Γεια χαρά σας, Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες!
Απολαύστε αυτό το 9λεπτο βίντεο

Η Υπέρτατη Μαθητεία του Αιώνιου

Η Υπέρτατη Μαθητεία του Αιώνιου δεν έχει όρια. Ενώ η οποιαδήποτε κορυφαία μαθητεία αυτού του προσωρινού κόσμου έχει τα όριά της. Στην απουσία της Ζωής, παρουσιάζεται ο στόπερ θάνατος ως καταστροφέας – μετασχηματιστής, για να μας δείχνει την ευθραυστότητά μας μηδενός εξαιρουμένου απ’ τη δημιουργία της Γης. Όπως στην απουσία του φωτός παρουσιάζεται το σκοτάδι, κι όταν φέρνουμε το φως το διώχνουμε. Ταυτόχρονα, συνειδητοποιούμε ότι μας ελκύει το φως διότι αυτή είναι η Φύση μας. Ο θάνατος και το σκοτάδι δεν είναι οντότητες, είναι απουσία, όχι παρουσία. Ως εκ’ τούτου Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, ως σούπερ μορφωμένοι με οτιδήποτε πτυχία κι αν κατέχουμε, τι νομίζετε; Ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε τα όρια του θανάτου με τις σαγηνευτικές φαντασίες του μυαλού μας, για να μαθητεύσουμε την Υπέρτατη Μαθητεία του Θείου; Απόλυτα αδύνατον, διότι δεσπόζουν οι απόλυτοι νόμοι της Μητέρας μας Φύσης. 1ον) Κάποια μέρα ήρθαμε και κάποια μέρα πρέπει να φύγουμε. 2ον) Δεν μπορούμε με το μυαλό να μαθητεύσουμε το Άπειρο. Το μυαλό προέρχεται εκ’ της ύλης. Μας έχει δοθεί για σκέψη, για φαντασία και αντίληψη για την προσωρινή ύλη, όπου κι εμείς είμαστε προσωρινοί, διότι η ύλη υπόκειται στη φθορά του χρόνου.
Η Υπέρτατη Μαθητεία του Αιώνιου, σπουδάζεται και κατανοείται μόνο με την καρδιά μας, ή ψυχή, ή συνείδηση, ή το βαθύτερο είναι μας, -πέστε το όπως θέλετε μην κολλάμε στις λέξεις- διότι προερχόμαστε εκ’ του Απείρου. Γι’ αυτό τον λόγο ερχόντουσαν, έρχονται και θα έρχονται οι Αληθινοί Διδάσκαλοι ως εκπρόσωποι του Θεού, για να μας δείξουν πρακτικό τρόπο πως να συνδεθούμε με το Αιώνιο, που κατοικεί μες στις καρδιές μας για να εκπολιτιστούμε καθώς και οι επόμενες γενιές! Τώρα, θ’ αρχίσει η καρδιά να χορεύει από ελπίδα σε κάποιους, αν ερευνήσετε με σοβαρότητα. Αισθάνομαι να σας τονώσω όσο περισσότερο μπορώ, για την σημαντικότητα αυτού του «Υπέρτατου μηνύματος». Παρεμπιπτόντως, έχω δώσει αυτόν τον τίτλο στο πρώτο βιβλίο που έγραψα με την Χάρη του Διδασκάλου μας που θα σας συστήσω τώρα. Αισθάνομαι να κάνω μία απόλυτη διατύπωση. Όπως είμαι απόλυτος γι αυτά που σας έχω προαναφέρει, έτσι είμαι απόλυτος και γι’ αυτά που θ’ αναδυθούν απ’ την καρδιά μου, κατόπιν συνειδητοποιήσεων και εμπειριών 46 χρόνια μαθητής στη Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας, που μου πρόσφερε ο Σημερινός Διδάσκαλός μας Πρεμ Ράβατ.
