Καλησπέρα σας, Αγαπημένοι μου φίλοι!

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Επειδή είμαι μαθητής του Διδασκάλου μου 45 χρόνια, υποστηρίζω το Θεάρεστο μήνυμά του ως το πιο σημαντικό του πλανήτη μας. Και επιβεβαιώνω το ευγενές μήνυμα του ΠολυΑγαπημένου μας Σωκράτη που μάς άφησε μία ενθύμηση διαχρονικής κληρονομιάς για όλη την ανθρωπότητα «Γνώρισε τον Εαυτό σου», όπως και πριν απ’ αυτόν είχαν πει εξ’ Ανατολών με άλλα λόγια το ίδιο μήνυμα, «Αυτό που αναζητάς βρίσκεται μέσα σου». Και ο σημερινός Διδάσκαλός μας το συνεχίζει από μικρό παιδί 4 ετών και όχι μόνο λόγια, αλλά προσφέρει και πρακτικό τρόπο για να το πραγματώσουμε, αυτό που μάς έχουν συμβουλέψει να επενδύσουμε. Αισθάνομαι να σας κάνω και μία προτροπή, μ’ αυτή την επιφανειακή δυσάρεστη κατάσταση για τους περισσότερους, προσπαθήστε να παρακολουθείτε τα βίντεο του Διδασκάλου μας, αντί τις ρηχές προβολές των μ.μ.ε. για να αναστρέψετε την δυσαρέσκεια σε εσωτερική ελπίδα και εκπλήρωση της καρδιάς, που την έχουμε θαμμένη λόγω του επιβαλλόμενου ρομποτισμού και της τεχνητής φτώχιας που διασύρει τους αδύναμους οικονομικά σε ότι χειρότερο: στην απελπισία και στην τραγωδία. Κοινοποιείτε το μήνυμά του, και θα νιώσετε απίστευτη χαρά, συμμετέχοντας στη διεύρυνση και εδραίωση της πιο Υπέρλαμπρης εποχής από γεννησιμιού του ανθρώπινου είδους.

Σας υπενθυμίζω, ας επωφεληθούμε απ’ το επίσης σημαντικότατο διαχρονικό μήνυμα «ουδέν κακό αμιγές καλού» των Φωτισμένων προγόνων μας!
www.Theartoflife.gr και την εφαρμογή απ’ το Smartphone TimelessToday.
Καλή σας νύχτα!
Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση! Νότης

When you download our app, you will always have a well educated, board-certified physician ready to assist. cialis 20mg price in malaysia All of our doctors are well educated and screened to ensure they are able to discuss topics in the general physician field.