Καλησπέρα σας, Αγαπημένοι μου φίλοι!

Ο Δημιουργός μας, έφτιαξε αυτά τα Ευλογημένα πουλιά με φτερά για να πετάνε μες στην Ελευθερία τους, έτσι ώστε να μην μπορούν οι άνθρωποι να τα πιάσουν να τα κλείσουν στα κλουβιά, ή να τα σκοτώσουν για το ζωώδες στομάχι τους. Έτσι και σε κάθε ανθρώπινο πλάσμα, μάς έχει φτιάξει μέσα μας άπτερα φτερά – που είναι η Ειρήνη, η Αγάπη, η Καλοσύνη, η Ελευθερία, η Αφύπνιση, η Σοφία, η Διαύγεια, η Ευδαιμονία, η Πληρότητα, η Ευγνωμοσύνη και η αέναη εσωτερική μας εξέλιξη, ώστε όταν τα Ανακαλύψουμε μέσω της Γνώσης του Εαυτού μας, δεν θα μπορούν οι χειραγωγοί του σκότους να μάς βάζουν στα κλουβιά των παρανοϊκών σχεδίων τους, ούτε να μας σκοτώνουν σαν αγέλες στους βρώμικους πολέμους τους, λαούς με λαούς.
Ας Γνωρίσουμε λοιπόν την Απελευθερώτρια και Σωτήρια Γνώση του Εαυτού μας, για να μπορέσουμε να φτιάξουμε έναν καινούργιο κόσμο με Ειρήνη, Αξιοπρέπεια και Ευημερία, όπου ξεκινάμε με την κοινή ευθύνη και προσπάθεια όλων μας, αρχίζοντας ο καθένας μας να γινόμαστε κάθε ώρα και κάθε μέρα όλο και Καλύτεροι Άνθρωποι!
Παρακολουθείστε με σοβαρότητα και εστίαση της καρδιάς την Απίστευτη Μεγαλοπρέπεια του Θεάρεστου Έργου του!
Αισθάνομαι, ότι αυτή είναι η πιο ευγενής προσπάθεια για να πραγματώσουμε την Βασική Αποστολή μας!

www.Theartoflife.gr την εφαρμογή απ’ το Smartphone TimelessToday Youtube PremRawat.com και στις ρυθμίσεις για Ελληνική μετάφραση.

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση! Νότης