Καλησπέρα σας, Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες!

Σήμερα, εκτός ενός φίλου και συμμαθητή της Γνώσης, παρ’ όλο, που δεν ήρθε κανένας, -ο καθένας έχει το λόγο του και το σέβομαι- πήγαμε στο Μαξίμου, ζητήσαμε αν είναι δυνατόν να μας δεχτεί ο Μητσοτάκης να του ανακοινώσουμε ζωντανά το αίτημά μας, αλλά μας είπαν ότι δεν ήταν εκεί. Φυσικά το είχα και γραπτό και του το παραδώσαμε στην Γενική γραμματεία του παίρνοντας το πρωτόκολλο.
Αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένος, που η Γνώση και η Χάρη του Διδασκάλου μας, με ωθεί μετά τις θαυμαστές συνειδητοποιήσεις που μου προσφέρει, να τις υλοποιώ όσο μπορώ, για να εξελίσσομαι λαμβάνοντας όλο και περισσότερες. Απίστευτη Ευλογία νιώθω!
Αυτό που απομένει τώρα ως 1η φάση, αισθάνομαι να σας στείλω και τα άλλα δύο κεφάλαια, ώστε όσοι επιθυμείτε να τα διαβάσετε κι αν σας αγγίζει το μήνυμα, μετά έχει σειρά η πιο απλή και ευγενική πράξη. Κοινοποίηση σε όσους μπορείτε, για να γινόμαστε όλο και περισσότεροι, ώστε με την Αγάπη και το ενδιαφέρον της καρδιάς μας να συμβάλουμε πιο τάχιστα στον τερματισμό του κάθε βρώμικου πολέμου. Υπενθυμίζω, όσοι είσαστε ιδιαίτερα σε κοινωνικούς συλλόγους – γονέων, εκπαιδευτικών, εθελοντών, αθλημάτων, καλλιτεχνών, με ένα email επιταχύνεται και πολλαπλασιάζεται απίστευτα η δύναμη της ευγενούς προσπάθειάς μας! Με ότι καλό αγγίζετε η καρδιά σας, να συνηθίσουμε να το διαδίδουμε γιατί αναπαράγουμε το Υπέρτατο Καλό που έχουμε όλοι μες στην καρδιά μας! Όπως κάνουν τα μ.μ.ε, μας επηρεάζουν τα μυαλά και ασυνείδητα αναπαράγουμε την τρομοφοβία, και οτιδήποτε αρνητικό, που καθηλώνει τους περισσότερους σε αδράνεια, απελπισία και απογοήτευση. Αυτά που έχω γράψει απ’ την καρδιά μου, αν τα μελετήσετε με την καρδιά, θα νιώσετε ότι είναι δικά σας λόγια. Διότι όλοι είμαστε ΕΝΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ, αλλά μας έχουν κάνει εχθρούς οι ξένες διαφορετικές ιδέες του καθένα, που μας γέμισαν τα μυαλά μας με διχασμό κι ένα σωρό από σκουπίδια.
Κατανοώ, μπορεί στο fb να φαίνεται πολύ το κείμενο, αλλά αν ήταν σ’ ένα βιβλίο θα ήταν ελάχιστες σελίδες, γι’ αυτό απλά αν θέλετε κάντε αντιγραφή κι αποθηκεύστε το να το επεξεργάζεστε λίγο λίγο.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η βία γεννάει τη βία! Ως ανθρωπιστική βοήθεια, στέλνετε – πουλάτε όπλα στη μία χώρα για να αλληλοσκοτώνονται οι λαοί – αγέλες και οι αφανείς μαφίες – αφεντικά σας να διαιωνίζουν τους βρώμικους πολέμους σας. Ενώ προτείνουμε μία ευγενική ιδέα Ειρηνική σε πράξη χωρίς σταγόνα αίματος. Ενώ οι «σούπερ μορφωμένοι» ηγέτες του σκότους, βάζετε την εξαναγκασμένη φτωχολογιά –για το νοίκι και το φαγητό τους- να σας φτιάχνει όπλα και οι κυβερνήτες διαφόρων χωρών να οπλίζετε τους λαούς για την διαιώνιση της αλληλοεξόντωσης. Εκεί τώρα που τροφοδοτείτε με όπλα έναν λαό για να σκοτώσουν άλλον λαό, δεν θα εναντιωθούν οι άλλοι και στον Ελληνικό λαό; Εσάς θα μισήσουν; ή τον λαό; Άρα, δεν αναπαράγετε τους διχασμούς, τα μίση και τους σκοτωμούς; Γιατί δεν αρχίζεις την υλοποίηση του Ανθρωπιστικού Ειρηνικού Αιτήματός μας; Με πιο δικαίωμα, φτιάχνουμε όπλα και τα δίνουμε στους ανθρώπους, γνωρίζοντας ότι θα σκοτωθούν αθώοι άνθρωποι και παιδάκια, κι όσα τύχει και σωθούν να μένουν ορφανά για να επωφελείστε κι απ’ αυτά; Άρα, είναι φανταστική υπερβολή μου; όταν στο βιβλίο που σου έχω στείλει 5/6/2020 «Πρεσβευτές της Ειρήνης» στη 43 σελίδα, ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ; Και στο υπενθυμίζω πιο κάτω.
