Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, γεια χαρά σας!

 

Μία σημαντική πρόσκληση γι αυτούς

που οραματίζονται έναν καλύτερο κόσμο.

 

Κάνω άλλη μία προσπάθεια, με το έναυσμα του Νέου Έτους, μήπως έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για κάποιους και ίσως θελήσετε να ανταποκριθείτε στην πρόσκλησή μου, που είναι τόσο πολύ επιτακτική η ανάγκη και ταυτόχρονα τόσο πολύ ελπιδοφόρα!

Έχω παρατηρήσει αρκετούς, να παρουσιάζουμε ο καθένας μας με διαφορετικό τρόπο ότι, ενδιαφερόμαστε για την αφύπνιση και βελτίωση των συνανθρώπων μας. Αυτό που διερωτώμαι, εάν εμείς που παρουσιαζόμαστε ως αφυπνισμένοι, συνειδητοποιημένοι και αδιαφορούμε να συμβρεθούμε για να συνεργαστούμε για την εδραίωση μίας καινούργιας φωτεινής ιστορίας, μήπως είμαστε μπλεγμένοι στα δίχτυα της θεωρίας, της ματαιοδοξίας και της αναποφασιστικότητας και δεν το αποδεχόμαστε λόγω εγωϊσμού;

Με επακόλουθο να καθυστερούμε να εμπνεύσουμε τον κόσμο να συνεργαστούμε για το Γενικό Καλό και να είμαστε συνένοχοι και υπεύθυνοι, άλλοι συνειδητά ή ασυνείδητα της διαιώνισης του διχασμού, του χάους και του σκότους.

Γιατί, φίλοι μου καλοί, συνειδητοποιείστε, ότι η δουλειά των ασυνείδητων ηγετών αυτή είναι, η παραμονή του σκότους. Εμείς όμως σαν συνειδητοί και αφυπνισμένοι πολίτες, τι κάνουμε; Για το σκοτάδι λοιπόν που παραμένει, δεν φταίνε μόνο αυτοί, αλλά περισσότερο εμείς, που δεν κάνουμε κάτι για να φέρουμε το φως να το εξαφανίσουμε.

Θεωρώ, ότι δεν είναι τυχαία η συνάντησή μας, που έχουμε γνωριστεί μέσω της τεχνολογίας και όταν συμβρεθούμε ζωντανά όσο περισσότεροι, ότι κάτι πολύ εποικοδομητικό μπορεί να προκύψει και να είναι το πιο ουσιαστικό μας βήμα για το κτίσιμο ενός ισχυρότατου θεμέλιου, που να προσφέρει την δυνατότητα συμμετοχής σε κάθε συνάνθρωπό μας, να κτίζει κι’ αυτός το κατάλληλο τούβλο του για έναν πολύ καλύτερο κόσμο.

Καλά είναι τα ευχολόγια κάθε χρόνο, αλλά βλέπετε, είμαστε σε τέλμα. Την ζωή μας, μάς την καθορίζει το παγκόσμιο σκοτεινό σύστημα με τους υπαλλήλους τους πολιτικούς, που είναι πιόνια τους και αυτοί με πλήρη υποκρισία και ασυνειδησία, παίζουν το τυραννικό παιχνίδι τους πάνω στις πλάτες της κάθε γενιάς μας. Αν θέλουμε μόνο ευχολόγια, τότε σίγουρα κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας και ο ένας τον άλλον.

Για μένα, αισθάνομαι, ότι είναι ο πιο κατάλληλος καιρός να προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση, από την θεωρία στην πράξη κι απ’ την αδράνεια στη δράση. Θα είναι ένα πολύ καλό έναυσμα, για ένα καινούργιο υγιές ελπιδοφόρο εμπνευστικό μήνυμα τοπικό και παγκόσμιο.

Εύχομαι ο καθένας που θα με διαβάσει, να επεξεργαστείς τα λόγια της καρδιάς μου απ’ την καρδιά σου. γιατί μπορεί να σε ωθήσει να κάνεις το πρώτο πιο αξιοπρεπές βήμα. Να συναντηθούμε ομαδικά, για ένα αφάνταστα καθημερινό φωτεινό ταξίδι, που θα είναι λαμπερό και για κάθε ευλογημένη επερχόμενη γενιά μας!

 

Αισθάνομαι να κάνω και μία επισήμανση, που έχει τρομερή επιρροή στα μυαλά των ανθρώπων. Τα μ.μ.εξαπάτησης, έχουν το δόλιο προνόμιο να βομβαρδίζουν κάθε μέρα με τρόμο. για όλα τα άσχημα που συμβαίνουν και που πρόκειται να δημιουργούν στο μέλλον οι εκάστοτε κυβερνήσεις τους.

Μ’ αυτό το πανούργο εγκληματικό σχέδιο, που το προβάλουν τάχα, ως ενημέρωση για την αγάπη τους προς κάθε λαό, είναι για να σας διοχετεύουν το φόβο, τη δυσπιστία, την απογοήτευση, την απελπισία, την αποχαύνωση, το φανατισμό, τον διχασμό, και γενικά την παραίτησή σας, ότι δεν μπορούμε εμείς ν’ αλλάξουμε τον τροχό της ζωής μας, αλλά είμαστε αιχμάλωτοι στον δικό τους τροχό της δικής τους πορείας των παρανοϊκών και σκοτεινών έργων τους. Μην επιτρέπετε με τα καθημερινά σκουπίδια τους, που σας φτιάχνουν τη χωματερή στο μυαλό σας, να θάψετε και την Θεϊκή Ψυχή σας!

Θα ζείτε μέσα σ’ ένα συνεχές εσωτερικό βασανιστήριο, που η κόλαση της φαντασίας των θρησκειών, θα ωχριά στην κόλαση του μυαλού σας.

 

Είθε η Ξεχωριστή Ημέρα Σήμερα, που είναι και των Φώτων, να ζητήσουμε από μέσα μας να μάς δώσει την Φώτιση ο Θεός στο μυαλό μας να εξαφανίσουμε τα σκουπίδια τους σταδιακά, και να ξεκινήσουμε μία καινούργια χρονιά, με Νέα σκέψη για το Γενικό Καλό και σταδιακή απόρριψη του απεχθέστατου ατομισμού, που μας τον έχουν προσχεδιάσει οι δημαγωγοί, για να μας έχουν συνέχεια στην τσίτα για οποιοδήποτε κακό μεταξύ μας.

 

Όποιος αισθάνεται έτοιμος, ας μου γράψει το τηλέφωνό του, κι όταν έχουμε συγκεντρωθεί μερικοί, να συνεννοηθούμε πότε να κλείσουμε μία αίθουσα σε ξενοδοχείο να τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο, όχι μόνο εικονικά που μας τελματώνει στην αδράνεια.

Κοινοποιείστε το μήνυμα, αν δεν είσαι εσύ έτοιμος, ίσως να είναι κάποιος που θα ειδοποιηθεί από εσένα.

 

 

Μπορείς να κάνεις σήμερα τη διαφορά!

Εάν όχι Εσύ; ποιος;

Εάν όχι ΤΩΡΑ, πότε;

 

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση!

Νότης