Από μικρά παιδιά, μας έχουν μάθει να αναζητάμε απ’ έξω εφόδια για να γίνουμε καλύτεροι, με γράμματα, πτυχία, επαγγέλματα, χρήματα και σαβουάρ βίβρ.

Το παγκόσμιο και ατομικό αποτέλεσμα, το βλέπετε ο καθένας απ’ την οπτική του γωνία. Αισθάνομαι να σας εκφράσω, όχι ως ειδήμων, αλλά ως ένας απλός φίλος συνάνθρωπός σας. Όπως όλοι θα το έχετε εμπειρία, όταν είδαμε κάποια ωραία ταινία ή γνωρίσαμε ένα ωραίο ελκυστικό μέρος, βουνό, ή μια παραλία με πεντακάθαρα νερά, στην πρώτη μας επικοινωνία με τον περίγυρό μας, μας βγήκε αυθόρμητα, αυτή την ομορφιά που ζήσαμε, θέλαμε να τους την μεταδώσουμε να πάνε κι αυτοί να την βιώσουν. Ακριβώς έτσι νιώθω, απ’ αυτήν την ομορφιά που βιώνω συνέχεια επί 39 χρόνια κάθε ημέρα, με την Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας! Σας προτρέπω και σας υπενθυμίζω, να γνωρίσετε και την απίστευτη εσωτερική μας ομορφιά, για να αισθάνεστε πλήρεις από ειρήνη, αγάπη, ευγνωμοσύνη, ευτυχία και διαύγεια!

Τότε, θα συνειδητοποιήσουμε, ότι το υπέρτατο καλό, εδρεύει μέσα στο βασίλειο της καρδιάς μας, και δεν έχουμε ανάγκη τα επίκτητα καλά, που μας μάθαιναν αυτοί που δεν γνώριζαν το υπέρτατο καλό μέσα τους, και απλά, μας έδιναν να φοράμε μάσκες, όπως κάνουμε στις αποκριές και τις ενσωματώνουμε ως αληθινή μας φύση, στην καθημερινότητά μας.

Γι’ αυτό έχω καταλήξει σ’ ένα συμπέρασμα, και με την ταπεινή μου γνώμη σας το εκφράζω. Ότι, εάν επιθυμούμε έναν καλύτερο κόσμο, σας συστήνω ν’ ασχοληθούμε με την Γνώση του Εαυτού μας, για να μπορούμε να επικοινωνούμε σαν αξιοπρεπείς με ανθρωπιά, ώστε ν’ ανεβάζουμε γνήσιους εκπροσώπους του λαού και όχι να επιτρέπουμε στο παγκόσμια σάπιο σύστημα να μας βάζουν δικούς τους υπαλλήλους ως ηγέτες μας. Οι σάπιοι επιλέγουν σάπιους και οι σάπιοι ηγέτες διαμορφώνουν όλους γύρω τους, σάπιους. Από εμάς λοιπόν, εξαρτάται, να εξαφανίσουμε την τεχνητή επιβαλλομένη φτώχεια, τις απάτες, τις πορνείες, τα ναρκωτικά, τα εγκλήματα, τις φυλακές τα τρελοκομεία και τους πολέμους.

Αυτά δεν δημιουργήθηκαν μόνα τους, εμείς με την ασυνειδησία μας τα δημιουργήσαμε. Και με την συνειδητότητά μας μέσω της Γνώσης του Εαυτού μας, μπορούμε να βοηθήσουμε ο καθένας ανάλογα των δυνατοτήτων του, να μην διαιωνίζονται στις επερχόμενες ευλογημένες μας γενιές!

Εύχομαι, να γίνουμε υπεύθυνοι και συνειδητοί εργάτες και με το εσωτερικό μας φως, να εξαλείψουμε  το σκότος και το οργανωμένο χάος.

Σας χαιρετώ με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση !!!!

Νότης