Αγαπημένοι μου φίλοι γεια χαρά σας!

 

Ελπίζω οι περισσότεροι, να έχουμε κατανοήσει ότι είμαστε σε μία δοκιμαστική περίοδο με απρόβλεπτα αποτελέσματα. Γι αυτό, μην το εκλάβετε το μήνυμά μου σαν απειλή, αλλά σαν τη σοβαρότερη υπενθύμιση, διότι γνωρίζετε όλοι σας που είσαστε φίλοι και φίλες στο fb, όταν σας έκανα αίτημα φιλίας η αποδοχή φιλίας, ήμουν κάθετος ότι μπήκα στο διαδίκτυο για να σας ενημερώσω για δύο σημαντικότατα μηνύματα. Το πιο σημαντικό, για την Εσωτερική μας πληρότητα και Απελευθέρωση μέσω της Γνώσης του Εαυτού μας!

Και το άλλο, για την συλλογική απαλλαγή μας απ’ την «Παγκόσμια οικονομική μαφία». Παρατηρούσα το ελάχιστο ενδιαφέρον απ’ τις απαντήσεις σας, αλλά γνώριζα τον εγκλωβισμό των μυαλών μας –γιατί ήμουν κι εγώ πριν 45 χρόνια- που τον έχουν επιβάλει με αμέτρητα καθημερινά προβλήματα και ιδιαίτερα με τα οικονομικά, κι έτσι δικαιολογούσα απόλυτα την αμέλεια, ή αδιαφορία, ή άρνηση του καθένα.

Τώρα, λόγω της πολύ σοβαρότητας αυτών που διατρέχουμε, κάνω άλλη μία υπενθύμιση, μήπως έχουμε ωριμάσει περισσότερο απ’ τις παρουσιαζόμενες δυσάρεστες συνθήκες.

 

Απλά, ΤΩΡΑ, που έχετε το χρόνο, επωφεληθείτε προτρέποντας σας με την ταπεινή μου γνώμη από εμπειρία, ερευνήστε με σοβαρότητα απ’ την καρδιά σας τις ιστοσελίδες του Πρεμ Ράβατ www.wopg.org Αγγλικά και Ελληνικά www.theartoflife.gr και κατεβάστε την εφαρμογή απ’ το Smartphone TimelessToday και θα διαπιστώσετε σταδιακά παρακολουθώντας τις ομιλίες του ότι, δεν υπάρχει πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, για να απελευθερωθούμε απ’ την κινούμενη άμμο, που μας έχουν φτιάξει στα μυαλά μας το παγκόσμιο σκοτεινό σύστημα με τις απερίγραπτες υπάνθρωπες μεθόδους τους.

Αυτή η Επιλογή, είναι αφάνταστα ιδιαίτερη, δεν έχει να κάνει με τις επιλογές με το κανταΐφι, ή μπακλαβά, με τα μακαρόνια με κιμά, ή γεμιστά, με την τηλεόραση το ποδόσφαιρο, ή τραγουδοποιούς, με το δεν γουστάρω να πάω για δουλειά, ή να κλέψω, με το ουίσκυ, ή με τη βότκα, με το να γίνω παπάς, ή πολιτικός. Πρόκειται, ότι, αν επενδύσουμε με δίψα και ειλικρίνεια στη Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας, μπορούμε να βιώνουμε ένα απίστευτα όμορφο καθημερινό πεπρωμένο για όλο το υπόλοιπο της Ζωής μας, από το να ζούμε ασυνείδητα ζωντανοί νεκροί μολύνοντας και τον περίγυρο μας!

Η Γνώση του Εαυτού μας, δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τις φιλοσοφίες, με τις ψυχοκοσμοθεωρίες, με τις θρησκείες και είναι συμβατή για κάθε θρησκεία. Είναι μόνο πρακτικός τρόπος και προσφέρεται σήμερα σε όλη την ανθρωπότητα για εσωτερική σύνδεσή μας, να αναγνωρίσουμε την Υπερδύναμη που έχουμε όλοι μέσα στην καρδιά μας, και είναι ο καιρός να την βγάλουμε στην επιφάνεια.

Σας εύχομαι ολόψυχα, να επωφεληθείτε εις το έπακρο για να συμμετέχετε στην Απίστευτη ΧΑΡΑ της Σημερινής Υπέρλαμπρης Ιστορίας, που έχει αρχίσει εδώ και 52 χρόνια απ’ τον Σημερινό Διδάσκαλό μας Πρεμ Ράβαt και έχει εξαπλωθεί καλπάζοντας όλο και σε περισσότερες χώρες του πλανήτη μας –όπως καλπάζει σήμερα ο κορονοϊός- χρησιμοποιώντας όλη  την τεχνολογία για το καλό της ανθρωπότητας, που την χρησιμοποιούν οι σκοτεινοί για το κακό της ανθρωπότητας!

 

Θα κατανοήσετε και θα βιώνετε τη βαθύτατη έννοια το «Ουδέν κακό αμιγές καλού» και δεν θα είσαστε υπό την κυριαρχία του φόβου ποτέ πλέον!

 

Έχει έρθει η εποχή, εγκαθίδρυσης της Ειρήνης! Θα δοθεί η απίστευτη ευκαιρία στον καθένα μας και  θα έχουμε να επιλέξουμε. Ή θα παραμένουμε ως πρεσβευτές της άγνοιας – καταστροφής, ή θα δουλέψουμε ως Πρεσβευτές της Γνώσης – της Ειρήνης!

 

Και σας υπενθυμίζω, ότι δεν υπάρχει πιο σημαντική ενημέρωση για όσους αγγιχτείτε, να κοινοποιείτε το μήνυμα αυτό, γιατί αυτό ψάχνει όλη η ανθρωπότητα κατά βάθος, για Εσωτερική Ειρήνη, Εσωτερική Ελευθερία, Ευτυχία και Εκπλήρωση!

 

Σας χαιρετώ με πολλή Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση! Νότης