Γεια χαρά σας, Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες!

Η Θεσπέσια Αυτογνωσία!

Ατυχώς και δυστυχώς, Η Ιερότητα της πιο Ευγενικής Διαχρονικής Συμβουλής των Φωτεινών Προγόνων για την Αυτογνωσία μας, την έχουν υποβαθμίσει οι εκμεταλλευτές «ιμιτασιόν δάσκαλοι» – γνώστες, στην πιο αγενή ιεροσυλία. Όπως ακριβώς, οι περισσότεροι ιερωμένοι όλων των θρησκειών, οικειοποιούνται τον Θεό – Δημιουργό μας! Κι όπως όλα τα πολιτικά παγκόσμια συστήματα οικειοποιούνται τους λαούς, τους διαμορφώνουν διχασμένους και στο σκοτάδι της άγνοιας, οδηγώντας τους σε διαχρονικούς αλληλοσκοτωμούς. Δεσπόζουν οι ιδιότητες του ατομικισμού, της ασυνειδησίας, της υποκρισίας και της ιδιοτέλειας των μυαλοκίνητων, με μοναδικό σκοπό η απόκτηση χρήματος για την εκπλήρωση συνεχόμενων επιθυμιών τους. Δημιουργούνται όλο και περισσότερες ανταγωνιστικές σχολές αυτογνωσίας, διαλογισμών, ψυχικής υγείας, πουλώντας πιστοποιητικά στα μέλη τους, κι έτσι πολλαπλασιάζονται ραγδαίως οι «ιμιτασιόν δάσκαλοι» ως σύμβουλοι για την εξέλιξη της ζωής των συνανθρώπων μας.

Είμαστε στην πιο ξέφρενη σκοτεινή εποχή, της αλληλοεκμευτάλλευσης, του αλληλοκλεψίματος και του αλληλοσκοτωμού. Ο Σώσων Εαυτόν Σωθήτω!
Για να σωθούμε απ’ την αρρωστημένη παγκόσμια νοοτροπία, απλά, σας συστήνω τον Αληθινό Ζωντανό Διδάσκαλό μας Πρεμ Ραβατ που προσφέρει έναν πρακτικό απλό τρόπο δωρεάν, για να συνδεόμαστε με τον Θεό μέσα μας για να μπορέσουμε ν’ αποτινάξουμε την δεύτερη διαβολική μας φύση, που έχει φέρει την ανθρωπότητα στην τελευταία βαθμίδα των πλασμάτων στον Πλανήτη Γη!

Σας εύχομαι ολόψυχα, να επωφεληθείτε εις το έπακρον, να αδράξουμε την πιο απίστευτη ευκαιρία για την πιο Μεγαλοπρεπή, Ευγενή και Σοβαρή Επιλογή για όλο το υπόλοιπο της Ζωής μας! Αυτά που σας γράφω, εκφράζονται μέσα από 48 χρόνια συνειδητοποιήσεων και εμπειριών απ’ τη Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας του Διδασκάλου μας!

www.theartoflife.gr PremRawat.com

Με Αγάπη! Νότης