνο αυτό το αναμφισβήτητο γεγονός, αλλά, όπως κόβουν χρήμα τ’ αφεντικά σας, που σας έχουν πλήρως υπαλλήλους τους άκρως υποδουλωμένους, σας έχουν κατευθύνει να υποδουλώνετε και τους λαούς, αλλιώς το κεφάλι σας στο πιάτο. Η παγκόσμια μαφία δεν χωρατεύει, αν δεν υπακούσετε στις εντολές της, εφόσον σας παγίδευσε με το δέλεαρ της εξουσίας και την οικονομική εξασφάλιση, είσαστε «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα». Γιατί, δεν κόβει η εκάστοτε κυβέρνηση εθνικό νόμισμα για τον λαό της, να ζει με αξιοπρέπεια; Να μην εξαρτιόμαστε απ’ τους λυκοτοκογλύφους; Βγάλτε τις πολυπρόσωπες μάσκες της υποκρισίας και γυρίστε στην συνείδησή σας, αρκετά η απόρριψή της που σας έχει οδηγήσει στην αποσύνθεση, και μολύνετε τον κάθε λαό στην απεχθέστατη αποσύνθεση.
Ας μην ξεχνάμε ποτέ τα δύο χαρακτηριστικά των λαοπλάνων:
• όταν οι ηγέτες και το σινάφι τους δεν απορρίπτουν τις ετικέτες των κομμάτων τους κι έχουν το λαό διχασμένο εσωτερικά και εξωτερικά,
• όταν δεν κόβουν εθνικό νόμισμα για να μειώνουν την εκμετάλλευση και το χάσμα πλουσίων και φτωχών, ώστε να ζουν όλοι οι άνθρωποι αξιοπρεπώς, τότε όλοι είναι υπηρέτες του παγκόσμιου σάπιου συστήματος.
Εύχομαι να κατανοήσετε την αναγκαιότητα του μηνύματος. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο και φλυαρίες για τα καθημερινά οικονομικά προβλήματα που μας δημιουργούν σκόπιμα οι κυβερνήσεις, για να μας αποσπούν από την υλοποίηση της λύσης. Τώρα, τον χρόνο μας χρειάζεται να τον προσφέρουμε στη συνειδητοποίηση αυτής της απλής και μοναδικής λύσης: τη συνένωσή μας και την έκδοση χρήματος από την πολιτεία, για τη δικαιωματική αξιοπρεπή μας διαβίωση.

Κοινοποιείστε το αληθινό μήνυμα μέσα από παντού, ως τα πέρατα της Γης, για να ξυπνήσουν όλοι οι λαοί της ΟΙΚΟΥΜΈΝΗΣ! Δεν επιτρέπεται άλλο να διασύρουν σε τέτοια αθλιότητα την αξιοπρέπεια και την νοημοσύνη των συνανθρώπων μας!
www.theartoflife.gr Prem Rawat.com
www.ogek.gr Μία δυνατότητα επιλογής για τους ακομμάτιστους και τους αφυπνισμένους, για έναν καλύτερο κόσμο!

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση!

Νότης