Γεια χαρά σας, Αγαπημένοι μου φίλοι!

Ο μαθητής – ταχυδρόμος, έχει ένα ιδιαίτερο μήνυμα και το μεταφέρει στους πάντες: Άγιους, εγκληματίες, πλούσιους, φτωχούς, μορφωμένους, αμόρφωτους και είναι ακριβώς ίδιο για όλους. Το μήνυμα είναι του Αληθινού Σημερινού Διδάσκαλου της εποχής μας Πρεμ Ράβατ, κι έχει πάρα πολλούς ταχυδρόμους σε όλες τις χώρες για να το μεταφέρουμε σε όσο περισσότερους συνανθρώπους μας. Αν δεν υπήρχε ο Διδάσκαλος δεν θα υπήρχαν ούτε και οι μαθητές – ταχυδρόμοι να δώσουν το μήνυμα!
Η απίστευτη ιδιαιτερότητα του μηνύματος είναι: Για την δυνατότητα ΕΠΙΛΟΓΗΣ μας. Όπως γνωρίζουμε οι πάντες, ήρθε η εποχή του Κορονοϊού, που δεν την περίμενε κανένας μας και όσο κι αν δεν την θέλουμε, ήδη είναι παρούσα και κυρίαρχη επί των πάντων. Έτσι έχει έρθει ταυτόχρονα και η απίστευτη ευκαιρία να επωφεληθούμε απ’ την σοφή ρήση «ουδέν κακό αμιγές καλού»! Να επιλέξουμε μεταξύ της Γνώσης και της άγνοιας μέσα μας. Μεταξύ του Φωτός και του σκότους μέσα μας. Μεταξύ της Ειρήνης και του πολέμου μέσα μας! Μεταξύ του Καλού και του κακού μέσα μας. Μεταξύ του Θάρρους και του φόβου μέσα μας. Ταυτόχρονα θα συνειδητοποιήσουμε και την επί μέρους ευθύνη που έχουμε όλοι μας, άλλος λίγο άλλος πολύ, για την διαιώνιση της σκοτεινής ιστορίας της ανθρωπότητας η οποία αποτελείται από κάθε άνθρωπο.

Τις διευθύνσεις οι περισσότεροι τις γνωρίζετε, αλλά τις ξαναγράφω γιατί μπαίνουν συνέχεια και καινούργιοι επισκέπτες – φίλοι στο διαδίκτυο ώστε να τις δουν κι αυτοί.
www.theartoflife.gr www.premrawat.com εφαρμογή απ’ το Smartphone TimelessToday και Youtube premrawat Ελληνικά. Από 9 ετών παιδάκι, 54 χρόνια βιντεοσκοπημένο όλο του το Έργο μέχρι σήμερα με συνεχόμενη δράση για ενημέρωση!
Είναι η εποχή μας, για συμμετοχή στην εκ’ νέου Υπέρλαμπρη Ιστορία για έναν καλύτερο και Φωτεινότερο κόσμο! Εύχομαι να αδράξουμε την Ύψιστη Ευκαιρία μας!

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση! Νότης