ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ

 
1. Εκλογικό σύστημα της απλής αναλογικής.

2. Το δικαίωμα της ανεξιθρησκίας και του ατομικού αυτοπροσδιορισμού του κάθε πολίτη.

3. Καμία απόφαση ή πρόσληψη στο Δημόσιο, χωρίς να έχουν ακολουθηθεί όλες οι διαδικασίες διαφάνειας.

4. Πάταξη της κρατικής γραφειοκρατίας, όσον αφορά δικαιολογητικά κλπ.

5. Την άμεση κατάργηση των μνημονίων.

6. Άμεση κατάργηση του «Τειρεσία».

7. Πλήρη κατάργηση των διοδίων.

8. Δωρεάν στάθμευση στους δημόσιους δρόμους, κατάργηση των τελών κυκλοφορίας και επιστροφή πινακίδων.

9. Κατάργηση δημοτικών τελών.

1. Νομοθετικές ρυθμίσεις

α. Πραγματικός διαχωρισμός νομοθετικής, εκτελεστικής και δικαστικής εξουσίας, ώστε οι κυβερνώντες να ελέγχονται ώστε να μην μπορούν να κλέβουν, σφετερίζονται, καταχρώνται ή κατασπαταλούν δημόσια περιουσία, ή να υποθάλπουν και συγκαλύπτουν παρανομούντες.

β. Βελτίωση των νόμων, κατάργηση των «νομιμοποιημένων» παρανομιών των πρώην κυβερνήσεων —ένεκα ασυλίας— ή παραγραφής λόγω παρέλευσης χρόνου. Γι’ αυτό δεν θα παραγράφονται ποτέ τα οικονομικά εγκλήματα και ποινικά αδικήματα των βουλευτών, υπουργών, δημάρχων και όλων των διαχειριστών δημοσίου χρήματος.

Άμεση τροποποίηση του άνομου νόμου «Περί ευθύνης υπουργών», διότι οι ασχολούμενοι με τα κοινά δεν πρέπει να διώκονται, χλευάζονται ή συκοφαντούνται για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις. Για όλα τα άλλα αδικήματα, θα ισχύει ό,τι ακριβώς ισχύει και για τους απλούς πολίτες.

γ. Δίκαιοι εκλογικοί νόμοι, σύστημα απλής αναλογικής, ισονομία.

δ. Απρόσκοπτη λειτουργία του  Αρείου Πάγου, που είναι το ανώτατο δικαστήριο στην Ελλάδα για την εκδίκαση πολιτικών και ποινικών υποθέσεων.

Ας μη ξεχνάμε πως η λέξη υπουργός —η οποία έχει χάσει πλέον τη σημασία της— προέρχεται από το «υπουργώ» και σημαίνει: προσφέρω υπηρεσία σε κάποιον, ενισχύω, προάγω κάτι, υπηρετώ…

 

2. Οικονομική πολιτική

α. Έκδοση χρήματος από την ίδια την πολιτεία για την κάλυψη των δημοσιονομικών εξόδων και την εξασφάλιση των θεμελιωδών αναγκών τροφής, στέγης και ένδυσης των αδύναμων πολιτών.

Από κει και πέρα, o καθένας θα μπορεί με δική του πρωτοβουλία να αποκτήσει όσα υλικά αγαθά επιθυμεί πέραν των αναγκαίων, με νόμιμους κι όχι νομιμοφανείς τρόπους…

Είναι βασικό να κατανοήσουμε ότι μπορούμε κι εμείς να κόβουμε το δικό μας χρήμα —εφόσον μας το έχουν επιβάλει ως μέσον ανταλλαγής— ως ανεξάρτητοι για τις συναλλαγές μας, ώσπου να συνειδητοποιήσουμε ότι η συνεργασία μας και ο εθελοντισμός μπορούν να αντικαταστήσουν το χρήμα, την τραγική αιτία για τις απερίγραπτες κτηνωδίες που συμβαίνουν σήμερα παντού. Πριν είχαν επιβάλει άλλο παιχνίδι να κόβουν χρήμα ανάλογα με τον χρυσό που είχε κάθε χώρα, όταν καλά γνωρίζουμε ότι οι ισχυροί αυτού του κόσμου με κατακτητικούς πολέμους καταλήστευαν τους λαούς και όλο το χρυσάφι το έβαζαν στα θησαυροφυλάκιά τους. Σήμερα έχουν αλλάξει το παιχνίδι τους και έχουν επιβάλει σε κάθε χώρα να δανείζεται από τους τοκογλύφους τραπεζίτες.

Η ληστεία μιας χώρας, όπως και της δικής μας, γίνεται και με έμμεσο τρόπο. Με τη δημιουργία σκόπιμης φτώχιας, αυτοί που προσκυνούν το χρήμα ως θεό τους σε συνεννόηση με τους βαλτούς κυβερνήτες τους, δεσμεύουν την ευλογημένη μας γη με όλους τους φυσικούς πόρους, που είναι απαραίτητοι  για να συντηρούνται οι άνθρωποι και όλες οι μορφές ζωής. Και βλέπεις σήμερα τους συνανθρώπους μας να εξαναγκάζονται να πουλάνε ακόμη και τις βέρες τους στα εκμεταλλευτικά μαγαζάκια, που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Το επόμενο βήμα: ή πουλάνε το σώμα τους, ή μπλέκουν στα ναρκωτικά, κλέβουν, σκοτώνουν ή αυτοκτονούν. Σ’ αυτή την κατάντια έχουν οδηγήσει την ανθρωπότητα οι «εκπρόσωποι» των λαών με την ασυνειδησία και την αλαζονεία τους. Φυσικό επακόλουθο, να αναγκαζόμαστε να δανειζόμαστε από τους στυγνούς τοκογλύφους με δυσβάστακτους όρους, για μόνιμη υποδούλωση και εξαθλίωση.

β. Απορρίπτουμε όλα τα δάνεια και την εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας. 

Καμία ευθύνη δεν φέρουμε εμείς ο λαός, γιατί ουδέποτε υπογράψαμε, συναινέσαμε —με δημοψήφισμα ή με οιονδήποτε άλλο τρόπο— και ούτε εισπράξαμε τα δάνειά τους. Δεν μπορεί να πληρώνουμε εμείς τα δάνεια που εισέπραξαν οι κυβερνήτες-υπάλληλοι των τοκογλύφων για να υποδουλώνουν κάθε επερχόμενη γενιά. Εκτός, αν θέλουν το δικό μας νόμισμα, οπότε δεν μας ενδιαφέρει καθόλου, εφόσον θα το τυπώνουμε εμείς.

Τελικά έχουν παγιδεύσει την ανθρωπότητα από βάθους αιώνων. H πιο ατιμωτική και εγκληματική πράξη της παγκόσμιας μαφίας είναι η παραπλάνηση ότι μας συντηρούν με το χρήμα που κόβει και το προσφέρει σε όποιους θέλει και όποτε θέλει. Αντικατέστησαν τον Δημιουργό μας, που με τη μητέρα Φύση συντηρεί όλα τα πλάσματα, με τα αναρίθμητα ευγενέστατα και ανεξάντλητα αγαθά της. Όταν αναγνωρίσουμε μέσα μας τον Δημιουργό μας και την μητέρα μας Φύση, ότι μας συντηρεί μόνο αυτή, ως επακόλουθο θα εξαφανίσουμε το χρήμα και μαζί μ’ αυτό θα μειώνονται όλο και περισσότερο τα αναρίθμητα μεγάλα κακά που επακολούθησαν απ’ την πονηρή πατέντα του χρήματος.

Πρέπει να το συνειδητοποιούμε όλο και βαθύτερα κάθε μέρα, για να απαλλαγούν τα παιδιά μας από τους παρανοϊκούς δυνάστες μας. Τα πάντα προσφέρονται δωρεάν, ο ευλογημένος ήλιος, ο αέρας, το νερό και η γη. Οι πονηροί όμως τα δέσμευσαν με το πανούργο κόλπο τους το χρήμα και παρουσιάζονται ως συντηρητές μας, ενώ κι αυτοί δεν μπορούν ν’ αντέξουν ούτε δύο μέρες χωρίς φαγητό και νερό, κι ας έχουν όλο το χρυσάφι του κόσμου.

