ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ!

Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

Η ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΜΑΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ
Και δεν εννοεί μόνο τα πάθη της σάρκας και των αισθήσεων, τη λαγνεία, τη λαιμαργία, το αλκοόλ, το τζόγο και τα ναρκωτικά, αλλά και τα πάθη του μυαλού, όπως την έπαρση, την απληστία, την ιδιοτέλεια, την υποκρισία, τη ζήλεια, το μίσος, όλα αυτά είναι, που μάς καθηλώνουν στην ολοκληρωτική σκλαβιά μας. Τώρα, μπορούμε με αυτή την περιγραφική επεξήγηση να κατανοήσουμε, γιατί η ανθρωπότητα είναι σε τέτοιο χάλι και γιατί ο άνθρωπος δεν μπορεί να απελευθερωθεί, γιατί τον εξουσιάζουν απόλυτα τόσα πολλά πάθη, κι από μόνος του, είναι αδύνατον να απελευθερωθεί. Εδώ φανερώνεται, μετά την τόσο τρομακτική κόλαση και σκλαβιά που βιώνει στο σώμα του και στο μυαλό του, αρχίζει η εσώτατη κραυγή της απελευθέρωσης, και ευτυχώς παρουσιάζεται κάποιος σκλάβος που απελευθερώθηκε, και συστήνει τον Απελευθερωτή του – Διδάσκαλο, που του έδωσε το Δώρο της Γνώσης του Εαυτού, και σαν απερίγραπτο και απρόσμενο ΘΑΥΜΑ, με την ειλικρινή επένδυσή του απολυτρώθηκε από την γάγγραινα των παθών του.
Όσοι λοιπόν, επιθυμείτε την απελευθέρωσή σας, σας συστήνω να επενδύσετε στην Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας, για να βιώσετε την εσώτατη πολυπόθητη απελευθέρωσή σας!
Αισθάνομαι να σας ενημερώσω, για να μην χάνετε το χρόνο σας γιατί υπάρχουν αναρίθμητοι «δάσκαλοι» της αυτογνωσίας, δεν έχει απολύτως καμία σχέση με σεμινάρια, πνευματικότητες, θρησκείες, φιλοσοφίες, ψυχολογίες και κοσμοθεωρίες, γιατί προσφέρεται πρακτικός τρόπος και είναι μόνο εσωτερική πρακτική ΥΨΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!
www.theartoflife.gr

Σας εύχομαι ολόψυχα, να επωφεληθείτε εις το έπακρον!
Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση !!!! Νότης