Οι περισσότερο εγκληματίες: είναι οι χρηματοκόπτες με συνεργούς τα εκτελεστικά όργανα τους πολιτικούς τους, που δημιουργείτε εμφύλιους, θρησκευτικούς και εθνικούς πολέμους ανά την υφήλιο, και παραπλανάτε τους ανθρώπους με την επιβαλλόμενη εγκληματική βία της τεχνητής φτώχειας και τους εξαναγκάζετε να κάνουν αναρίθμητα κακά για να επιβιώνουν. Κι όλα αυτά συμβαίνουν, λόγω απληστίας του χρήματος που το προσκυνάτε ως Θεός σας και έλλειψη συνειδητοποίησης του Υπέρτατου Δώρου της Ζωής!
Η τραγική ειρωνεία, είναι, γνωρίζουμε ότι μπορείς να κάνεις κάτι πολύ σημαντικό για τον τερματισμό του πολέμου, όπου κάθε στιγμή ΄-τώρα που σου γράφω και όταν θα διαβάζεις το μήνυμά μας- σκοτώνονται αμέτρητοι αθώοι συνάνθρωποί μας, κι εσύ τροφοδοτείς με όπλα τους ανθρώπους της μίας χώρας για να αλληλοσκοτώνονται; Κάνε το ερώτημα κοιτάζοντας στον καθρέφτη τον εαυτό σου. Γι’ αυτό σ’ έφερε ο Θεός – η Ζωή εδώ; Γι΄ αυτό επιδίωξες να αναλάβεις κυβερνήτης του λαού;
Οι πλέον ψυχροί δολοφόνοι, είναι αυτοί που φτιάχνουν τα όπλα και οι προκαθορισμένοι κυβερνήτες τους, που πλασάρουν τα όπλα στους άμοιρους λαούς που τους έχουν φανατίσει στο έσχατο, τάχα για την πατρίδα και δημιουργούν τους πολέμους για αλληλοσκοτωμούς.
Δεν εξαιρείστε λοιπόν, απ’ την Πραγματικότητα αυτή: «Γίνεστε πλούσιοι απ’ το αίμα των συνανθρώπων σας με τους φτιαχτούς αρρωστημένους πολέμους σας, και αγοράζετε συνέχεια τα πιο σύγχρονα όπλα για να τους σκοτώνετε. Ολοκληρωτικά Υπάνθρωποι.
Με τις σημερινές σας πράξεις, δυστυχώς για εσάς, επιβεβαιώνετε τα λόγια μου.
