Με την πανουργία και την αυθαιρεσία αυτών που κόβουν χρήμα και υπερτιμούν το νόμισμά τους έναντι άλλων νομισμάτων διαφόρων χωρών, δημιουργούν την τεχνητή φτώχεια για να έχουν δούλους οι πλούσιοι και να αναγκάζουν τους ανθρώπους σε εξευτελισμούς. Το επίσημο δουλεμπόριο δεσπόζει ακόμη με τα μαγαζάκια των πρεσβειών, να διευθετούν τις μεταναστεύσεις και να χωρίζουν οι γονείς απ’ τα παιδιά τους και οι σύζυγοι ό ένας από εδώ, κι ο άλλος από εκεί.

Οι υποκριτές ηγέτες των λαών έχουν πέσει σε τόσο ξεπεσμό κοροϊδεύοντας πλήρως τους συνάνθρωπούς τους, αρκεί αυτοί να έχουν την εύνοια από τους νονούς τους. Θεέ μου, χάθηκε ολοκληρωτικά η τσίπα από τους «μορφωμένους» και τελικά η σπουδή τους είναι, πώς να δημιουργούνε μόνο ανθρώπους υποδουλωμένους.

Αναρωτιέμαι, γιατί τόση απανθρωπιά να διαιωνίζουμε τη σκλαβιά κι αυτό να τ’ ονομάζουμε «πολιτισμό», αντί να τ’ ονομάζουμε ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ.

Όλα αυτά στηρίζονται και διαιωνίζονται πάνω στο «διαίρει και βασίλευε» και στην άγνοια του Εαυτού μας, γι’ αυτό αν δεν συνενωθούμε και δεν γνωρίσουμε τον Εαυτό μας, ποτέ δεν θ’ αποτινάξουμε τον αβάσταχτο ζυγό μας και θα γεννάμε έτοιμους σκλάβους για το σάπιο σύστημα τ’ άμοιρα παιδιά μας.

 

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση!

                       Νότης