Γεια χαρά σας, Αγαπημένοι μου φίλοι!

Γνωρίζω ότι είναι στη φύση του μυαλού μας να ξεχνάμε, γι’ αυτό αισθάνομαι να σας υπενθυμίσω ότι, σήμερα αυτή την απίστευτα κρίσιμη και σκοτεινή εποχή, ταυτόχρονα έχουμε και την πιο σημαντική πληροφόρηση, που μπορεί να λάβει η οποιαδήποτε ανθρώπινη ύπαρξη. Πρώτον: ότι, επί του πλανήτη μας σήμερα, είναι ο Αληθινός Ζωντανός Διδάσκαλος Πρεμ Ράβατ! Και δεύτερον: Προσφέρεται βιντεοσκοπημένο όλο το Πανανθρώπινο Έργο του από μικρό παιδί 4 ετών που ξεκίνησε να μιλάει για την Ειρήνη στην Ινδία όπου γεννήθηκε. Προτού αναχωρήσει ο Πατέρας του, τον έκανε διάδοχό του 8 ετών -ως μικρότερος υιός του εκ’ των τεσσάρων παιδιών του- και του έδειξε την πρακτική της Γνώσης υποδεικνύοντας του, να γυρίσει όλο τον κόσμο για να γνωστοποιήσει και να δείξει την Γνώση σε οποιονδήποτε τη ζητήσει. Έκτοτε άρχισε σε πολλά μέρη της Ινδίας να πηγαίνει, γνωστοποιώντας το Θαυμάσιο Μήνυμα του Πατέρα του! Όταν έγινε 13 ετών, τον είδαν κάποιοι από τη δύση που έψαχναν στην Ανατολή το 1970 για κάτι πιο σημαντικό στην Ζωή τους, κι αφού τους έδωσε τη Γνώση, τον προσκάλεσαν να πάει στη Δύση για να το γνωστοποιήσει. Ώστε από τότε που την επισκέφτηκε τον έμαθαν γρήγορα πάρα πολλοί, κι άρχισαν προσκλήσεις σταδιακά απ’ όλες τις ηπείρους. Έγινε πιλότος από πολύ νέος, για να ταξιδεύει παντού χωρίς εξάρτηση και καθυστέρηση απ’ τις απεργίες των επιβατικών αερογραμμών όλου του κόσμου. Και μέχρι σήμερα ως «Παγκόσμιος πρεσβευτής της Ειρήνης», γυρίζει συνέχεια όλο τον κόσμο για πολλοστή φορά, διότι αυξάνονται συνέχεια οι προσκλήσεις απ’ το τόσο Σωτήριο και Αναγνωρισμένο Θαυμαστό Μήνυμά του!
Κι έτσι, σαν μαθητής του 46 χρόνια, βιώνοντας την Απίστευτη Μεγαλοπρεπή Πορεία και Επιτυχία του Συναρπαστικού του Έργου, -που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του ανθρώπινου γένους όπου η Γνώση προσφέρεται σε όλες τις χώρες του πλανήτη μας- για δυνατότητα επιλογής του καθένα μας, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα αξιοπρεπέστατο καθημερινό πεπρωμένο για να το μεταλαμπαδεύουμε η κάθε ευλογημένη γενιά στην άλλη ευλογημένη γενιά μας! Μέσα απ’ αυτό το μικρό σε χρόνο αλλά πολύ εμπνευστικό βίντεό του, να το ξαναδείτε όσο μπορείτε περισσότερο, για να ανοίξει και ο πομποδέκτης της καρδιάς μας, ώστε να πιάσετε την βαθύτατη ουσία του!

Εύχομαι και πάλι, να επωφεληθείτε εις το έπακρον, απ’ αυτήν την Ύψιστη Ευκαιρία που έχουμε τώρα που ζούμε σε αυτή την εποχή, που έχουμε και τον Αληθινό Ζωντανό Διδάσκαλό μας που ήρθε να σώσει το Ανθρώπινο Γένος μας!

Timelesstoday κατεβάστε την εφαρμογή απ’ το Smartphone www.theartoflife.gr και Youtube premrawat.com
Με Αγάπη Νότης