Γεια χαρά σας, Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες!

Η Παγκόσμια Γιορτή

Όσοι είμαστε αφυπνισμένοι, κι έχουμε συνειδητοποιήσει, ότι, δεν κάνουμε τίποτε πρώτα για την μείωση μέχρι εξαφάνισης της τρέλας, της εξαθλίωσης και της εκμετάλλευσης που ασκούν οι εκάστοτε κυβερνήσεις στους λαούς, λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά τυγχάνουμε πολύ περισσότερο υπεύθυνοι απ’ τους μη αφυπνισμένους και γνωρίζω ότι έκαστος πληρώνουμε το τίμημά μας, εφόσον επιτρέπουμε να διαιωνίζεται η φρικτή σκοτεινή ιστορία της απροκάλυπτης αδικίας, των διχασμών και των πολέμων. Ο σημερινός Αληθινός Διδάσκαλος αυτής της εποχής Πρεμ Ράβατ, χτυπάει ασταμάτητα την παγκόσμια καμπάνα από 9 ετών παιδί εδώ και 57 χρόνια προσκαλώντας τους πάντες μέσω της τεχνολογίας, για να συμμετάσχουμε στο κτίσιμο ενός Καλύτερου και Φωτεινότερου Κόσμου!
Σαν ταχυδρόμος του ως μαθητής του, αισθάνομαι να σας το υπενθυμίζω, διότι δεν υπάρχει πιο Τιμητική πρόσκληση και πρόκληση για κάθε άνθρωπο!
Εύχομαι ολόψυχα, ο καθένας να γίνεται ταχυδρόμος στο πιο Ευγενές Διαχρονικό Μήνυμα στον Πλανήτη μας, για να μην εγκλωβίζεται η κάθε ευλογημένη μας γενιά στη δυσοσμία αυτού του κόσμου, εφόσον μπορούμε να ζούμε με Απερίγραπτη Ψυχική Υγεία και Ευδαιμονία, μέσω της Θεσπέσιας Αυτογνωσίας!
Επισημαίνω: όχι την αυτογνωσία της ιεροσυλίας, των αναρίθμητων πτυχιούχων επαγγελματιών δασκάλων του παγκόσμιου εμπορίου.
www.theartoflife.gr PremRawat.com
Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση! Νότης