Κάθομαι και συλλογίζομαι έξι εγγόνια, που μου έχει δώσει Ο Θεός – η Ζωή από δύο τα τρία μου παιδιά και γενικότερα εκατομμύρια εγγόνια συνομήλικών μου. Την ίδια δυναστεία θα παραδώσουμε της κάστας υποκριτών, κλεφτών και δολοφόνων; Αυτούς που έχουμε κι εμείς από μικρά παιδιά; Λύκοι με το ένδυμα προβάτων; Δεν πρέπει κάποτε να σταματήσει αυτή η τυραννική εξουσία τους σκότους απ’ τις αλεπούδες και τους λύκους;
Αισθάνομαι, μετά από αναρίθμητες εμπειρίες της Ζωής μου μέχρι σήμερα 75 ετών, αν δεν συνενωθούμε οι λαοί και δεν μπορέσουμε να εξαφανίσουμε τις σούπερ κολοσσιαίες οργανώσεις τους, και δεν αρχίσουν να καλυτερεύουν τον εαυτό τους, θα ξεκαθαρίζει η βρωμιά τους με την Υπέρτατη Σκούπα της Μητέρας μας Φύσης, ως Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΚΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! Έχει ειπωθεί! “Κι εκείνος είπε: Τα αδύνατα για τους ανθρώπους είναι δυνατά για το Θεό.” (Λουκάς 18:27.). Μία τωρινή υπενθύμιση. Η κυριαρχούσα πανδημία του κορονοϊού.

ΕΝΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΑΙΤΗΜΑ
ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Σκεφτήκαμε μία πρακτική ενέργεια: 1η φάση: Όπως έδινες εντολή αποχής σε όλη την κλίμακα εκπαίδευσης, λόγω προφύλαξης απ’ τον θανατηφόρο κορονοϊό, σε προτρέπουμε να επεξεργαστείς την τρέχουσα αναγκαιότητα πρόληψης, για σταμάτημα της αναπόφευκτης αλληλοεξόντωσης αμέτρητων ανθρώπων, και να δώσεις πάλι εντολή να κλείσουν νηπιαγωγεία, σχολεία και πανεπιστήμια προσωρινά. Όχι τώρα από φόβο κορονοϊού, αλλά άλλη, πολύ πιο σπουδαία εντολή. Για ευαισθητοποίηση Αγάπης και Ενδιαφέροντος απ’ τους γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές όλων των διαφορετικών ηλικιών, που θα γνωρίζουν την ίδια και μοναδική αιτία της Αγάπης, για τον τερματισμό των αλληλοεξοντώσεων των συνανθρώπων μας.

2η φάση: Μετά απ’ την ευγενή και σωτήρια επιτυχή εντολή σου στην παιδεία, θα μπορέσεις με πολύ δύναμη και θάρρος, λόγω βαθύτατης συνειδητοποίησης και ευθύνης σου, να προτρέψεις και άλλους «φίλους σου ηγέτες» να κάνουν αυτό που έπραξες. Και ο ένας ηγέτης θα παρακινεί τον άλλον και ο κάθε λαός θα παρακινεί τον άλλον λαό, έτσι ώστε να μπούνε οι άνθρωποι σε περισυλλογή για την αιτία της προσωρινής σχολικής παύσης, για να αναδυθεί πάλι η Εσωτερική Αληθινή Αγάπη και Ειρήνη στην καρδιά μας και, να σεβαστούμε το Υπέρτατο Θείο Δώρος της Ζωής, που μας προσφέρεται κάθε μέρα τόσο Γενναιόδωρα!

3η φάση: Εφόσον θα έχει αυξηθεί η Αγάπη και το Ενδιαφέρον για τον κάθε συνάνθρωπό μας από πάρα πολλούς λαούς, τότε θα τους προτρέψουμε και τους μαχόμενους να παρατήσουν τα όπλα ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ κι αν δεν το θελήσει η μεγάλη μηχανή της καταστροφής η Ρωσία, ας παραδοθούν τα όπλα απ’ τους Ουκρανούς για να επιτευχθεί η παύση των αλληλοσκοτωμών. Όταν παραδίνεις τα όπλα, αυτό δεν σημαίνει παράδοση της Τιμής και της Αξιοπρέπειάς σου, αλλά αντιθέτως δηλώνει Αγάπη και Σεβασμό προς την Ζωή μας και την Ζωή και τον Σεβασμό προς οποιονδήποτε!
Ο εγωισμός της μη παραίτησης των όπλων, συνοδεύεται από δύο κακά. Ή θα σκοτώσει ο ένας τον άλλον και δεν έχεις πλέον τη δυνατότητα ως σκοτωμένος να κάνεις κανέναν διάλογο. Ενώ η παραίτηση των όπλων συνοδεύεται από δύο ασύγκριτα καλά: Πρώτον έχεις το Απαράμιλλο Δώρο της Ζωής με την Άσβεστη Ελπίδα και την δυνατότητα του διαλόγου όσο ζείς για την διευθέτηση των διχασμών και την επιτυχία της συμφιλίωσης, διότι όλοι έχουμε μέσα μας και τα δύο αντίθετα – το καλό και το κακό και το καλό ως ισχυρότερο, μπορεί να εμπνεύσει τον κακόν και να γίνει κι αυτός φίλος του καλού μέσα του!
