Τη θερμή μου καλησπέρα, Αγαπημένοι μου φίλοι!

Σας στέλνω άλλο ένα βίντεο, που για μένα, όπως το οραματιζόμουν, το παρατηρώ να έχει αρχίσει, και αποδίδω τον τίτλο του Βίντεο «Η Πανανθρώπινη προσπάθεια του Διδασκάλου μας!» Απλά, για ν’ αρχίσουμε να αφυπνιζόμαστε και να εκτιμήσουμε τα ανεκτίμητα: Ότι, όπως μας προσφέρει την Ζωή η Θεϊκή μας Αναπνοή, έτσι μάς συντηρεί και υπάρχουμε η Μάνα μας Φύση, όπου είναι η εκδήλωση της Ζωής στην ύλη. Και σιγά σιγά, αντί για τράπεζες με το καταστρεπτικό χρήμα, που εφεύραν κάποιοι πονηροί και υποδούλωσαν την ανθρωπότητα από βάθους αιώνων, με συνεχόμενους πολέμους, με τεχνητές φτώχειες, και θέλουν να διατηρούν αυτή την απαίσια εγκληματικότητα σε ανθρώπους, στον Ευλογημένο Πλανήτη μας και στα Ευλογημένα ζώα, θα δημιουργούνται όλο και περισσότερες τράπεζες, προσφέροντας Ευλογημένους ποικιλόμορφους σπόρους για να ανεξαρτητοποιηθούμε απόλυτα απ’ τους διαβόητους χρηματοκόπτες.
Η ΠολυΑγαπημένη Μητέρα μας Φύση, θα εξαφανίσει το χρήμα που τόλμησαν κάποιοι υπάνθρωποι να την αντικαταστήσουν.
Υπενθυμίζω, όσοι αγγίζεστε, να κοινοποιείτε την ελπιδοφόρα πραγματικότητα, κι όχι να κοινοποιούμε τον φόβο και την απελπισία. Με την καταστροφική δύναμη του κορονοϊού –«ουδέν κακό αμιγές καλού» για να συνειδητοποιήσουμε την ευθραυστότητά μας-, όπως μάς έχει βάλει μέσα στα σπίτια μας, έτσι μάς έχει βάλει πάρα πολλούς ανθρώπους σε περισυλλογή για να επιστρέψουμε μέσα μας, να έρθουμε πιο κοντά στον Θεϊκό μας Εαυτό!

Εύχομαι να ερευνάτε το Συναρπαστικό Έργο του Διδασκάλου μας, γιατί είναι απερίγραπτα εμπνευστικό και ελπιδοφόρο.

www.theartoflife.gr και κατεβάστε την εφαρμογή TimelessToday
Καλή σας νύχτα! Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση! Νότης

WimBoips 18 August , 21 h 19 min best pharmacy buy tadalafil. vgrmalaysia.net LisaBoips 19 August , 11 h 30 min vardenafil brand name.