Γεια χαρά σας, Αγαπημένοι μου φίλοι!

Η σημερινή κατάσταση, θα μας αφυπνίσει για να κατανοήσουμε ότι μας συντηρεί όλους και όλα Η Γενναιόδωρη Μητέρα μας Φύση και, όχι το χρήμα που μας έμαθαν να το προσκυνάμε σαν θεό μας όπου είδαμε σε τι άθλια τραγωδία έχουμε οδηγηθεί, εκ της λατρείας του χρήματος. Κατανοώ, μας το έχουν επιβάλει για όλες μας τις ανάγκες και τις συναλλαγές μας, αλλά αν κάνουν «οικονομικό κράχ» τότε θα δούμε ξεκάθαρα την μεγάλη παγκόσμια εξαπάτηση της «οικονομικής μαφίας», ότι χωρίς φαγητό και νερό, είναι άχρηστο εντελώς το χαρτονόμισμα δεν μπορεί να μας χορτάσει και να μας ξεδιψάσει και ξεβρομίσει. Άρα, η πρώτη και η τελευταία που έχει το λόγο για την Ζωή του κάθε όντος, είναι η Μάνα μας Φύση! Τώρα, είναι απίστευτη ευκαιρία να δώσουμε την προτεραιότητά μας στη Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας, να Αναγνωρίσουμε την Μητέρα μας Ζωή – την Αδιόρατη Θεϊκή Ενέργεια, που μας έχει υφάνει όλους μες στην φωλιά –κοιλιά της βιολογικής μητέρας μας! Ας μπουν στη σειρά τους οι θεμελιώδεις προτεραιότητές μας, γιατί τώρα έχουν μπερδευτεί και μας έχουν σκλάβους στο επίπονο εσωτερικό κενό, μες στην υποκρισία, μες στην ανταγωνιστικότητα, μες στη ζήλεια και στην αλαζονεία.
Το Αληθινό και Μεγαλοπρεπέστατο Προσκύνημα των προσκυνημάτων, λαβαίνει χώρα μόνο, όταν επενδύσουμε στη Σωτήρια Γνώση του Εαυτού μας και ανακαλύψουμε τον Θεϊκό μας Εαυτό! Μην ξεχνάμε ποτέ, ότι το Ιερότερο μέρος όπου μπορούμε να τον βρούμε είναι μέσα στην καρδιά μας!

Ο κορονοϊός ωχριά, μπροστά στην καταστροφική παγκόσμια αρρώστια της ασυνειδησίας μας, που κάνουμε παγκόσμιες δολοφονίες, με εθνικούς και θρησκευτικούς πολέμους μέχρι τώρα. Η απίστευτη δυαδικότητα που υπάρχει μέσα μας λόγω της άγνοιας του Εαυτού μας, είναι για κλάματα και για γέλια. Σήμερα απ’ τον φόβο, χειροκροτούμε για να δώσει κουράγιο ό ένας στον άλλον μην χάσουμε τη Ζωή μας, κι όταν οι εξωτερικές συνθήκες είναι καλά, η κάθε κυβέρνηση ανταγωνίζεται ποια θα βγάλει τα πιο τελειοποιημένα οπλικά συστήματα για να σκοτώσει άλλους λαούς και στο ατομικό πεδίο, να εκμεταλλεύεται, να κλέβει και να σκοτώνει ο ένας τον άλλον.
Και στο παρελθόν, όταν τελείωναν οι εθνικοί πόλεμοι, μετά αντί να μάθουμε απ’ τις τρομακτικές συμφορές, αμέσως ενέπλεκαν σε φτιαχτούς εμφύλιους πολέμους τους πατεράδες μας οι συμμορίες των πολιτικών και μένανε τόσα παιδάκια ορφανά, όπου κι εγώ είμαι ένα θύμα και δεν είπα ποτέ μπαμπά τον Πατέρα μου που έχασα αδίκως.

Τολμώ να εκφράσω, ότι αν δεν περάσουμε οι άνθρωποι στη Γνώση του Εαυτού μας, για να συνειδητοποιήσουμε τις ομοιότητές μας, κι ότι όλοι είμαστε του Ενός Δημιουργού μας – Θεού, μετά από οποιεσδήποτε συμφορές κι αν περνάμε, δυστυχώς οι άνθρωποι θα κάνουν όλο και χειρότερα υπάνθρωπα έργα. Κι εύχομαι να μην γίνω ποτέ προφήτης των υπάνθρωπων έργων τους.

Ατυχώς και δυστυχώς, έχετε υπόψη σας, ότι οι οπλοβιομηχανίες εργάζονται ακατάπαυστα, όσες απαγορεύσεις κι αν επιβάλουν οι κυβερνήσεις για κορονοϊούς. Γιατί οι οπλοβιομηχανίες είναι αφεντικά των κυβερνήσεων.

Να βγάλουμε τις μάσκες της υποκρισίας και της ασυνειδησίας και να τις αντικαταστήσουμε πάλι με τη Γνησιότητα και τη Συνειδητότητα, που έχουμε έμφυτα μέσα μας απ’ τον Δημιουργό μας, για μία Ζωή με Ειρήνη Αξιοπρέπεια και Ευημερία.

Είναι τόσο προφανές, ότι έχουμε εισέλθει σε κάτι πολύ Φωτεινό και Δυνατό, μετά το βαθύ σκοτάδι που δημιουργήσαμε από την άγνοια του Εαυτού μας.
Ας επωφεληθούμε, όσοι είμαστε προετοιμασμένοι για το Φωτεινό και Δυνατό Θεσπέσιο Έργο του Διδασκάλου μας!

www.theartoflife.gr και απ’ το Smartphone κατεβάστε την εφαρμογή TimelessToday

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση! Νότης