Η Γνώση του Εαυτού μας είναι σαν το νερό

Οι ζωντανοί νεκροί

Όποιος καταφρονεί το Θεϊκό ποτό – το νερό, που του προσφέρει τη Ζωή, τον ξεδιψάει – συντηρεί και τον ξεβρομίζει, καταντάει βρόμικος, και δηλητηριασμένος απ’ τα ποτά – υποκατάστατα της δίψας του και μυρίζει αποσύνθεση. Έτσι ακριβώς γίνονται όσοι απορρίπτουν τη Γνώση του Εαυτού τους. Βρομίζουν απ’ την πολυπρόσωπη υποκρισία και δηλητηριάζονται απ’ την έπαρση με το ποτό των διανοητικών γνώσεων και πτυχίων ότι γνωρίζουν, και ατυχώς είναι ζωντανοί νεκροί. Το τραγικό δεν σταματάει μόνο στον εαυτό τους, αλλά παίρνουν στο λαιμό τους και τους ακόλουθούς τους που τους κάνουν αντίγραφά τους. Κι όλο πολλαπλασιάζονται συνέχεια, παρασυρόμενοι από δηλητηριώδεις ανούσιες θεωρίες, που μας μπερδεύουν και μας απομακρύνουν όλο και περισσότερο απ’ την Πραγματικότητα να Γνωρίσουμε τον Θεϊκό μας Εαυτόν, που θα μας ξεμπερδέψει – Απελευθερώσει απ’ την άγνοια – το σκοτάδι κι απ’ όλη την τρέλα αυτού του κόσμου!

Σας εύχομαι ολόψυχα να ερευνήσετε με πολύ σοβαρότητα το έργο του Διδασκάλου μας Πρεμ Ράβατ κι εύχομαι για κάποιους να είναι το πλήρωμα του χρόνου σας, για να λάβετε το Θείο Δώρο της Γνώσης του. Στο 2107488650 πληροφορίες για τη Γνώση!
https://www.youtube.com/user/tprfyt/videos www.theartoflife.gr
Όπως τα πτωτικά μηνύματα, έχουν μεγάλη αλληλεπίδραση για την πτώση μας, έτσι κι αυτά τα μηνύματα σας υπενθυμίζω να τα κοινοποιούμε, γιατί έχουν μεγάλη αλληλεπίδραση στις καρδιές των συνανθρώπων για την εξύψωσή μας, κι έτσι αφυπνιζόμαστε και συλλογικά.

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση

! Νότης