Οι καταστροφές και οι ωφέλειες του κορονοϊού.

Καλησπέρα σας, Αγαπημένοι μου φίλοι!

Η πρωτόγνωρη και απρόσμενη επικίνδυνη κατάσταση, που μας δημιούργησε ο κορωνοϊός με απρόβλεπτα συνεχόμενα λυπηρά αποτελέσματα, ταυτόχρονα, για μένα που ζω ως τώρα, κι ευτυχώς που μαθητεύω πάρα πολλά χρόνια με την Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας, η οποία μου θύμισε το τόσο απόλυτο και σοφό διαχρονικό ευγενές ρητό των Φωτισμένων Αρχαίων Προγόνων μας «Ουδέν κακό αμιγές καλού». Διότι παράλληλα, είναι και τόσο πολύ ελπιδοφόρο για μάθηση, μες στις δυσκολίες του καθημερινού ταξιδιού της Ζωής μας.

Συνειδητοποιώ με βαθύτατο Σεβασμό, την απερίγραπτη Δύναμη της Μάνας μας Φύσης που μας δημιούργησε με τις ευγενέστατες θρεπτικές ουσίες της, που μας συντηρεί και μας μετασχηματοποιεί όποτε θέλει. Συνειδητοποίηση της ευθραυστότητάς μας, που βοηθάει πάρα πολύ στην κατανόηση για απόρριψη του εγωισμού και μας μαθαίνει την Γλυκύτατη και Μεγαλοπρεπέστατη ταπεινότητά της, που είναι τόσο ελκυστική και Γενναιόδωρη.

Συνειδητοποίηση του απεχθέστατου ατομισμού και αναγκαία μάθηση συνεργασίας για το Γενικό Καλό! Ας μας εμπνεύσουν οι σημερινές θλιβερές συνθήκες, να ξαναβρούμε την τόσο πολύ θεραπευτική Καλοσύνη και Σεβασμό που έχουμε όλοι μέσα στην καρδιά μας και μας εξανθρωπίζει, για αξιοπρεπή συμπεριφορά προς τους πάντες και στα πάντα.

Να συνειδητοποιήσουμε, ότι με τους επιβαλλόμενους περιορισμούς στο σπίτι, και διακοπή στη δουλειά, θα έχουμε την ευκαιρία να στραφούμε περισσότερο στη συνείδησή μας, να αναρωτηθούμε για θεμελιώδεις αιτίες της Ύπαρξής μας και του σκοπού της Ζωής μας! Να επικοινωνήσουμε πολύ περισσότερο ως σύζυγοι, ως γονείς με τα παιδιά μας, ως αδέλφια και ως φίλοι. Να απορρίψουμε σταδιακά τον ύπουλο επίσης επιβαλλόμενο εγκλωβισμό του ρομποτισμού, ώστε να νιώσουμε τον φυσιολογικό ρυθμό της Θεϊκής Αναπνοής μας που μας ανακουφίζει αφάνταστα!

Σήμερα, προσφέρεται μία Απίστευτη Επιλογή, τώρα που δεν κυνηγάμε το χρήμα και το χρόνο και έχουμε όλο το χρόνο δικό μας. Ας τροφοδοτήσουμε και την καρδιά μας με ομιλίες του Διδασκάλου μας για να ξανανιώσουμε Απίστευτα Ειρηνικοί, Ελεύθεροι και εκπληρωμένοι εσωτερικά, γιατί έχουμε όλοι εμπειρία το εσωτερικό κενό και το εξωτερικό κυνήγι της αυταπάτης για ευτυχία και εκπλήρωση. Αυτά που μας έμαθαν να τα ζητάμε απ’ έξω με μεγάλο τίμημα ταλαιπωρίας, ευρίσκονται όλα ακριβώς μέσα στην καρδιά μας και παύει να υπάρχει το εσωτερικό κενό και η συνεχής εξάρτηση απ’ όλους κι όλα. Εύχομαι ολόψυχα, να αδράξετε την απίστευτη ευκαιρία σήμερα, για να βιώνετε το Σοφό Ρητό «Ουδέν κακό αμιγές καλού»!
Όποιος αγγιχτεί, ας κοινοποιήσει τις ευγενείς ιστοσελίδες του Πρέμ Ράβατ γιατί είναι η πιο ευγενής πράξη, που μπορεί να κάνει ο άνθρωπος στον περίγυρό του! Θα το βιώσετε αυτό που γράφω, γιατί το βιώνω κι εγώ 45 χρόνια κάθε μέρα, με την κούπα της καρδιάς μου γεμάτη από Θεία Ευγνωμοσύνη.

Εάν όχι ΕΣΥ, ποιος;
Εάν όχι ΤΩΡΑ, πότε;

www.wopg.org Αγγλικά και Ελληνικά www.theartoflife.gr και κατεβάστε την εφαρμογή απ’ το Smartphone Timelesstoday
Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση και καλή μας αντάμωση! Νότης