Αυτό είναι το αίτημά μας, Αγαπημένε μας φίλε Κυριάκο, που τυγχάνει να εκπροσωπείς αυτόν τον λαό σήμερα για την καλυτέρευσή του! Τώρα, σου δίνεται άλλη μία ευκαιρία να το αποδείξεις, ή το αντίθετο, εναντίον του λαού. Διότι επίσης είναι μέσα μας και τα δύο: Στο μυαλό μας η υποκρισία και στην καρδιά μας η Γνησιότητα! ΕΠΕΛΕΞΕ! Έχουμε όλοι μας το πιο απίστευτο Δώρο και Όπλο: ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ!
Απλά, επί τη ευκαιρία του κορονοϊού, αισθάνομαι να εκφραστώ γιατί ίσως βγει κάποια ωφέλεια για τον κάθε αναγνώστη, διότι το αίτημά μας δεν είναι ιδιαίτερο για εμάς, αλλά ελπίζω να εκπροσωπεί αναρίθμητες καρδιές, και ως φυσικόν θα το δημοσιοποιήσω και στο διαδίκτυο, όπως έχω προσκαλέσει μ’ ένα βίντεό μου 30λεπτο στο Youtube όσους ενδιαφέρονται γι’ αυτήν την ευγενή προσπάθεια της καρδιάς μας!
Ο άνθρωπος ατυχώς, έχει μεταμορφωθεί ως χειρότερος ανθρωποκορονοϊός απ’ τον απλό κορωνοϊό της φύσης. Έχει φτιάξει αμέτρητα διαφορετικά σατανικά όπλα και θανατώνει με αμείλικτους τρόπους τους συνανθρώπους του και ότι βρεθεί μπροστά του.
Ερωτώ, σαν μορφωμένος των εγκυκλοπαιδικών γνώσεων, που αισθάνεσαι ως ξέχωρος και επεδίωξες να ηγηθείς ενός λαού για την προαγωγή του, δεν αισθάνεσαι καθόλου την αποκρουστικότητα αυτής της δυσοσμίας, που υπάρχει ιδιαίτερα στον φανταχτερό και ηγετικό κόσμο σας;
Αισθάνομαι να σου υπενθυμίσω τις πολύμορφες μάσκες του μυαλού και έχει έρθει ο καιρός να τις απορρίψουμε, για να νιώσουμε ξανά -συνειδητοί τώρα ως μεγάλοι- γεμάτοι από Εσωτερική Ελευθερία και Χαρά, όπως ήμασταν γνήσια παιδιά!
Σου στέλνω και το 30λεπτο βίντεο που εμπνεύστηκα την ιδέα της καρδιάς μου για υλοποίηση, άσχετα αν δεν μπορώ μόνος μου να την ολοκληρώσω. Όταν έχεις χρόνο δες το απ’ την καρδιά σου και σαν άνθρωπος θα σε εμπνεύσει, γιατί μιλάει η γλώσσα της καρδιάς!
Πιστεύω ακράδαντα στην Ευγενή συνεργασία! https://youtu.be/QQhMmofHIq8 Βίντεο – Τίτλος – ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΛΕΜΟΥ — ΠΡΟΣ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
Σου Εύχομαι να επικαλείς όσο πιο συχνά στον Θεό μέσα σου την Εσωτερική σου Φώτιση, για να νιώθεις αληθινά μορφωμένος. Να βοηθήσεις στον τερματισμό του φρικτού και απεχθέστατου πολέμου ως «Πρεσβευτής της Θείας Ειρήνης», που κατοικεί μες στις καρδιές όλων μας κα όχι «πρεσβευτής του πολέμου», που σπέρνει απερίγραπτη δυστυχία στους πάντες και στα πάντα.
Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση!
Νότης Κοντομίχαλος Βασίλειος Πολίτης Άρης Κόμης Διαβάτης Ιωάννης Μαρία Γκοβόλια