Είναι ο καιρός επιτέλους να ξυπνήσουμε, γιατί είναι ντροπή μας να γεννάμε τα παιδιά μας δούλους στο παγκόσμιο σάπιο σύστημα.

Προτείνουμε να κόβουμε εμείς χρήμα, για εμάς.

Γιατί να το πράττουν μόνο οι δυνάστες μας; Από πού πήραν αυτοί το δικαίωμα; Όσο αυτοί θα παίζουν το σκάκι τους με πιόνια τους λαούς, εμείς μπορούμε να αρχίσουμε το δικό μας παιχνίδι, κόβοντας δικό μας χρήμα. Κι αυτό έχει κάτι ξεχωριστό: δεν υποδουλώνουμε κανέναν, αλλά αντίθετα απελευθερωνόμαστε εμείς στο βιοποριστικό πεδίο και εμπνέουμε και άλλους λαούς να απελευθερωθούν. Ήρθε ο καιρός, που η σχιζοφρένειά τους έχει γίνει μπούμερανγκ και τους έχει οδηγήσει σε πρωτόγνωρες ανήθικες πράξεις, να αφυπνιστούμε και να δράσουμε. ΤΩΡΑ μας έδωσαν την κατάλληλη ευκαιρία να συνεργαστούμε, για να πάψει να λειτουργεί το παγκόσμιο σκοτεινό κατεστημένο. Θέλουμε να είμαστε τόσο αποχαυνωμένοι και να επιβεβαιώνουμε εκείνους που πιστεύουν πως αποδεχόμαστε τα πάντα; Ή να συνειδητοποιήσουν οι μελλοντικοί ευγενείς κυβερνήτες να εμπνέουν τους λαούς τους για παγκόσμια συνεργασία και εθελοντισμό, με επίκεντρο τον άνθρωπο, και όχι να οδηγούν στην πλήρη ασέβεια μεταξύ μας και στην ανόητη εκμετάλλευση;

 

3. Εξασφάλιση τροφής, στέγης και ένδυσης

Η  πολιτεία θα εξασφαλίζει  το ενοίκιο των ανέργων και βοήθημα στους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους για τη στέγασή τους, μέχρι να αποκατασταθούν οι αδικίες.  Οι άστεγοι θα φιλοξενούνται σε παροπλισμένα ή μισθωμένα ξενοδοχεία μέχρι να ταχτοποιηθούν, αντί να κοιμούνται σε χαρτόκουτα και σε παγκάκια, νηστικοί, ρακένδυτοι και άπλυτοι…

Θα παραχωρηθεί στον κόσμο γη, να την καλλιεργούν όσοι θέλουν για την τροφή και την ένδυσή τους, που είναι οι θεμελιώδεις ανάγκες για όλους τους ανθρώπους, ή να φτιάξουν κοινόβια. Ο Δημιουργός μας δίνει έμπνευση στον καθένα μας για διαφορετική εργασία, ώστε να χρειάζεται ο ένας τον άλλον για υγιή συνεργασία. Με το απερίγραπτο δυναμικό που έχουμε όλοι μέσα μας, της αγάπης, της καλοσύνης, του σεβασμού και της κατανόησης, μπορούμε να κάνουμε απίστευτα θαύματα για την όμορφη διαμονή μας στον μεγαλοπρεπέστατο πλανήτη μας, και όχι να κλέβουμε και να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλον. Αν όλοι σκεπτόμαστε για το Γενικό Καλό, σταδιακά θα μειώνονται οι φυλακές, τα τρελοκομεία, οι πόλεμοι και η απανθρωπιά, από την ισχυρή επίδραση της αληθινής αγάπης και του σεβασμού.

 

4. Εργασιακό

Η πολιτεία δεν θα ασχοληθεί καθόλου με την αυθαίρετη αφαίρεση της περιουσίας των πλουσίων, όπως διατυμπανίζουν πονηρά μερικά κόμματα. Ούτε βάζει φραγμό στην ευμάρεια οποιουδήποτε, αλλά αντίθετα προωθεί τη συλλογική εξέλιξη. Η επιδίωξή μας είναι να μειώσουμε όλο και περισσότερο την εκμετάλλευση.

Πρέπει όλοι να συμβάλουμε για να εκλείψει βαθμιαία η μολυσμένη σκέψη της εκμετάλλευσης, που καθιέρωσε ως φυσιολογική τη διάκριση σε «αφεντικά» και «δούλους». Έτσι προσπαθεί ο ένας να κλέβει τον άλλον με διαφορετικό τρόπο και διαιωνίζεται ο ανταγωνισμός της άθλιας εκμετάλλευσης, με τις αναπόφευκτες απάτες, φυλακές, επαναστάσεις και πολέμους. Όταν οι άνθρωποι αφυπνιστούν και κατανοήσουν ότι όλους μάς συντηρεί η μητέρα μας φύση, θα πάψουν να είναι δούλοι στα μικρά αφεντικά. Απλά θα συνεργάζονται για την εξέλιξη του γενικού καλού.

Μετά θα έρθει η άλλη συνειδητοποίηση, ότι δεν πρέπει να έχουμε λαοπλάνους κυβερνήτες ως μεγάλα αφεντικά πάνω στους ώμους μας, γιατί αυτοί στηρίζουν τα αφεντικά (επιχειρηματίες) και μας οδηγούν στους διχασμούς μας. Όταν κατανοηθεί κι αυτό, θα περάσουμε στην τελική συνειδητοποίηση για το σπάσιμο των αλυσίδων της σκλαβιάς μας, αποτινάσσοντας από τις πλάτες μας αφεντικά-δυνάστες —που στηρίζουν άλλα μεγάλα αφεντικά— ώστε η πυραμίδα του σκότους θα γκρεμιστεί χωρίς ένοπλες επαναστάσεις, που εξυπηρετούν το στημένο παιχνίδι τους.

Για να ξεφύγουμε απ’ τον φαύλο κύκλο αφεντικών-δούλων, θα περάσουμε στην ευγενική μάθηση της συνεργασίας για συλλογική εξέλιξη, που θα ωφελεί το γενικό καλό. Δεν θα καθορίζουν τις αμοιβές οι επιχειρηματίες, μέσω των συνεταίρων τους πολιτικών, που φτάνουν μόνο για το νοίκι και το φαγητό, με εξοντωτική πολύωρη εργασία ή την αναγκαστική απασχόληση και των δύο συζύγων, για να αυξάνουν οι πλούσιοι την αυταπάτη του πλούτου απ’ το μεθύσι της απληστίας τους και οι εργάτες να δουλεύουν ώσπου να πεθάνουν και μάλιστα πρόωρα.

Το πολιτικό αλισβερίσι των συνδικάτων, που ποδηγετούν τα μέλη τους κατά τις ορέξεις τους, χωρίς να νοιάζονται πραγματικά για την προάσπιση και εξυπηρέτηση των κοινών οικονομικών ή επαγγελματικών συμφερόντων και το δίκαιο των εργαζομένων, πρέπει να πάψει να υφίσταται. Ήρθε η ώρα ο εργάτης να αισθάνεται συνεργάτης και όχι δούλος κάποιου αφεντικού ή εργατο-πατέρα…

Οι μισθοί των πολιτικών και όλων όσων κατέχουν δημόσιες θέσεις και αξιώματα δεν θα έχουν διαφορά απ’ τον μισθό των υπόλοιπων πολιτών. Οι εκπρόσωποι του λαού είναι υπηρέτες και όχι προνομιούχοι. Κάνουν δημόσιο λειτούργημα και όχι επάγγελμα για αύξηση του ατομικού τους πλούτου.

Έτσι θα μειώνονται με την πάροδο του χρόνου οι χωρισμοί των οικογενειών, η κατάθλιψη, οι αυτοκτονίες, η πορνεία, οι απάτες, τα ναρκωτικά και τα εγκλήματα λόγω φτώχιας.

