Καλησπέρα σας, Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες!

Άλλοι αλληλοσκοτώνονται κι άλλοι αλληλοερωτεύονται και φέρνουν το Θείο Δώρο της Ζωής τα πάναγνα μωρά! Οι πρώτοι χάνουν τη ζωή τους, διότι γαλουχήθηκαν με ταμπέλες θρησκειών, πατρίδων και με τρομερό φανατισμό μέχρι εξοντώσεως ο ένας τον άλλον. Ας συνειδητοποιήσουμε τώρα, που είμαστε σε κάποια ηλικία εμπειριών και ωριμότητας ότι, κανένα νεογέννητο δεν έρχεται με καμία ταμπέλα και δεν φέρνει τίποτα στα χεράκια του.
Άρα, αυτοί που μας βάζουν τις ταμπέλες και τον άρρωστο φανατισμό, όταν μεγαλώσουμε μάς βάζουν και τα όπλα στα χέρια για να αλληλοσκοτωνόμαστε λόγω των πατρίδων και των θρησκειών. Σήμερα, γίνεται τόσο ξεκάθαρο για τις τωρινές γενιές. Οι μαέστροι προστάτες των λαών, καθήμενοι σε ασφαλές μέρος ο καθένας, προτρέπουν τους λαούς που έχουν φανατίσει με το σύνθημα της φιλοπατρίας και φιλοθρησκείας , να εξολοθρεύουν ο ένας τον άλλον και να τους τιμούν με μία λέξη ως ήρωες.
Θεέ μου απορώ, κανένας δεν ξυπνάει ώστε να μαζευτούν πάρα πολλοί κι απ’ τις δύο χώρες, ή κι από άλλες αν συμμετέχουν τάχα για βοήθεια και να πάνε στους εγκληματίες κυβερνήτες τους, να τους απαιτήσουν να πάνε αυτοί να αλληλοσκοτωθούν και να τους τιμήσουν ως ήρωες. Σίγουρα θα σταμάταγαν οι πόλεμοι αν έβαζαν πρώτους να πολεμήσουν τους ψευτοκυβερνήτες τους και πρόωροι νεκροθάφτες των αγέλων – λαών. Αλλά δυστυχώς, οι λαοί είναι τόσο ποτισμένοι με τον εγκληματικό φανατισμό, κι’ έτσι αυτοτιμωρούνται επί αιώνες στη διαιώνιση των βρώμικων πολέμων παρασύροντας η μια γενιά την άλλη.
Και καταλήγουμε στην αιτία, στην απερίγραπτα καταστροφική άγνοια του Εαυτού μας.
Και μέχρι να περάσει η Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας σε όλο το φάσμα της εκπαίδευσης, ατυχώς θα αρρωσταίνει όλο και περισσότερο η ανθρωπότητα για όσους αδιαφορούν να Γνωρίσουν Τον Θεϊκό μας Εαυτόν! Μόνο και μόνο τότε, ανακαλύπτουμε την Θεία Ειρήνη και την Διαύγεια μέσα μας και εξαφανίζουμε τον εσωτερικό μας πόλεμο – τη σύγχυση – το σκότος που πέφτουμε στις παγίδες των εγκληματιών χειραγωγών.
Ως πότε οι άμοιροι λαοί θα αλληλοσκοτώνονται για τα οικονομικά συμφέροντα των μεγαλοσυμμοριών και για την αδιαλλαξία των παραφρόνων και υποκριτών υποδουλωμένων ηγετών τους;
Ως προς τι η οποιαδήποτε προσπάθειά μας, εάν δεν συνειδητοποιούμε την άμεση αναγκαιότητα συνεργασίας μας οι αφυπνισμένοι και συνειδητοποιημένοι, για να επαναφέρουμε ευγενείς υγιείς δομές ώστε να εξαφανιστούν οι σκοτεινές δομές του παγκόσμιου σάπιου συστήματος;
Ο σημερινός Διδάσκαλός μας και Παγκόσμιος Πρεσβευτής της Ειρήνης Prem Rawat, έχει αρχίσει το Πανανθρώπινο Συναρπαστικό Έργο του εδώ και 55 χρόνια από 9 ετών παιδί και διευρύνεται όλο και περισσότερο για να εδραιωθεί η Προσφιλής μας Ειρήνη πρώτα μέσα μας και ως φυσικό και έξω μας, ώστε να μεταλαμπαδεύουμε η μία γενιά στην άλλη έναν κόσμο απίστευτα καλύτερο και φωτεινότερο χωρίς πολέμους.
Σας στέλνω ένα 6λεπτο βίντεο του Διδασκάλου μας, ευχόμενος να συνεχίσετε την έρευνά σας για να είσαστε γεμάτοι από θάρρος κι ελπίδα! Δείτε την προετοιμασία του αληθινού εκπολιτισμού, που επιτυγχάνει σε όλο τον πλανήτη μας για τις τώρα και τις επερχόμενες γενιές μας, για την εκ νέου Υπέρλαμπρη Εποχή, εν μέσω της βαθιάς σκοτεινής εποχή της εξαθλίωσης, της παράνοιας και των απεχθέστατων πολέμων.

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση

! Νότης