Οραματίζομαι έναν κόσμο Ειρηνικό, Ελεύθερο και αξιοπρεπή! Για να ελπίζω στην υλοποίησή του, πρέπει πρώτα να το βιώνω εγώ, το οποίο προϋποθέτει να διδάσκομαι απ’ την Γνώση του Εαυτού μου! Μόνο τότε, θα μπορώ να εκπέμπω στις καρδιές των συνανθρώπων μου, για να εμπνέονται να αναζητήσουν την εσωτερική επιστροφή.
Κι έτσι σιγά σιγά, χωρίς επαναστάσεις αιματοχυσιών, αλλά με την σιωπηρή εσωτερική επανάσταση του καθένα, μπορούμε ν’ αρχίσουμε να κτίζουμε την καινούργια φωτεινή ιστορία, για να εδραιώσουμε την παγκόσμια ειρήνη, την αξιοπρέπεια και την ευημερία.
Στον στίβο της πολιτικής, πρέπει να συμμετέχουν όλοι οι άνθρωποι, για να συνεργάζονται και να υπηρετούν το Γενικό Καλό. Δυστυχώς μέχρι τώρα, έχουν εισέλθει έμποροι, κλέφτες, υποκριτές και ψεύτες, που παραπλανούν τους λαούς ότι θα τους υπηρετούν για βελτίωση της ζωής τους, αλλά τους οδηγούν όλο και περισσότερο στην εξαθλίωση και διαφθορά. Γι’ αυτό, αν θέλεις ν’ αλλάξεις τα πράγματα και να πάρεις τα ηνία της ζωής σου στα χέρια σου, γίνε υπηρέτης στο κίνημα των «Οραματιστών του Γενικού Καλού»! Ίσως σας φαίνεται ουτοπία, αλλά να θυμόσαστε, όλα τα σημερινά δένδρα που απαρτίζουν τον κήπο της πολιτικής, αργά ή γρήγορα θα φανούν ότι είναι σάπια.
Ο σπόρος του Γενικού Καλού, επειδή είναι αληθινός και εκπορεύεται απ’ την καρδιά θα ευδοκιμήσει!
Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα του κινήματος, υπάρχουν στο www.ogek.gr.

Mε Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση !!!!
Νότης