Όλα τα εκμεταλλευτικά μαγαζάκια του σημερινού κρατικού κυκλώματος, που εξαναγκάζει τους ανθρώπους στην οικονομική καταπίεση και τους κλέβει τα πιο πολύτιμα αγαθά, τον χρόνο και την αξιοπρέπεια, θα εξαφανιστούν, εφόσον θα εξασφαλιστεί η τροφή, η στέγη και η ένδυση. Καλύτερα να αμείβεται κάποιος και να μη δουλεύει, ώσπου να τακτοποιηθεί σε μια ουσιαστική προσπάθεια για το γενικό καλό, παρά να αμείβεται από τους εκμεταλλευτές, καταστρέφοντας τον εαυτό του και τον περίγυρό του.

Οι αμοιβές θα καθορίζονται από την πολιτεία για την αξιοπρεπή διαβίωση όλων μας, εφόσον θα έχουμε τη δυνατότητα να κόβουμε χρήμα οι ίδιοι και όχι κάποιοι νονοί τοκογλύφοι δυνάστες με το σινάφι τους, να καθορίζουν τις ζωές των λαών.

Ας συλλογιστούμε αυτό το παράδειγμα: Όταν ο  άνθρωπος έχει στο οικόπεδό του καρποφόρα δέντρα, ζαρζαβατικά και νερό, δεν θα έχει ποτέ ανάγκη να δουλεύει, ν’ αγοράζει μεταλλαγμένα και να οδηγείται στα νοσοκομεία και σε πρόωρο θάνατο, γιατί είναι αυτάρκης και έχει εξασφαλίσει την επιβίωσή του. Επίσης ένας που κόβει ο ίδιος χρήμα, δεν θ’ αναγκαστεί ποτέ να πάει να ζητιανέψει από τοκογλύφους και να υποταγεί στους όρους τους.

Έτσι και κάθε λαός, όταν μάθει να καλλιεργεί τα εδάφη του, είναι αυτάρκης. Δεν χρειάζεται να εισάγει τροφές ούτε και να δανείζεται απ’ τους πονηρούς δυνάστες. Αλλά η στέρηση και η αρπαγή της γης από τους άπληστους κατακτητές διαιωνίζουν τη σκλαβιά σε κάθε γενιά.

Μην ξεχνάμε το παρελθόν, όλες οι απελευθερώσεις των λαών από τους δυνάστες τους πέτυχαν λόγω αφύπνισης μερικών πρωτοπόρων, που ενέπνευσαν στον κόσμο την αναγκαιότητα της συνένωσης και της ανασυγκρότησης. Ώστε με τη συνένωσή μας ταυτόχρονα γινόμαστε όλοι μπροστάρηδες για την απελευθέρωσή μας.

Πότε θα κατανοήσουμε οι λαοί, ότι μας έχουν πουλήσει τη ζωή μας οι σημερινές κυβερνήσεις στους χρηματοκόπτες-αφεντικά τους και είμαστε ιδιοκτησία τους; Όπως οι νταβατζήδες, για να ζουν αυτοί πλουσιοπάροχα, εκδίδουν στην πορνεία και πουλάνε τους συνανθρώπους μας, ακριβώς έτσι είναι οι μισάνθρωποι σημερινοί ηγέτες των άμοιρων λαών, όλο πλατιά χαμόγελα υποκρισίας. Πρέπει να εξαλείψουμε τη διεστραμμένη νοοτροπία «η ζωή μου ο θάνατός σου».

Τώρα ήρθε μια απίστευτη εποχή τηςκαινούργιας φωτεινής ιστορίας. Να περάσουμε απ’ το σκοτάδι στο ΦΩΣ κι από την άγνοια στη ΓΝΩΣΗ. Κατανοήστε ότι όλα τα κακά προέρχονται από την άγνοια του Eαυτού μας. Και όλα τα καλά θα προέλθουν από τη Γνώση του Εαυτού μας.

 

5. Συνταξιοδοτικό

Οι συνταξιούχοι θα παίρνουν ικανοποιητικές συντάξεις, για να ζουν σε λογικά επίπεδα αξιοπρεπώς, ως ανταπόδοση για τις υπηρεσίες που μπόρεσε να προσφέρει ο καθένας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δεν εργάστηκαν ή εργάζονταν ανασφάλιστοι, αλλά έχουν ανάγκη τη σύνταξη λόγω ηλικίας.

 

6. Εξασφάλιση της υγείας

Όλοι οι συνάνθρωποί μας θα έχουν απόλυτη κάλυψη σε ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη.

Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό θα πληρώνονται από την πολιτεία. Έτσι θα πάψει η εμπορευματοποίηση του ανθρώπινου σώματος. Βέβαια όσοι θέλουν μπορούν να έχουν τους ιδιωτικούς γιατρούς τους.

Θα υπάρχει διαφώτιση και ενημέρωση περί υγιεινής διατροφής από τη σχολική ηλικία, ώστε να έχουμε υγιείς πολίτες. Αυτό σημαίνει αύξηση της παραγωγικότητας για το γενικό καλό.

Τα νοσοκομεία και ψυχιατρεία θα εκσυγχρονισθούν και δεν θα είναι στάβλοι ή αποθήκες ψυχών.

 

7. Παιδεία

Στην παιδεία, σε όλη την κλίμακα μάθησης, για να βγαίνουν αξιοπρεπείς και σοφοί πολίτες για την ατομική και παγκόσμια εξέλιξη, είναι αναγκαίο να επαναφέρουμε την πρωτογενή μας ανάγκη, την αυτογνωσία σε πρακτική και θεωρία, όπως προέτρεπε ο πολυαγαπημένος μας διδάσκαλος Σωκράτης. Να κάνουμε τρόπο ζωής τα διαχρονικά ρητά της σωτήριας διδασκαλίας του Χριστού μας «Μην κάνεις ό,τι δεν θέλεις να σου κάνουν», «Αγάπα τον πλησίον σου ως  εαυτόν» και «Αγαπάτε αλλήλους».

Ενώ τώρα διδάσκονται μόνο κούφια γράμματα για επάνδρωση μονάδων παραγωγής και για ανταγωνισμό στη μεγάλη σχολή εξαπάτησης του εμπορίου, σαν να τους λένε έμμεσα «κάνε ό,τι δεν θέλεις να σου κάνουν». Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κλέβει και να σκοτώνει ο ένας τον άλλον από την αρρωστημένη νοοτροπία που μας ενσωμάτωσε το παγκόσμιο απεχθές σύστημα, την ασυνειδησία, τον διχασμό, την πονηρία, τη δουλοπρέπεια, την σπιουνιά, την ανευθυνότητα, τη δολοπλοκία, τη λούφα, το ψεύδος και τον ατομισμό.

Για όλους θα είναι απόλυτα δωρεάν η εκπαίδευση και οι ξένες γλώσσες, εφόσον η πολιτεία, κόβοντας χρήμα, θα πληρώνει τους καθηγητές και τα βιβλία. Σιγά-σιγά θα εξαφανιστεί η παραπαιδεία και η άχρηστη μάθηση, που διοχετεύεται  από το πολιτικό σύστημα, για να αποπροσανατολίζουν και να εξυπηρετούν τα οικονομικά τους και όχι μόνο συμφέροντα. Τα γράμματα από μόνα τους φέρνουν την έπαρση, την εκμετάλλευση, τη ζήλια, τον ανταγωνισμό και τη σχιζοφρένεια, αν συνδυαστούν με θώκους κι αξιώματα. Απόλυτη απόδειξη αυτός ο κόσμος. Κατέχεται και κατευθύνεται από «μορφωμένους» από βάθους αιώνων και βλέπετε πού έχουν οδηγήσει την ανθρωπότητα, στην αυξανομένη πανωλεθρία και στα αναρίθμητα κτηνώδη δεινά. O ύπουλος προδιαγεγραμμένος διχασμός της ιδιωτικής μάθησης και της δημόσιας, για την εκμετάλλευση των φτωχών. Τα παιδιά των πλουσίων γονέων να μπορούν να σπουδάζουν και με τα πτυχία της μόρφωσης, να κυριαρχούν πάντα στις θέσεις κλειδιά επί των φτωχών, που αδυνατούν να σπουδάσουν.

