Καλησπέρα σας, Αγαπημένοι μου φίλοι!

Απλά, αισθάνομαι να σας υπενθυμίσω την τόσο επιτακτική ανάγκη της Σωτήριας Γνώσης του Θεϊκού μας Εαυτού, εν μέσω πολλών πανδημιών, γιατί δεν έχουμε συνειδητοποιήσει την απερίγραπτη καταστροφή που μάς έχουν επιφέρει από βάθους αιώνων. Δεν είναι μόνο η πανδημία του κορονοϊού του 2020, ήρθε για να μας ξυπνήσει απ’ την απίστευτη δυσοσμία των άλλων πανδημιών, που διαιωνίζουμε και μαστίζεται η ανθρωπότητα απ’ την ασυνειδησία, την υποκρισία, το μίσος, την απληστία, τον απεχθέστατο ατομικισμό, το δουλεμπόριο, το αλκοόλ, το τζόγο τα ναρκωτικά, τις απάτες και τις παγκόσμιες δολοφονίες με τους βρώμικους πολέμους. Και η αιτία ξέρετε ποια είναι; η αδιαφορία – άγνοια του Εαυτού μας.
Σε τι μάς φταίνε κύριοι τα πάναγνα και αθώα μωρά, που φέρνει Η Δημιουργός Μητέρα μας Ζωή στον Ευλογημένο Πλανήτη της; Για να τα εκμεταλλευόσαστε με τις προκαθορισμένες τεχνητές φτώχειες; και την απαίσια διαφθορά;
Με πιο αντίδοτο φίλοι και φίλες μου, θα εξαφανίσουμε αυτές τις εσωτερικές γάγγραινες – πανδημίες στην ΜΕΘ, του μυαλού μας; -που είναι πολύ χειρότερες απ’ τον κορονοϊό-. Μόνο με τη Γνώση του Εαυτού μας! Όπως το σκοτάδι, δεν υπάρχει κανένας απολύτως άλλος τρόπος να εξαφανιστεί, παρά μόνο αν φέρουμε το Φως!
Ήρθε ο καιρός, να αναλάβουμε ο καθένας τις ευθύνες του. Όποιου χτυπάει την πόρτα ο κορονοϊός, δεν θα μπορείς να του πεις δεν φταίω εγώ, κι ότι φταίει κάποιος άλλος.
Μην περιμένετε επιστροφή κανονικότητας, για διαιώνιση των φρικτών απάνθρωπων πανδημιών, που είναι σαν βδέλλες επάνω μας και τις μεταφέρουμε σε κάθε καινούργια Ευλογημένη γενιά! Έχουν μπει τα θεμέλια και όχι μόνο, αλλά διευρύνεται όλο και περισσότερο το Μεγαλοπρεπέστατο Νέο Οικοδόμημα, για να το δουν όλο και περισσότεροι, έτσι ώστε όσοι επιθυμούν να μπουν στην Ειρηνική και Ευγενή ροή της ανθρωπότητας για ν’ αλλάξουμε το εσωτερικό και εξωτερικό μας σκηνικό.
Αδράξτε την Απίστευτη και Απρόσμενη Ύψιστη Ευκαιρία, για ΕΠΙΛΟΓΗ Συμμετοχής μας, για έναν Καλύτερο και Φωτεινότερο Κόσμο! www.theartoflife.gr κι απ’ το Smartphone την εφαρμογή TimelessToday και Youtube premrawat και Ελληνικά.

Με Αγάπη! Νότης