Γεια χαρά σας, Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες!

Η ψευδαίσθηση

Η Βασίλισσα της σκλαβιάς – η σαγηνευτική ψευδαίσθηση, που έχει κτιστεί από βάθους αιώνων από αναρίθμητους κλόουν, γίνεται όλο πιο πολύπλοκη και ισχυρή, διότι παγιδεύει συνέχεια περισσότερους παίκτες, κι έτσι γίνεται ακατόρθωτο να δραπετεύσει απ’ το σαγηνευτικό παιχνίδι της ο κάθε παίκτης.

Ευτυχώς, που κατά καιρούς, έρχονται οι Αληθινοί Ζωντανοί Διδάσκαλοι για να μας δείξουν πως να γνωρίσουμε τον Θεϊκό μας Εαυτό, ώστε να μας αποκαλύψει την Αλήθεια – το Άπειρο – το Αιώνιο – το Θείο μέσα μας! Τότε και Μόνο Τότε, θα μπορέσουμε να υπερνικήσουμε την πολύμορφη αυταπάτη – το προσωρινό.

Γι’ αυτό είναι τόσο αναγκαία, η Θεσπέσια Γνώση του Αληθινού Ζωντανού Διδάσκαλου, διότι μας βομβαρδίζουν από παντού με την συνεχή αύξησή τους οι κλόουν των αυτογνωσιών, των ψυχοθεραπειών, των υπνοθεραπειών, κι ένα σωρό παρεμφερείς θεωρίες από αμέτρητους σύμβουλους αυτοβελτίωσης.

Εύχομαι, να αδράξουμε την απίστευτη ευκαιρία και να επωφεληθούμε εις το έπακρον, ώστε να πολλαπλασιαζόμαστε, για να ενημερώνουμε τον περίγυρό μας να μην παγιδεύονται απ’ τους κλόουν, που πουλάνε τόσο άνετα τα πτυχία δασκάλων για τη σωτηρία του κόσμου, όπως παρουσιάζονται ως σωτήρες στις αγέλες – μάζες οι ψευτοκυβερνήτες με τους ΒΟΛΕΥΤΕΣ τους των πολιτικών κομμάτων!

www.theartoflife.gr Premrawat.com
Καλό σας τριήμερο! Με Αγάπη! Νότης