Οι πλούσιοι, αν επιθυμούν, ας επιλέγουν ιδιωτικούς δασκάλους, αλλά δεν θα εξαιρούνται ως προνομιούχοι για θέσεις κλειδιά της πολιτείας. Στις θέσεις κλειδιά θα μπαίνουν αξιοπρεπείς υπηρέτες, για να εξαφανίσουμε την ασυλία, τις μίζες και τη διαφθορά, που μεταλλάσσει τις συνειδήσεις.

Όταν η πολιτεία θα κόβει χρήμα, μεγάλο όφελος θα έχουν τα νέα παιδιά, που δεν θα χρειάζεται να τρέχουν σε τηλεοπτικά παιχνίδια, όπου και εξαναγκάζονται να κάνουν ό,τι τους πούνε για να κερδίσουν χρήματα. Ούτε θα καταφεύγουν σε «εύκολες» δουλειές, πουλώντας τα σώματά τους ή ναρκωτικά, σε απάτες και σε εγκλήματα. Και το σπουδαιότερο, εφόσον θα κατανοούν όλο και περισσότερο τη φροντίδα της πολιτείας, θα αφυπνίζονται και θα γίνονται υπεύθυνα άτομα συμμετέχοντας στο γενικό καλό και δεν θα φεύγουν αναγκαστικά για μετανάστες.

 

8. Η Δικαιοσύνη και τα δικαιώματα των ανθρώπων

Με αυστηρότατους αλλά δίκαιους νόμους —ίδιους για όλους— δεν θα μπορεί κανένας να μένει ατιμώρητος, όταν εκβιάζει, κακοποιεί, βιάζει, κλέβει ή σκοτώνει συνάνθρωπό του. Σταδιακά θα μειώνονται η κακοποίηση, η απάτη και τα συναφή εγκλήματα.

Όσο ειδεχθές κι αν είναι ένα έγκλημα, η πολιτεία μπορεί να το περιορίσει με αυστηρή εφαρμογή παραδειγματικής τιμωρίας. Σήμερα η δικαιοσύνη δεν εφαρμόζει αυστηρά και προληπτικά μέτρα, αλλά υπάρχουν και πολλά κενά νόμου, τα λεγόμενα παραθυράκια. Η πολιτεία θα επιλέγει έντιμους κι ενάρετους δικαστές που θα εφαρμόζουν αυστηρά τους νόμους, για τη μέγιστη ασφάλεια των νομοταγών και έντιμων πολιτών.

Οι φύλακες του ευγενούς λειτουργήματος της Δικαιοσύνης και οι υπηρετούντες στα σώματα ασφαλείας θα διαγράφονται αμέσως και θα τιμωρούνται παραδειγματικά, όταν αποδειχθεί ότι συγκαλύπτουν τους παραβάτες ή εξαγοράζονται από αυτούς. Κι αν το επιθυμούν, θα τους παρέχεται άλλη εργασία από την πολιτεία, για το γενικό καλό. Έτσι θα εξαφανιστούν οι μίζες και οι συμβιβασμοί και δεν θα χάνουν την αξιοπρέπειά τους.

Πρέπει τα αχρείαστα επαγγέλματα να τα μετατρέψουμε σε χρήσιμα, γιατί θα έχουμε τόσα πολλά ουσιαστικά πράγματα να ασχοληθούμε. Θα παραιτηθούμε από τη φυγοπονία και τα σκουπίδια που μας πάσαραν ως χρήσιμα και θα ενεργοποιηθούμε υπεύθυνα με χρήσιμες εργασίες για το γενικό καλό.

Μέχρι να διαδοθεί η αναγκαιότητα της επιδίωξης της Γνώσης του Εαυτού μας, που μας τροφοδοτεί με αγάπη, καλοσύνη, συνειδητότητα, κατανόηση και αξιοπρέπεια, θα ενημερώνουμε αδιάκοπα τον λαό με κάθε έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο, τις προειδοποιητικές αυστηρές ποινές για τους παράνομους, ώσπου να κατανοήσουν ότι δεν έχουν θέση σε μια πραγματικά ευνομούμενη πολιτεία, που θα προσφέρει ίσες ευκαιρίες και θα καλύπτει τις ανάγκες όλων των πολιτών αδιακρίτως.

Το παγκόσμιο σκοτεινό σύστημα έχει παγιδεύσει την ανθρωπότητα σ’ ένα φαύλο κύκλο. Αυτή η χαλαρότητα που έντεχνα οδηγεί στην ασυδοσία της τρομακτικής παγκόσμιας παρανομίας είναι προσχεδιασμένη, έτσι ώστε να μην έχουμε χρόνο να εστιαστούμε στη Γνώση του Εαυτού μας, για αφύπνιση και διαύγεια. Μας εξαναγκάζουν να εστιαζόμαστε στα προβλήματα και γεμίζουν τους ανθρώπους με τρόμο και ανασφάλεια, βάζοντας μετά τους μπράβους τους ως προστάτες των λαών και το καμουφλαρισμένο υπουργείο «Προστασίας του πολίτη» να διαχειρίζεται τα σχέδια κακοποίησης των δικαίως διαμαρτυρόμενων και αγανακτισμένων πολιτών…

Ο φόβος της αυστηρής εφαρμογής του νόμου θα συνετίσει τους παράνομους και κυρίως τους εκπροσώπους του νόμου, ώσπου να καταλάβουν ότι κανείς δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα να ασκήσει οποιαδήποτε μορφή βίας κατά των συνανθρώπων του. Για να υπάρξει υγιής μία κοινωνία, χρειάζεται υγιείς ανθρώπους, κι αυτό επιτυγχάνεται μόνο με τη Γνώση του Εαυτού μας.

Στις φυλακές επίσης θ’ αλλάξουν ριζικά οι άθλιες συνθήκες, με υγιή διατροφή, άθληση, μουσική, εκμάθηση τέχνης, καλλιέργεια της γης, ζωντανά καθημερινά σεμινάρια και βίντεο ομιλιών και παραδειγμάτων, για την επιστροφή στη συνείδησή τους και στην υγιή συμμετοχή στην κοινωνία μας.

Οι φυλακές θα γίνουν αληθινά αναμορφωτήρια —ενώ τώρα είναι ανώτατα εκπαιδευτήρια εγκληματικότητας— για να μην επιστρέφουν ποτέ ξανά οι παραβάτες εκεί.

Πρέπει να ξαναποκτήσουμε την ανθρωπιά μας, την αγάπη, τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια ως ανθρώπινο είδος.

 

    9. Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Η πολιτεία θα φροντίζει για τα ΜΜΕ με τη συνεχή διαφώτιση, την πρόληψη της υγείας, για την αποφυγή δηλητηριασμένων τροφών, αλκοόλ, τσιγάρου, ναρκωτικών, πορνείας, τζόγου, απάτης και εγκλημάτων.

Τώρα τα μέσα προωθούν εικόνες που εξαθλιώνουν και αποχαυνώνουν τα ανθρώπινα όντα. Στόχος είναι να προβάλλονται τα αντίθετα. Μπορούν για παράδειγμα να προβάλλονται βίντεο αυτογνωσίας, λόγια μεγάλων σοφών και διδασκάλων, εκπαίδευση του σώματος, εκτίμηση και αναγνώριση του μαγευτικότατου πλανήτη μας, που μας συντηρεί όλους και όλα με τα αναρίθμητα ευγενέστατα αγαθά του.

Είναι αναγκαιότατο να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι καθήκον μας να δια­φυλάξουμε όσο μπορούμε τον ευλογημένο ζωοποιό πλανήτη μας —το σπίτι μας— όπως προσέχουμε και το μικρό σπίτι που κατοικούμε κάθε μέρα με τους δικούς μας, διότι έρχονται συνέχεια καινούργιοι επισκέπτες.

