Καλησπέρα σας, Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες!

Θεέ μου! Τι τρομερή παράνοια

Θεέ μου τι τρομερή παράνοια
που προκαλεί του Εαυτού μας η άγνοια
να διαιωνίζουμε πολέμους, αλκοόλ, ναρκωτικά
και να σκοτώνουμε την κάθε νέα γενεά.

Πώς θα σταματήσουμε αυτή την τρέλα;
Υπενθυμίζω, μόνο με τη Γνώση του Εαυτού μας
γιατί όταν νιώσουμε την Αγάπη και την Ειρήνη
θα θεραπεύσουμε τον νου μας.

Έχουμε γεννηθεί για να νιώθουμε Θεάνθρωποι
και το σύστημα μας διαμορφώνει
να γινόμαστε υπάνθρωποι
κι αντί να νιώθουμε ευτυχισμένοι
σ’ όλη μας τη ζωή είμαστε δυστυχισμένοι.

Φίλοι μου αγαπημένοι, είναι επιτακτική ανάγκη
δεν υπάρχει άλλη λύση,
για να απελευθερωθούμε απ’ το μυαλό μας
πρέπει να γνωρίσουμε τον θεϊκό Εαυτό μας!

Ατυχώς, η ανθρωπότητα έχει αποτρελαθεί και οδεύει όλο και περισσότερο σε πιο βαθύ σκοτάδι. Έχω συνειδητοποιήσει και βιώνω το γιατί. Διότι έχουμε αδιαφορήσει παντελώς για τη Μεγαλοπρεπέστατη Γνωριμία με τον Θεϊκό μας Εαυτόν! Και το αποτέλεσμα, η αρρώστια του μυαλού να καλπάζει απ’ τις δύσοσμες ιδιότητες του ατομικισμού, της ιδιοτέλειας, της υποκρισίας, της ασέβειας, της ζήλειας, του ανταγωνισμού, της απληστίας, της εκμετάλλευσης, της αδικίας και της ασυνειδησίας. Η κοροϊδία πια των αναρίθμητων ιμιτασιόν δασκάλων των σεμιναρίων της αυτογνωσίας, και αμέτρητοι που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια ως σύμβουλοι ψυχικής υγείας, ως διαλογιστές, υπνωτιστές, κι ένα σωρό σωτήρες των αδαών ανθρώπων που αναζητούν να γεμίσουν το εσωτερικό κενό τους, όπου οι σύμβουλοί τους, έχουν το κενό τους πολύ μεγαλύτερο απ’ αυτούς που κουράρουν.

Είμαστε απίστευτα τυχεροί σήμερα. Προσφέρεται δωρεάν πρακτικός τρόπος απ’ τον Αληθινό Διδάσκαλο της εποχής μας, για να συνδεόμαστε με τις ιδιότητες του Θείου, που κατοικεί μες στην καρδιά του καθένα μας, βιώνοντας την Αληθινή Χαρά, Ελευθερία, Σοφία και Ειρήνη! Η Απόλυτη πληρότητα της ανθρώπινης ‘Υπαρξης!

Σας εύχομαι ολόψυχα, να αδράξετε την Ύψιστη Ευκαιρία, για να εξαφανίσουμε το σκοτάδι του μυαλού μας με το εσωτερικό Φως της καρδιάς μας, δημιουργώντας μία εκ’ νέου Υπέρλαμπρη Εποχή και για τις ευλογημένες επερχόμενες γενιές μας!

www.theartoflife.gr Premrawat.com

Καλό σας ξημέρωμα!
Με Αγάπη! Νότης