Γεια χαρά σας, Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες!

Ο ΣΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ

Μέχρι να μπεί «στη μήτρα σε όλη την κλίμακα της μάθησης» μιας χώρας, το «Γνώθι Σαυτόν» του Σωκράτη μας και το «Μην κάνεις ότι δεν θέλεις να σου κάνουν» του Χριστού μας, μην αυταπατάσθε ότι θα εκπολιτιστεί η ανθρωπότητα, αντιθέτως όλο και περισσότερο θα χειροτερεύει. Τρανή απόδειξη αδιαμφισβήτητη, επαναλαμβάνω την πιο δυσάρεστη λέξη την δυσοσμία, που έχει κατακλύσει όλη την ανθρωπότητα λόγω της άγνοιας του Εαυτού μας! Όπως ένα αναμμένο κερί, μπορεί να ανάψει πολλά κεριά και πολλά αναμμένα κεριά μπορούν να ανάψουν πάρα πολλά κεριά, έτσι, κι ένας Φωτισμένος άνθρωπος, μπορεί να φωτίσει πολλούς ανθρώπους και οι πολλοί να φωτίσουν πάρα πολλούς ανθρώπους! Είναι ο νόμος της αλληλεπίδρασης, όπως του κακού που επιδρά προς το κακό, και του καλού, που επιδρά προς το καλό! Όπως την έχει σκλαβώσει και κατά εξευτελίσει η άγνοια του Εαυτού μας, όλη την ανθρωπότητα, ακριβώς με το αντίδοτο της άγνοιας, η Σωτήρια Γνώση του Εαυτού μας, μπορεί να μάς απελευθερώσει! Από άνθρωπο σε ανθρώπους, από ομάδα σε ομάδες, από κοινωνία σε κοινωνίες, κι από χώρα σε χώρες. Μην σας ξενίζει, έτσι αναπτύχθηκε και το σκοτάδι στα μυαλά των ανθρώπων, σταδιακά, όχι όλοι απότομα. Έτσι θα αναπτυχθεί σταδιακά και το φώς στις καρδιές όλων των ανθρώπων και θα εξαφανίσουμε το παγκόσμιο σκοτάδι! Και η Ψυχική υγεία, θα εξαφανίσει τη δυσοσμία των άρρωστων μυαλών.
Τι αναδύεται τώρα, απ’ αυτή την ευγενή ατομική και συλλογική προσπάθεια του Οράματός μας για έναν «Καλύτερο και Φωτεινότερο Κόσμο»; Η Έμπνευση για ανάγκη ατομικής εσωτερικής αφύπνισης και ευθύνης, που συμπαρασύρει στη συλλογική αφύπνιση και υπευθυνότητα για ΤΩΡΑ, και επιτυγχάνεται ταυτόχρονα προετοιμασία για τις επερχόμενες ευλογημένες γενιές μας! Να μεταλαμπαδεύουμε το Εσωτερικό Φώς της καρδιάς μας, που λαμβάνουμε απ’ τη «Σωτήρια Γνώση του Εαυτού μας» και «μην κάνουμε οτιδήποτε, που δεν θέλουμε να μας κάνουν οι άλλοι». Όχι, να φωνασκούμε για πολιτισμό, και οι πράξεις μας να μάς έχουν οδηγήσει στον χειρότερο υπανθρωπισμό. Να δημιουργούν οι ηγέτες πολλών χωρών ως πρόωροι νεκροθάφτες. τεχνητές φτώχειες, αγοράζοντας με αμύθητα ποσά απ’ τις συμμορίες των μαιφιόζων αφεντικών τους, πολεμικές φρεγάτες, αεροσκάφη, τανκς και πυραύλους για αλληλοσκοτωμούς των άμοιρων λαών.

Για μένα, μόνο αυτό το «Συλλογικό Ευγενές Όραμα του Γενικού Καλού», μπορεί να μας χαρακτηρίζει ως Αληθινά Πολιτισμένα Ανθρώπινα Όντα!

Ας αδράξουμε σήμερα, αυτή την απίστευτη δυνατότητα της πιο Όμορφης, Αξιοπρεπούς Ανθρώπινης Επιλογής, για τη Διεύρυνση και Εδραίωση μίας εκ΄ Νέου Φωτεινής Ιστορίας!

Μία μόνο στιγμή, θετικής επιλογής, μπορεί να γίνει απερίγραπτο το ταξίδι για όλο το υπόλοιπο της Ζωής μας! Δήλωση του Διδασκάλου μας και επιβεβαίωση εμπειρίας μου, όχι παπαγαλία. Ποτέ δεν αντιγράφω λόγια του, αν δεν τα έχω συνειδητοποιήσει και βίωμα!
www.theartoflife.gr PremRawat.com

Ας υπενθυμίζουμε ο καθένας, την κοινοποίηση ευγενών αφυπνιστικών μηνυμάτων εξελικτικής προοπτικής!

Με Αγάπη! Νότης