Επίσης, να συνειδητοποιήσουμε την αναγκαιότητα επιστροφής στην ευλογημένη  μητέρα μας Φύση. Όλοι εξαρτιόμαστε απόλυτα από αυτήν.

Η τεχνολογία ρομποτοποίησε την ανθρωπότητα, γιατί δεν συμβαδίζει με τη Γνώση του Εαυτού μας.

Αγαπημένοι μου φίλοι, κατανοώ πλήρως τη λανθασμένη χρήση του πολυτιμότατου χρόνου κάθε καινούργιας ευλογημένης μέρας, αφού οι πανούργοι διαμορφωτές του σκοτεινού παγκόσμιου συστήματος κλέβουν τον χρόνο μας με τα ΜΜΕ των σκουπιδομηνυμάτων. Ιδιαίτερα με την τηλεόραση, που έχει γίνει ένας ατομικός κινηματογράφος σε κάθε σπίτι και στους δημόσιους χώρους, για τη μετάλλαξη των ανθρώπων. Συνήθισαν τους ανθρώπους τόσο ύπουλα να διαθέτουν ώρες για τη σάτιρα με τα επαναλαμβανόμενα σκουπίδια των πολιτικών κομμάτων ως εκπροσώπων των λαών, για να παραμένουμε διχασμένοι. Ώρες στην τηλεόραση για τα αθλήματα, που αρρωσταίνουν οι άνθρωποι απ’ τον φανατισμό και πλακώνονται απ’ τους διχασμούς. Ώρες στη βία και στα πορνό. Ώρες στους φλύαρους παρουσιαστές και δημοσιογράφους, που «ενδιαφέρονται» από αγάπη να ενημερώνουν τον λαό και να τον διχάζουν με τα αρρωστημένα κόμματά τους.

Έτσι ο χρόνος των περισσοτέρων ανθρώπων ξοδεύεται ασυνείδητα κάθε μέρα για τη συσσώρευση σκουπιδιών στον εγκέφαλό τους, με αποτέλεσμα την αυξανόμενη υποκρισία και επικίνδυνη σχιζοφρένεια, μολύνοντας ο ένας τον άλλον και έτσι είναι άρρωστη όλη η ανθρωπότητα.

Και όταν εκπέμπεται ένα ευγενές μήνυμα που αφορά τον καθένα μας, με προοπτική απίστευτης εσωτερικής εξέλιξης, χαράς, ειρήνης, ελευθερίας και διαύγειας, όχι μόνο δεν δίνουμε για  λίγο τον χρόνο μας, αλλά ή το χλευάζουμε ή το απορρίπτουμε, ή το πολεμάμε για να το εξαφανίσουμε. Αρνιόμαστε την υπενθύμιση για την αγάπη, την καλοσύνη, την αξιοπρέπεια, τον σεβασμό και την εκτίμηση του υπέρτατου δώρου της ζωής μας.

Οι άνθρωποι γίνονται υπάνθρωποι. Η κορωνίδα της δημιουργίας γίνεται κορωνίδα της καταστροφής. Κι όλα αυτά απορρέουν απ’ την άγνοια του Εαυτού μας, για να μας έχουν διχασμένους, ιδιοτελείς και ασεβείς μεταξύ μας και στην Μάνα Φύση.

Δεν υπάρχει χειρότερη φυλακή από τη φυλακή του μυαλού, που έχουν κατασκευάσει τα χειραγωγούμενα ΜΜΕ για τους ανθρώπους, βομβαρδίζοντάς τους με τον καθημερινό φόβο, το άγχος, την ανασφάλεια, με ασαφείς ή παραποιημένες ειδήσεις και εστίαση στα οικονομικά προβλήματα.

Εάν συνηθίσατε μια τέτοια καθημερινή ζωή και επιθυμείτε να τη ζείτε, ήδη την έχετε. Εάν δεν την επιθυμείτε, επιλέξτε το σημερινό ελπιδοφόρο μήνυμα, για την αλλαγή πορείας προς την εσωτερική και εξωτερική ελευθερία μας. Η Γνώση του Εαυτού μας και η συνένωσή μας είναι ο μοναδικός δρόμος για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε απ’ το προδιαγεγραμμένο οδυνηρό πεπρωμένο, που έχουν καταστρώσει οι διαμορφωτές του χάους και του σκότους για όλους τους ανθρώπους.

 

10. Κοινωφελή έργα. Αυστηρή απαγόρευση ιδιωτικοποίησης των
θεμελιωδών αναγκών μας

Η πολιτεία θα είναι υπεύθυνη για την τροφή, το νερό, το φως, τα καύσιμα θέρμανσης και κίνησης, τις τηλεπικοινωνίες, τα μαζικά μέσα μεταφοράς και όση γη μπορούμε, διότι αυτή μας συντηρεί με τα αναρίθμητα ευλογημένα αγαθά της.

Για πρόληψη σπατάλης σε φως, νερό, τηλέφωνα και τα καύσιμα, θα βάλουμε ένα πλαφόν που θα πληρώνεται από την πολιτεία, εφόσον θα κόβουμε δικό μας χρήμα. Όταν οι ασυνείδητοι θα ξεπερνούν τα φυσιολογικά όρια, εκτός εξαιρέσεων, θα πληρώνουν οι ίδιοι απ’ τον μισθό ή απ’ το επίδομα ανεργίας τους, για να βλέπουν τη μείωση των χρημάτων τους, ώσπου να συνετίζονται για την πρόληψη σπατάλης και της ασυδοσίας, σεβόμενοι την κοινή προσπάθεια όλων μας.

Εφόσον εμείς θα κόβουμε χρήμα, θα αγοράζουμε από τους γαιοκτήμονες την πρώτη ποιότητα που διαθέτουν στο εξωτερικό. Δεν θα τρώνε οι φτωχοί τη σαπίλα εξαιτίας της ακρίβειας ένεκα κερδοσκοπίας. Θα σταματήσει κι αυτό το άδικο προνόμιο, να παίρνουν την πρώτη ποιότητα οι πλούσιοι, κι αυτά που έτρωγαν οι φτωχοί, που ήταν για πέταμα, θα τα κάνουμε ζωοτροφές ή οργανικά λιπάσματα.

Είναι αναγκαιότατο να ξαναποκτήσουμε τους φυσικούς πόρους, που θέλουν οι ασυνείδητοι μισάνθρωποι να κατέχουν μέσω των πολιτικών κυβερνήσεων, για να έχουν πάντα την ανθρωπότητα σκλαβωμένη και εξαθλιωμένη. Να ιδιωτικοποιήσουν τα σπίτια τους και τον εαυτό τους μπορούν, όχι όμως τις ζωές των ανθρώπων με την αρπαγή της γης και των φυσικών πόρων της.

Αν δεν αφυπνιστούμε για την αναγκαία συνένωσή μας, σε λίγο ένα μπουκάλι νερό θα σου το ανταλλάσσουν με ό,τι έχεις και θα σε εξαγοράζουν ολόκληρο, ώσπου να σε πεθάνουν πρόωρα. Η απληστία και η στυγνότητα των παρανοϊκών κερδοσκόπων ξεπερνάει κάθε κτηνωδία, που είναι πέρα κι από τις πιο τρελές φαντασίες.

 

11. Αμυντικός κρατικός μηχανισμός

Ο αμυντικός κρατικός μηχανισμός θα προστατεύει τα σύνορα —αν και τα σύνορα δεν θα χρειάζεται πια να υπάρχουν, όταν ο κόσμος αφυπνιστεί και συνενωθεί— για την ασφάλεια των πολιτών, γνωστοποιώντας στους τουρίστες και στους μετανάστες τους νόμους της πολιτείας για την πρόληψη εμπρησμών, κακοποιήσεων, απάτης και κάθε είδους κακουργηματική πράξη. Όπως ένας επισκέπτης δεν έχει απολύτως κανένα δικαίωμα στο σπίτι που τον φιλοξενεί να αυθαιρετεί, να κλέβει και να σκοτώνει τον οικοδεσπότη.

