Γεια χαρά σας, Αγαπημένοι μου φίλοι!

 

Προσοχή του πολυτιμότατου χρόνου μας απ’ τα μ.μ.ε, που μας προσκαλούν ακατάπαυστα να μας διασκεδάζουν «από πολλή αγάπη», με τα τραγούδια τους και τις ρηχές εκπομπές των παρουσιαστών ως δελεαστικές σειρήνες, με την πρόφαση για να ξεχνάμε τα λυπηρά γεγονότα, αλλά είναι και μία ραδιουργία, για να μην έχουμε χρόνο να στραφούμε στη Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας, γιατί μετά γνωρίζουν, ότι σ’ όλες αυτές τις σειρήνες δεν θα δίνεις ούτε το απειροελάχιστο του Άγιου Χρόνου σου! Τελικά, οπουδήποτε μας ζητούν το χρόνο μας το σκοτεινό σύστημα με διάφορα προκαλύμματα και τον προσφέρουμε, μας προσφέρουν ως ανταλλαγή τα σκουπίδια τους. Κατανοώ τις συνήθειες και την εξάρτηση, που έχουν επιτύχει σε μέγιστο βαθμό με τον ακατάπαυστο 24ωρο βομβαρδισμό η βιομηχανία των μ.μ.ε, η βιομηχανία μουσικής, η βιομηχανία των αθλημάτων και τόσων άλλων δελεαστικών σειρήνων στην ανθρωπότητα. Τώρα όμως, έχουμε τη δυνατότητα ν’ αλλάξουμε έκαστος τον προσχεδιασμένο τυραννικό ρυθμό του σκοτεινού συστήματος και να στραφούμε όλο και περισσότερο στον Εσωτερικό Αληθινό μας Εαυτό, για ν’ αρχίσουμε έναν Νέο Ευγενέστατο Τρόπο Σκέψεως. Όλοι μας έχουμε εμπειρία, η πηγή έμπνευσης του μυαλού μας, μας οδήγησε στο παγκόσμιο χάος και στον παγκόσμιο τρόμο. Να κλέβει και να σκοτώνει ο ένας τον άλλον και, να αισθάνονται όλοι φοβισμένοι ακόμη και μέσα στα σπίτια τους με συναγερμούς και με κάγκελα οι πόρτες και τα παράθυρα σαν τις φυλακές.

 

Ας επιλέξουμε ΤΩΡΑ, που μας δίδεται η απίστευτη ευκαιρία να γνωρίσουμε και την Μεγαλοπρεπέστατη Πηγή Έμπνευσης την Ξεχασμένη Καρδιά μας, που εκλιπαρεί συνέχεια να της δώσουμε την προσοχή μας, μόνο και μόνο για να μας εκπληρώνει, ώστε να ζούμε σαν Ελεύθεροι, Ειρηνικοί, Ευδαίμονες κι Ευγνώμονες Άνθρωποι, αντάξιοι της Θεϊκής μας Φύσης!

 

Όσο τα μ.μ.ε. θα είναι στην κατοχή των σκοταδιστών, θα καθυστερεί αφάνταστα η εξέλιξη των ανθρώπων, και για να συντομευτεί πρέπει να αντικατασταθούν από Διαφωτιστές της Γνώσης του Εαυτού μας!

Ως εκ’ τούτου, καταλαβαίνετε την μεγάλη ευθύνη που κουβαλάμε στην πλάτη μας, όλοι; Διότι ο καθένας επηρεάζει και τον περίγυρό του προς το σκοτάδι, ή προς το Φως μέσα μας!

 

Ελληνικά www.theartoflife.gr  www.wopg.org Αγγλικά και κατεβάστε την εφαρμογή απ’ το Smartphone Timelesstoday. Μία απρόσμενη ΕΠΙΛΟΓΗ!

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση και καλή μας αντάμωση! Νότης