Σ’ αυτή τη βαθιά σκοτεινή εποχή, εν μέσω παγκόσμιου χάους, παγκόσμιας τρέλας, ασυνειδησίας, δυσοσμίας, υποκρισίας, ψεύδους, απάτης, εγκλημάτων, πολέμων και της πανδημίας του κορονοϊού, συμβαίνει ταυτόχρονα και κάτι απίστευτα εκπληκτικό. Κι επειδή είμαι γνώστης και συμμετέχω, με απεριόριστη χαρά και Υπέρτατη τιμή μου απ’ τον Διδάσκαλό μας, αισθάνεται η καρδιά μου να σας εκφράσω την πιο ουσιαστική πληροφόρηση σήμερα στον Ευλογημένο Πλανήτη μας, για το Συναρπαστικό Πανανθρώπινο Έργο του!
Επειδή μπορεί να μην με έχετε ακούσει στο Yutube, ούτε να με διαβάσετε σε άλλα βιβλία που έχω γράψει, νιώθω να σας συστήσω συνοπτικά απ’ την αρχή που ξεκίνησε το Έργο του ο Διδάσκαλός μας. Έτσι, ώστε να είσαστε όσο περισσότερο ενημερωμένοι. Γεννήθηκε στις Ινδίες το 1957, όπου ο Πατέρας του ήταν ένας Τιμημένος Διδάσκαλος και πρόσφερε πρακτικό τρόπο της Γνώσης, για να γνωρίσουν όσοι επιθυμούσαν τον Θεό που βρίσκεται Πανταχού Παρών και ως φυσικό μέσα σε όλους μας. Είχε ένα Μεγαλοπρεπέστατο Όραμα. Να διαδοθεί η Γνώση σε όλο τον κόσμο και είχε επιλέξει τον μικρότερο υιό του, όπου το προετοίμαζε από 4 ετών παιδάκι και το ανέβαζε πάνω στη σκηνή πριν απ’ Αυτόν, να μιλάει στον κόσμο. Όταν αναχώρησε απ’ το σκήνωμα του, ανέλαβε ο μικρούλης 9 ετών να διαδώσει τη Γνώση περιοδεύοντας διάφορα μέρη στη χώρα του. Κι όταν ήταν 13 ετών τον γνώρισαν επισκέπτες από χώρες της Δύσης, που έψαχναν στην Ανατολή για κάτι απροσδιόριστο με διάφορες αντιλήψεις ο καθένας, αλλά όλοι για το ίδιο πράγμα: Την εσωτερική Ειρήνη – Χαρά – Ικανοποίηση – Ευτυχία, μην κολλάμε στις λέξεις πίσω απ’ τις λέξεις δεσπόζει το Υπέρτατο Αίσθημα της Πληρότητας. Εν συνεχεία τον προσκάλεσαν στην Αγγλία και στις Ηνωμένες πολιτείες, κι από τότε άρχισαν οι προσκλήσεις από χώρα σε χώρα, γυρίζοντας όλο τον κόσμο αδιάκοπα μέχρι σήμερα ως πιλότος, για να φθάσει το Υπέρτατο Μήνυμά του όλο και πιο σύντομα και σε περισσότερους ανθρώπους.
Προσφέρει ένα πρακτικό τρόπο, που αποτελείται από 4 απλές τεχνικές και τον ονομάζει Γνώση – να Γνωρίσουμε τον Θεϊκό Εαυτό μας!

Η Γνώση του Εαυτού μας, μάς μεταμορφώνει σε Συνειδητούς για να εξαφανίσουμε την ασυνειδησία μας. Μας προσφέρει την Διαύγεια για να εξαφανίσουμε τη σύγχυση. Ο Δημιουργός μας, όπως έχει προνοήσει με ανεξάντλητη Τροφή, Νερού, Αέρος και Ήλιου για τη συντήρηση και ανάπτυξη του σώματός μας, έτσι και μέσα μας μάς έχει βάλει έμφυτα ανεξάντλητα Θεία Δώρα αισθημάτων, για την εκπλήρωση και εξέλιξη της ψυχής μας.

https://www.youtube.com/user/tprfyt/videos www.theartoflife.gr και στο τηλ. 2107488650 παρέχονται πληροφορίες για όσους επιθυμούν να λάβουν τη Γνώση!

Ας αδράξουμε σήμερα την Ύψιστη Ευκαιρία!
Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση! Νότης