Οι τιμωρίες θα θεσπιστούν από σώφρονες νομοθέτες, για παραδειγματισμό και αποφυγή της παραβατικότητας εναντίον ανθρώπων και ζώων φυσικά.

Θα εμπνέουμε και τους άλλους λαούς να μην εξοπλιζόμαστε με οπλικά συστήματα για αλληλοσκοτωμούς, αλλά να χρησιμοποιούμε τα εσωτερικά αφοπλιστικά όπλα που έχουμε όλοι μέσα μας και πρέπει να ενεργοποιήσουμε, την εσώτατη ειρήνη, αγάπη, καλοσύνη, σεβασμό, κατανόηση, αξιοπρέπεια. Και μ’ αυτά μπορούμε σταδιακά να εξαφανίσουμε τα όπλα.

Μας δίχασαν κάποιοι σκοτεινοί και μας έμαθαν μόνο τις διαφορές μας, εκμεταλλευόμενοι, κλέβοντας και σκοτώνοντας ο ένας τον άλλον. Τώρα ήρθε η εποχή να μάθουμε τις ομοιότητές μας και πώς να κλείσουμε τον εσωτερικό μας διχασμό μέσω της Γνώσης του Εαυτού μας, για να μπορέσουμε να μάθουμε να ζούμε ο ένας με τον άλλον. Έχουμε τόσα κοινά μεταξύ μας! Για την ψυχή μας αναζητούμε όλοι την εσωτερική ειρήνη, την αγάπη, την ελευθερία, την ευτυχία, και για το σώμα μας τον ύπνο, το φαγητό και το νερό.

Θα εξαφανιστούν οι οπλοβιομηχανίες, εφόσον τα χέρια μας θα καλλιεργούν την ευλογημένη γη, για να μην πεθαίνουν οι άνθρωποι από έλλειψη φαγητού ούτε να ψάχνουν στους κάδους των σκουπιδιών για να φάνε. Ενώ τώρα σχεδόν όλοι οι κυβερνήτες των «πατρίδων» έχουν βάλει έμμεσα τα χέρια των ανθρώπων να φτιάχνουν ναρκωτικά, αλκοόλ, τζόγο, δηλητηριασμένες τροφές και οπλικά συστήματα για την αλληλοεξόντωσή μας.

 

12. Μεταναστευτικό

Όλοι μετανάστες είμαστε σ’ αυτόν τον ευλογημένο πλανήτη Γη. Οι κυβερνήσεις με τους ύπουλους εθνικισμούς είναι αυτές που μας διχάζουν και δεν επιτρέπουν να κατανοήσουμε ότι είμαστε όλοι ίδιοι από τον Δημιουργό μας. Η αδιαφορία μας για τις άθλιες συνθήκες που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας, ερχόμενοι να ζήσουν στη χώρα μας διωγμένοι έμμεσα από τη φτώχια που έχουν δημιουργήσει οι απάνθρωπες κυβερνήσεις του παγκόσμιου σκοτεινού συστήματος, μας φέρνει αντιμέτωπους μαζί τους. Αποτέλεσμα η αυξανόμενη και αναπόφευκτη αντίδραση και απογοήτευσή τους, που εκδηλώνονται με ψυχοσωματικές αρρώστιες, σχιζοφρένεια, αυτοκαταστροφή, απάτες και εγκλήματα, που θα έχουν τη μορφή ντόμινο και στους αδιάφορους.

Πρέπει να προσφέρουμε το αληθινό ενδιαφέρον, που εκπορεύεται απ’ την αγάπη και κατανόηση της καρδιάς μας. Όπως δεν θα ’θελε κανένας μας να βιώνουμε τέτοιες απάνθρωπες συνθήκες και θα επιθυμούσαμε κάποιοι να ενδιαφερθούν να μας βοηθήσουν, έτσι ακριβώς κι εμείς πρέπει να ενδιαφερθούμε γι’ αυτούς τους άτυχους και άμοιρους συνανθρώπους μας, πώς να σταματήσουν την ανεπίτρεπτη θλιβερή κατάστασή τους.

Για την υλοποίηση της αγάπης και της συμπόνιας μας, θα προσκαλέσουμε τους αλλοδαπούς εκπροσώπους όλων των κοινοτήτων για ενημέρωση. Κατανομή της γης άμεσα από την πολιτεία και χρηματική βοήθεια, διότι εμείς θα κόβουμε το χρήμα για κτίσιμο κατοικιών, καλλιέργεια της γης και ένδυσης. Αυτή η ευγενής προσπάθειά μας θα ανάψει την πρώτη σπίθα ελπίδας ότι κάποιοι ενδιαφέρονται και γι’ αυτούς. Θα τους δοθεί η όμορφη ευκαιρία της συνεργασίας, της προσωπικής τους δημιουργίας, για να μην αισθάνονται ανίκανοι ή παρείσακτοι. Θ’ αρχίσει η μείωση της απάτης και του εγκλήματος μέχρι εξαφάνισή τους, όταν θ’ ασχολούνται και με τη σωτήρια Γνώση του Εαυτού μας, που θα τους θεραπεύει και θα τους απελευθερώνει από την άγνοια, την ασυνειδησία και την άσκοπη περιπλάνηση. Στη συνέχεια θα έρθει η έμπνευση και η αφύπνιση για τη συνύπαρξη και αλληλοβοήθειά μας, με τη σταδιακή απόρριψη των εθνικών και κομματικών διχαστικών ετικετών.

Θα κατανοήσουν οι άνθρωποι ότι όλους και όλα μάς συντηρεί η μητέρα μας Φύση με τα πανέμορφα ευλογημένα στοιχεία της και καμία κυβέρνηση στον κόσμο δεν έχει το δικαίωμα να τα κατέχει και, να τα στερεί από τους πολίτες και να τους υποδουλώνει σε ισόβια δουλεία. Και όλοι θα μαθαίνουν από μικροί ότι η Γη μας είναι σαν ένα μεγάλο ξενοδοχείο που εξυπηρετεί συνέχεια διάφορους ταξιδιώτες. Σε κανέναν από τους περαστικούς δεν ανήκει το ξενοδοχείο αυτό, παρά είναι διαθέσιμο από τον Δημιουργό μας Ξενοδόχο για κάθε νεογέννητο επισκέπτη.

Ας εξετάσουμε με σοβαρότητα και ρεαλισμό ότι και αυτή η εκδοχή της ιδιοκτησίας και της απληστίας των πονηρών είναι κύρια αφορμή για τα σύνορα και τους πολέμους που διαιωνίζονται μέχρι σήμερα. Όταν ασχοληθούμε οι λαοί με τη Γνώση του Εαυτού μας, θα αφυπνιστούμε σε βάθος και μόνο τότε θα μπορέσουμε να εξαφανίσουμε τα εγκληματικά έργα τους.

 

13. Εθνικισμός και ρατσισμός

Ας δούμε πιο ξεκάθαρα και με όση ειλικρίνεια έχουμε την παραπλάνησή μας από τις σκοτεινές ιδέες εκείνων που έχουν στήσει από βάθους αιώνων το «διαίρει και βασίλευε» και το διαιωνίζουν μέχρι σήμερα, για να έχουν την ανθρωπότητα στο σκοτάδι με τα μίση και τους πολέμους, και στην τεχνητή φτώχια με την πλήρη υποδούλωση και εξαθλίωση.

Η ευλογημένη μητέρα μας φύση δεν ανήκει σε καμία χώρα. Ο ήλιος δεν γράφει πάνω του ελληνικός, τούρκικος, αλβανικός, αμερικάνικος. Ο αέρας δεν γράφει πάνω του κινέζικος, ινδικός, γαλλικός, ιαπωνικός. Το νερό δεν γράφει πάνω του πορτογαλικό, ρουμάνικο, αγγλικό ή ρωσικό και η γη δεν γράφει πάνω της ελληνική, αυστραλέζικη, κουβανέζικη, βιετναμέζικη, πολωνέζικη και ούτω καθεξής. Είναι τόσο προφανές, ότι ο Δημιουργός της μητέρας μας φύσης δεν έβαλε σύνορα στη Γη για να διχάζει τα δημιουργήματά Του, αλλά τα σύνορα τα έχουν βάλει οι επιτήδειοι, που τεμάχισαν τη Γη ανάλογα με τις δυνάμεις τους και εμείς πρέπει να τα βγάλουμε, δίνοντας ένα τέλος στη διαιώνιση των εθνικών διχασμών, οι οποίοι έχουν ως τραγικό αποτέλεσμα τους πολέμους για τη διατήρηση των οπλοβιομηχανιών.

