Γεια χαρά σας, Αγαπημένοι μου φίλοι !!!!

ΟΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

Οι θεμελιώδεις προτεραιότητές μας στο ατομικό πεδίο, είναι, να γνωρίσουμε τον Θεϊκό Εαυτό μας! Και στο συλλογικό πεδίο, να συνειδητοποιήσουμε την αναγκαιότατη συνένωση για να συνεργαστούμε για το Γενικό Καλό! Ατυχώς οι πανούργοι χειραγωγοί του συστήματος, μάς μαθαίνουν για προτεραιότητες ένα σωρό σκουπίδια για μονάδες παραγωγής τους, και φτιάχνουν τις επίκτητες ανάγκες με αμέτρητα υποκατάστατα της αληθινής έμφυτης χαράς μας, και μας απομακρύνουν όλο και περισσότερο απ’ την «Γνώση του Εαυτού μας»! Και στο συλλογικό πεδίο, μας διχάζουν με τις θανατηφόρες ετικέτες τους κομματικές, εθνικές, φυλετικές και θρησκευτικές και επακολουθούν οι βρώμικοι πόλεμοι για να καταναλώνουν τα όπλα τους οι παρανοϊκοί και μας οδηγούν σε αρρωστημένους φανατισμούς και αλληλοεξοντωνόμαστε σε όλο το πρόσωπο του Ευλογημένου Πλανήτη μας!

Αν δεν αφυπνιστούμε και συνειδητοποιήσουμε τις δύο πρωταρχικές προτεραιότητές μας, θα διαιωνίζουμε την απερίγραπτη άθλια ιστορία και θα την φορτώνουμε σε κάθε ευλογημένη επερχόμενη γενιά μας. Θα αισθανόμουν αφόρητη ντροπή και δεν θα ήθελα να ζω στον κόσμο αυτόν, αν δε συμμετείχα στην προσπάθεια, για να αλλάξουμε τις σκοτεινές και απάνθρωπες δομές αυτού του διεφθαρμένου παγκόσμιου συστήματος, που μας παρουσιάζονται ως πολιτισμένοι ηγέτες των λαών.

 

Σήμερα προσκαλούμαστε να συμβρεθούμε, να συνενωθούμε για να συνεργαστούμε για την απελευθέρωσή μας και των παιδιών μας, και κλείνουμε τα αυτιά μας στην πιο ευγενή και αβίαστη πρόσκληση, και όταν μας προσκαλούν εκβιαστικά χωρίς την θέλησή μας, οι πολεμοχαρείς δημαγωγοί να πολεμήσουμε τάχα για την μάνα πατρίδα, τρέχουμε με φόβο και ενωνόμαστε σαν τα πρόβατα και μας πάνε για σφαγή, οι τάχα φιλοπάτριδες ηγέτες μας, κι αυτοί που δημιουργούν τους πολέμους, βλέπουν απ’ την τηλεόραση μέσα στα φρούρια – βίλες τους, τούς λαούς να αλληλοσκοτώνονται.

 

Γι’ αυτό έχουμε δημιουργήσει, ένα κοινωνικοπολιτικό κίνημα, για όσους οραματίζονται έναν ειρηνικό και ελεύθερο κόσμο, να έχουμε την δυνατότητα επιλογής για ν’ απελευθερωθούμε, απ’ την παγκόσμια δυναστεία του σκότους.

 

Υπενθυμίζω κοινοποίηση των αληθινών και αφυπνιστικών μηνυμάτων, γιατί όσο περισσότεροι αφυπνιζόμαστε, τόσο πιο γρήγορα θα αποτινάξουμε απ’ το σβέρκο μας, τους υποδουλωμένους υποκριτές ψευτοηγέτες μας και το συνάφι τους.

 

www.ogek.gr

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση !!!! Νότης