Γεια χαρά σας, Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες!

Απ’ τη Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας που μαθητεύω πολλά χρόνια,
αισθάνθηκα τώρα, να σας εκφράσω μία σημαντικότατη συνειδητοποίηση και εμπειρία, ελπίζοντας ν’ αγγιχτεί κάποια καρδιά για επένδυση στη Γνώση του Εαυτού μας, κι αυτή με τη σειρά της να αγγίξει κι άλλες καρδιές!

Δύο πράγματα κυριαρχούν στον πλανήτη μας που ζούμε. Το χώμα – η φθαρτή ύλη, και το Αδιόρατο – η Αιώνια Αναπνοή μας. Το σώμα μας και οτιδήποτε υλικό είναι προσωρινό και θα καταλήξει πάλι πίσω στο χώμα. Η Ψυχή μας όμως, που είμαστε μέσα στο κέλυφος – σώμα μας, διότι όπως βλέπουμε δεν είμαστε μόνο το σώμα μας, αλλά έχουμε και μυαλό που κατευθύνει το σώμα μας. Έτσι έχουμε κι ένα τρίτο μέρος μέσα μας, την ψυχή, που επιτρέπει να λειτουργούν το μυαλό και το σώμα μας. Γι’ αυτό έχει ειπωθεί «τι κι αν κερδίσεις τον κόσμο όλον και χάσεις την ψυχή σου;» «Τι ωφελήσει άνθρωπον εάν κερδήση τον κόσμον όλον και ζημιωθή την ψυχήν αυτού»; είπε ο Κύριος (Μαρκ. η’ 36) . Η ψυχή μας λοιπόν, είναι Αιώνια – Αδιόρατη – Αθάνατη και μόνο με τη μάθηση της ειλικρινούς αφοσίωσης στη Γνώση του Εαυτού μας, μπορούμε να τη βιώσουμε! Τότε και μόνο τότε, αρχίζει η εσωτερική αφύπνιση αναγνωρίζοντας τον θαμμένο θησαυρό, που έχουμε όλοι μέσα μας έμφυτο και εξελισσόμαστε εσωτερικά στην Ειρήνη, στην Αγάπη, στην Καλοσύνη, στη Διαύγεια, στην Ευγνωμοσύνη, στο Σεβασμό, στην Κατανόηση, στην Εκτίμηση στην Ελπίδα και στην Ευτυχία, εμπνέοντας και τους συνανθρώπους μας για συλλογική εξέλιξη! Σήμερα, προσφέρεται η απίστευτη ευκαιρία στον καθένα μας να γίνουμε υπεύθυνοι για έναν καλύτερο και φωτεινότερο κόσμο! Μας προσφέρονται οι ευγενείς διευθύνσεις για όσους ενδιαφέρεστε για τη Γνώση.

Πως μπορείτε να λάβετε τη Γνώση

Ο Διδάσκαλός μας Πρεμ Ράβατ, έχει ετοιμάσει κατάλληλες ομιλίες για τους ενδιαφερόμενους, οι οποίες είναι σε 5 οπτικοακουστικά dvd που τα ονομάζει κλειδιά, συνολικά 7 – 8 ωρών με δανεισμό. Μόλις τελειώσετε τα 5 dvd γίνετε η συνεδρία για τη Γνώση και παρουσιάζει ο ίδιος στο 6 dvd κλειδί τον πρακτικό τρόπο, που αποτελείται από 4 τεχνικές, πώς να κάνουμε πρακτική στην Γνώση! Η Γνώση του Εαυτού μας, δεν έχει απολύτως καμία σχέση με ψυχοκοσμοθεωρίες, φιλοσοφίες και θρησκείες, γιατί είναι μόνο εσωτερική, ατομική ύψιστη εμπειρία και είναι συμβατή για όλες τις θρησκείες.
Στο τηλέφωνο 2107488650 προσφέρονται πληροφορίες πότε γίνονται εκδηλώσεις προβολής βίντεο του Πρεμ Ράβατ στο ξενοδοχείο Παρθενών και για την παραλαβή των κλειδιών. Για όσους διαμένουν εκτός Αθηνών, αφήνετε όνομα και τηλ. για να σας σταλούν ταχυδρομικώς.
Αισθάνομαι ότι δεν έχω να εκφράσω πιο ουσιαστικό μήνυμα, ώσπου να φύγω από αυτή την Ζωή. Σας εύχομαι να επωφεληθείτε εις το έπακρον!
www.theartoflife.gr www.wopg.org www.premrawaτ.com

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση! Νότης