Μ’ αυτό τον τρόπο έχουν καταφέρει να πείθουν τους ανθρώπους να δουλεύουν σ’ αυτές τις βιομηχανίες, για να φάνε και να στεγαστούνε αυτοί και τα παιδιά τους, φτιάχνοντας οπλικά συστήματα για την αλληλοεξόντωσή μας. Και αν ρωτήσουμε έναν πατέρα αν ήθελε να σκοτωθούν τα παιδιά του στον πόλεμο, σίγουρα δεν θα ήθελε ούτε να το ακούσει ούτε να του περάσει στη φαντασία ποτέ. Και όμως, εμείς αδιαφορούμε πλήρως εάν σκοτωθούν τα γυναικόπαιδα άλλων, αρκεί να έχουμε δουλειά φτιάχνοντας όπλα, για να ζούνε τα δικά μας γυναικόπαιδα.

Πατρίδα όλων των πλασμάτων είναι αυτή η Γη που μας συντηρεί όλους, με τον ήλιο, τον αέρα και το νερό που μοιραζόμαστε όλοι. Βλέπετε ξεκάθαρα τον διχασμό που έχουν πετύχει σε κάθε άνθρωπο με τις διαφορετικές εθνικότητες.  Αυτοί λοιπόν που επηρεάζουν και φανατίζουν τα παιδιά και τα σφραγίζουν με ταμπέλες πατρίδων, θρησκειών και κομμάτων παρακινούνται από άλλους αφανείς κυβερνήτες, που ο μοναδικός στόχος τους είναι η διαιώνιση των διχασμών, με επακόλουθο τους πολέμους, που επιθυμούν οι οπλοβιομήχανοι.

Από δυο κριτήρια μπορούμε να αναγνωρίζουμε την υποκρισία και προδοσία των ηγετών και να καταλαβαίνουμε χωρίς καμία αμφισβήτηση ότι είναι υπάλληλοι του παγκόσμιου σκοτεινού συστήματος.

1ον: Όσοι παραμένουν αρχηγοί κομμάτων χωρίς να παραιτούνται από τις ταμπέλες και όσοι προβάλλονται ως καινούργιοι εθνοσωτήρες με νέες ταμπέλες και λάβαρα, αυτοί είναι που δημιουργούν τους ύπουλους καταστροφικούς διχασμούς στον λαό τους. Και όλοι αυτοί παρουσιάζονται ως εκπρόσωποι των λαών, ενώ είναι οι δημιουργοί αναρίθμητων μεγάλων δεινών και οι πρόωροι νεκροθάφτες μας.

Μαζί με όλο το σινάφι τους —ως τον πιο ασήμαντο— κατέχονται από την παγκόσμια καρκινογόνα ασθένεια του μυαλού, την ασυνειδησία, που γεννάει και τις αναπόφευκτες αδελφές αρρώστιες της ιδιοτέλειας, της υποκρισίας, της δειλίας, του φανατισμού και της έπαρσης. Ας συνενωθούν πρώτα αυτοί, απορρίπτοντας τις ταμπέλες και τα κόμματα, για να μπορέσουν να συνενώσουν και τον λαό τους να ζει με αγάπη, αξιοπρέπεια, ειρήνη και ευημερία. Τότε θα είναι αληθινοί εκπρόσωποι κάθε λαού. Κατανοήστε όσο μπορείτε πιο γρήγορα ότι, όπως οι κομματάρχες έχουν ένα λαό διχασμένο, έτσι οι ηγέτες των εθνών έχουν διχάσει όλο τον κόσμο στον πλανήτη. Συνεπώς σε κάθε χώρα έχουμε σκόπιμους διχασμούς εσωτερικά και εξωτερικά, ώστε με τα κόμματα και τις πατρίδες να διαιωνίζονται, οι βρώμικοι πόλεμοι των οπλοβιομηχάνων. Όσο πιο γρήγορα το κατανοήσουμε, τόσο πιο γρήγορα θα εξαφανίσουμε αυτά τα ύπουλα βάρβαρα κόλπα των νεκροθαφτών των λαών, για να γλυτώσουμε και τα παιδιά μας.

2ον: Όποιοι ηγέτες δεν κόβουν χρήμα οι ίδιοι στη χώρα τους, για να εξασφαλίσουν αξιοπρεπή διαβίωση για τον λαό τους και πλήρη απαλλαγή απ’ τους τοκογλύφους δυνάστες, αυτοί είναι μασκαρεμένοι εθνοσωτήρες.

Αυτά τα δύο κριτήρια είναι το «σήμα κατατεθέν» αυτών που παριστάνουν τους εκπροσώπους των άμοιρων λαών. Και είναι τόσο απλά και αναμφισβήτητα, για να γίνονται αντιληπτά και από τον στοιχειωδώς νοήμονα.

 

14. Πρόληψη των εμφυλίων

Φανταστείτε εκατομμύρια ανθρώπους, εγκλωβισμένους στις τσιμεντοφυλακές των πόλεων-θαλάμων αερίων, να εξαρτώνται από τους χρηματοκόπτες και από μερικούς αγρότες, που μας φέρνουν τροφή για να ζούμε.

Εάν πάψουν οι γκουρού της οικονομίας να μας δίνουν χρήμα, από πού θα παίρνουμε τροφή, αφού και οι αγρότες θέλουν χρήμα για να φέρνουν τροφές; Διανοείστε τι εμφύλιους και τι πλιάτσικα μπορούν να δημιουργήσουν οποιαδήποτε στιγμή σε κάθε λαό οι στυγνοί οικονομικοί εγκληματίες, που έχουν στα χέρια τους όλο τον κόσμο υποδουλωμένο;

Νομίζετε ότι είναι μακριά μας αυτές οι εικόνες; Σας φαίνονται φαντασία; Να γνωρίζετε ότι συμβαίνουν και πολύ λίγα έρχονται στο φως. Αν δεν συνενωθούμε όλοι, παραιτούμενοι από τους αρρωστημένους κομματάρχες, που μας διχάζουν και μας φανατίζουν για τα συμφέροντά τους, λυπάμαι πολύ, αυτά που αναφέρω είναι καθ’ οδόν, θα μας έρθουν και θα τα βιώσουμε. Είναι σχεδιασμοί των χρηματοκοπτών, που έχουν παρανοήσει απ’ τον θεό τους χρήμα και έχουν γίνει μισάνθρωποι και καταστροφείς των πάντων. Αναρωτηθείτε γιατί, εφόσον μπορούν να κόβουν όσο χρήμα θέλουν, δεν μειώνουν το χάσμα της φτώχιας και του πλούτου και επιτρέπουν να διαιωνίζονται οι αρρώστιες από τη φτώχια, οι απάτες, οι φυλακές, τα εγκλήματα και οι πόλεμοι; Ελπίζω, αν είναι με σοβαρό στοχασμό η ερώτησή σας, ο καθένας να λάβει την αφυπνιστική απάντηση από τη γλυκιά του συνείδηση, που απαντάει πάντα στις ειλικρινείς ερωτήσεις.

Απ’ αυτό και μόνο το ένα ερώτημα, καταλαβαίνουμε τη στυγνότητα και την παράνοιά τους. Και όμως οι λαοί προτιμούν φαίνεται την αποχαύνωση παρά την αφύπνιση. Το σκοτάδι παρά το φως. Σήμερα μας δίνεται άλλη μια ευκαιρία να ανοίξουμε τα μάτια μας. Θα την αδράξουμε; Ας γνωρίσουμε και το άλλο φωτεινό βασίλειο της καρδιάς μας, για να εκδιώξουμε το σκοτάδι του μυαλού μας και να αποφεύγουμε να δίνουμε την ψήφο μας στους σκοταδιστές ψηφοθήρες.

