Γεια χαρά σας, Αγαπημένοι μου φίλοι!

Με τις αναρίθμητες πλαστές ανάγκες, που έφτιαξαν και φτιάχνουν συνέχεια οι επιτήδειοι, μάς υποδουλώνουν και μάς έχουν παγιδεύσει στη διαιώνιση της ρομποτοποίησης και στο σκότος της άγνοιας. Ως εκ’ τούτου, ξεχάσαμε και αδιαφορούμε εντελώς, να αναρωτηθούμε και να αναζητήσουμε την Αληθινή μας Καταγωγή – τον Δημιουργό του Υπέρτατου Θαύματος – του σώματός μας και του Απίστευτου Μαγευτικότατου Δωρητή Πλανήτη μας Γη, που μάς συντηρεί αδιάκοπα όλες τις ποικιλόμορφες διαφορετικές μορφές Ζωής που έχει δημιουργήσει! Όταν αρχίσουμε να ρωτήσουμε με ειλικρίνεια μέσα μας, θα μάς δοθεί και η απάντηση απ’ τη Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας, που μάς άφησε κληρονομιά με τη διαχρονική συμβουλή του ο ΠολυΑγαπημένος μας Διδάσκαλος Σωκράτης «Γνώρισε τον Εαυτό σου»! Καθώς και πριν απ’ Αυτόν, κι άλλοι Διδάσκαλοι της Γνώσης στον πλανήτη μας, μάς είχαν πει την ίδια ρήση με άλλα λόγια: «Αυτό που αναζητάς βρίσκεται μέσα σου»! Τι υπονοούν αυτά τα λόγια; Γνώριζαν την φύση του ανθρώπου, ότι όλοι μας αναζητούμε την εσωτερική ευτυχία και την εσωτερική εκπλήρωση!

Οι άνθρωποι όμως, γράφουν την ιστορική καταδίκη τους, λόγω της αδιαφορίας να γνωρίσουμε τον Θεϊκό μας Εαυτό, όπου έχουμε ως επακόλουθο το παγκόσμιο χάος και τους πολέμους. Ενώ μπορούμε να γράφουμε κάθε Ευλογημένη μέρα, μία Απίστευτη Ευλογημένη Ιστορία γνωρίζοντας τον Θεϊκό μας Εαυτό, με επακόλουθο να εδραιώσουμε Την Γλυκύτατη Ειρήνη, την Ευημερία και την Αξιοπρέπεια!

Ας αδράξουμε λοιπόν σήμερα αυτή την Απίστευτη Ύψιστη Ευκαιρία, που μας προσφέρει πρακτικό τρόπο ο Σημερινός Αληθινός Ζωντανός Διδάσκαλός μας Πρεμ Ράβατ για να πραγματώσουμε την Βασική μας Αποστολή, που γι’ αυτόν το λόγο μας φέρνει Αυτή η Υπερδύναμη στον Ευλογημένο μας Πλανήτη Γη!

www.theartoflife.gr την εφαρμογή απ’ το Smartphone TimelessToday στο Youtube premrawat Ελληνική μετάφραση. Από 9 ετών παιδάκι, 54 χρόνια βιντεοσκοπημένο όλο του το Έργο μέχρι σήμερα, με αδιάκοπη δράση για ενημέρωση και έμπνευση!

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση! Νότης