 

15. Μερικά έργα που επείγει να γίνουν άμεσα

  • · Επίδομα ανεργίας σε όλους μέχρι να βρίσκεται ωφέλιμη εργασία για το γενικό καλό.
  • · Δωρεάν χορήγηση αδειών οδήγησης, αδειών καταστημάτων και κτίσεως οικιών.
  • · Οποιαδήποτε μεταβίβαση και αγοραπωλησία ακινήτων και κινητών θα γίνεται δωρεάν από την πολιτεία.
  • · Όσα σπίτια έχουν πλειστηριαστεί και δεν έχουν πουληθεί, θα φροντίσει η πολιτεία να επιστραφούν. Ή θ’ αγοράσουν οι παθόντες με δάνεια ικανοποιητικά.
  • · Παραγραφή όλων των χρεών των αδύναμων και προστίμων σε αυθαίρετα.

Αυθαίρετοι είναι οι πολιτικοί, που έβγαλαν τους αυθαίρετους παράνομους νόμους τους και όχι η δικαιωματική  κατοίκηση των ανθρώπων. Αν κάποιος θέλει να κτίσει στο οικόπεδό του, θα συνεννοείται πρώτα με την κοινότητα ή τον δήμο για την αποπεράτωση, ώστε να μη θίγονται τα δικαιώματα των γειτόνων και η προστασία του περιβάλλοντος. Μια αξιοπρεπής επικοινωνία για την ικανοποίηση όλων των θεμελιωδών αναγκών μας, χωρίς να ενοχλούμε τον συνάνθρωπό μας, όπως δεν θα θέλαμε κι εμείς να μας ενοχλήσει κάποιος άλλος.

Οι εφορίες μονιμοποιήθηκαν για να κλέβουν τους λαούς, ώστε να δημιουργούν φοροφυγάδες, διώκοντας και τιμωρώντας τους ανήμπορους πολίτες και αφήνοντας τους μεγαλοκαρχαρίες οφειλέτες να αλωνίζουν… Τώρα οι άνθρωποι —εκτός των κομπιναδόρων που εκμεταλλεύονται αυτό το σχέδιο— για να γλυτώνουν όσα μπορούν από τις ληστρικές εφορίες, αναγκάζονται να γίνονται φοροκλέπτες, πράγμα που δεν θα συμβαίνει όταν η ίδια η πολιτεία θα κόβει χρήμα δικό της.

 

Εν κατακλείδι:

Να μην περιμένετε άσπρη μέρα από τους σκοταδιστές, αλλά αντίθετα πιο μαύρες, αν δεν συνειδητοποιήσετε τα κάτωθι βασικά:

α. Ότι πρέπει να απορρίψουμε πρώτα όλες τις ταμπέλες που μας έχουν επικολλήσει, για να μας έχουν πάντα διχασμένους.

β. Ότι είναι αναγκαία η συνένωσή μας, για να αναλάβουμε εμείς ο λαός την αυτοκυβέρνησή μας.

γ. Αν δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε 100-150 γνήσιοι οραματιστές, για τη διακυβέρνηση της χώρας —από την οποία οι πρόγονοί μας τόσο σημαντικά συνέβαλαν στην εξέλιξη της ανθρωπότητας— τότε συγγνώμη, είμαστε μόνο για ευχολόγια και άξιοι της υποδούλωσής μας.

δ. Οι εκπρόσωποι του λαού δεν πρέπει να έχουν απολύτως καμία σχέση με το παγκόσμιο σκοτεινό σύστημα, για να υπάρχει ελπίδα εξυγίανσης.  

ε. Πρέπει να εκδίδουμε εμείς χρήμα δικό μας, για να είμαστε αυτάρκεις.

Γιατί αυτοί, ενωμένοι και οργανωμένοι, κόβοντας χρήμα δικό τους, είναι αυτάρκεις. Όμως με μία διαφορά: οι πράξεις τους στρέφονται εναντίον των λαών.

Σήμερα αναζητάμε τους υπόλοιπους Οραματιστές του Γενικού Καλού για έναν ειρηνικό, ελεύθερο και αξιοπρεπή κόσμο. Οι αφυπνισμένοι και συνειδητοποιημένοι πρέπει να βάλουμε μπροστά τις μηχανές της θέλησης και της αποφασιστικότητας, για να εμπνεύσουμε τον λαό για την υλοποίηση του ευγενούς οράματός μας.

Το σημερινό βαθύ σκοτάδι είναι ο προάγγελος μιας φωτεινής εποχής που µας περιμένει. Ας το μεταδίδουμε και στα παιδιά µας αυτό.  Μπορούμε να αδράξουμε σήμερα την ύψιστη ευκαιρία και να τη βιώνουμε κάθε μέρα.

Αυτό το ευγενές συλλογικό όραμα είναι ένα παγκόσμιο μήνυμα επιστράτευσης για την εξαφάνιση του σκότους, με την ασύγκριτη διαφορά ότι είναι εθελοντική πρόσκληση. Ενώ οι προσκλήσεις επιστράτευσης τάχα «για την πατρίδα» και την εξολόθρευση των εχθρών είναι αναγκαστικές, για να σκοτώσεις. Κι αν δεν θέλεις να πας, σε σκοτώνουν εσένα οι ηγέτες της «μητέρας πατρίδας», που δημιουργούν τους πολέμους για να μην αφυπνίσεις κι άλλους.

Επειδή η άγνοια του εαυτού μας είναι ο φορέας του διχασμού, του μίσους, της ασέβειας και του σκότους, που προκαλούν την πτώση μας, προκύπτει η θεμελιώδης ανάγκη της επιδίωξης της ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, που είναι ο φορέας της ΕΝΟΤΗΤΑΣ, της ΑΓΑΠΗΣ, του ΣΕΒΑΣΜΟΥ και του ΦΩΤΟΣ, από όπου θα προκύψει η εξύψωσή μας.

Σας μιλάω για τη Γνώση, γιατί τη σπουδάζω και γνωρίζω την απερίγραπτη πολυτιμότητά της και τους εσωτερικούς νόμους της. Είναι νόμος λοιπόν ότι «ο ανεκπλήρωτος εσωτερικά δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά» και γι’ αυτό υποφέρουν οι άνθρωποι. Η Γνώση είναι τόσο αναγκαία όσο το νερό, το φαγητό, ο ύπνος, η ελευθερία και η χαρά. Πώς να μη μιλάω συνέχεια γι’ αυτήν;

Ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τη διαφορά αυτού του μηνύματος απ’ όλα τα άλλα. Αν το συνειδητοποιήσουμε, θα είναι το φυλακτό και το αποφυλακιστήριο για μας και τους απογόνους μας. Εμπεριέχει τον τρόπο, από τη μια για την εσωτερική μας κι από την άλλη για την εξωτερική μας απελευθέρωση.

Εσωτερική απελευθέρωση με την επιδίωξη της Γνώσης του Εαυτού μας, για την οποία προσφέρεται πρακτικός τρόπος από τον σημερινό αληθινό Διδάσκαλο, και εξωτερική απελευθέρωση με την άρνηση της ψήφου μας προς τα διχαστικά κόμματα. Ας μάθουμε να ψηφίζουμε τον εαυτό μας ως Οραματιστές του Γενικού Καλού και μπροστάρηδες στην καινούργια αλλαγή. Εσείς πρέπει να αποφασίσετε, για την απελευθέρωσή σας.

Μόνο η Αυτογνωσία απελευθερώνει πλήρως μας κάνει ειρηνικούς, ευτυχείς, ελεύθερους και αξιοπρεπείς κι αυτή μας δίνει τη δύναμη της αποχής απ’ το υπάνθρωπο έργο που έχουν σκηνοθετήσει οι κινούμενοι απ’ το μυαλό οραματιστές του γενικού κακού…