Αγαπημένοι μου φίλοι γεια χαρά σας!

Αισθάνομαι να εκφράσω έναν απόλυτο διαχωρισμό, γιατί τα πάντα έχουν διαστρεβλωθεί και εμπορευματοποιηθεί από τους επιτήδειους, για να έχουν τον κόσμο στην πλάνη και μόνο στα «πιστεύω», που πάνω σ’ αυτό, έχει δουλέψει πάρα πολύ καλά, το «παγκόσμιο σάπιο σύστημα».

Όταν σας προτρέπω, για την επιδίωξη της Γνώσης του Εαυτού μας, δεν εννοώ βιβλία και σεμινάρια, αλλά μόνον πρακτικός τρόπος για να ερχόμαστε σε επαφή με τον Θεό μέσα μας. Και τυγχάνει να έχω λάβει αυτό τον πρακτικό τρόπο, από κάποιον ζωντανό δάσκαλο, όπου τολμώ να τον συστήνω στους πάντες, γιατί είμαι μαθητής του 39 χρόνια και γνωρίζω την διαδρομή του μέχρι τώρα, όπου είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένος ως Πρεσβευτής της Ειρήνης.

Τώρα, γιατί σας προτρέπω ότι είναι αναγκαίο να γνωρίσουμε τον Θεϊκό μας Εαυτό, που προέτρεπε στην εποχή του τους ανθρώπους και ο Αγαπημένος μας δάσκαλος Σωκράτης «Γνώθι σαυτόν». Γιατί όπως υποφέρει το σώμα μας χωρίς φαγητό, νερό και ύπνο, έτσι και η ψυχή μέσα μας υποφέρει χωρίς Αγάπη! Επειδή δεν βιώνουμε την Θεία Αγάπη μέσα μας –άσχετα αν τρώμε, πίνουμε, γλεντάμε και κοιμόμαστε- βρισκόμαστε σε εσωτερικό κενό δηλαδή ανεκπλήρωτοι, και ως επακόλουθο διχασμένοι- διαταραγμένοι. Αυτή η εσωτερική διαταραχή, ξεσπάει προς τα έξω, γι’ αυτό έχουμε την υποκρισία, την ασέβεια, την απάτη, τα εγκλήματα και τους πολέμους μεταξύ μας. Γιατί δεν βιώνουμε την Θεία Αγάπη μέσα μας και τον Θείο Σεβασμό, που πρέπει να έχουμε κατ’ επέκταση σε όλο το φάσμα της Ζωής μας, προς όλη την Μεγαλοπρεπέστατη Θεία Δημιουργία.

Όπως παρατηρούμε λοιπόν, χωρίς καμία αμφισβήτηση, παρ’ όλη την «μόρφωση», παρ’ όλη την «τεχνολογία», πορ’ όλο τον πλούτο και τις «αναρίθμητες ιδέες μας», έχουμε ένα παγκόσμιο χάος –κολαστήριο –τρελοκομείο -πύργο της Βαβέλ.

Και τολμώ να δηλώσω, ότι όλο αυτό συμβαίνει, εξαιτίας ελλείψεως της Αγάπης και του Σεβασμού, που δεν βιώνουμε μέσα μας. Αυτή είναι η αιτία, που σας προτρέπω να επιδιώξουμε την Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας, γιατί θ’ ανακαλύψουμε τα Θεία Αισθήματα της Αγάπης και του Σεβασμού, και αισθανόμενοι εκπληρωμένοι, θα έχουμε απίστευτη επικοινωνία μεταξύ μας και με όλες τις μορφές Ζωής του Μαγευτικότατου Πλανήτη μας, που συντηρεί τα πάντα με τ’ αναρίθμητα αγαθά του! Έχω καταλήξει λοιπόν, σ’ ένα απόλυτο συμπέρασμα: όπως γνωρίζω ότι υποφέρει ο πεινασμένος, άυπνος και διψασμένος, έτσι γνωρίζω ότι υποφέρει η ανθρωπότητα έλλειψη της Γνώσης του Εαυτού μας!

Και επισημαίνω, όποιος δεν θ’ ασχολείται με την Γνώση του Εαυτού του, θ’ αυξάνεται η υποκρισία και η σχιζοφρένεια του νού του.

Δηλαδή, η Άγνοια του Εαυτού μας, μας οδηγεί στην πτώση!

Και μόνο η Γνώση του Εαυτού μας μπορεί να μας ανορθώσει!

Αισθάνομαι να σας παρακαλέσω, όποιος αγγίζεται απ’ το μήνυμά μου, να το κοινοποιείται, για να έχουμε γρηγορότερη φυγή απ’ το σκοτάδι, γιατί ανήκουμε στο Φως που μας περιμένει μέσα μας να το ανακαλύψουμε, για να αισθανόμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ! Μας αξίζει μία καινούρια Φωτεινή Ιστορία, που πρέπει να κάνει την αρχή ο καθένας μας απ’ τον Εαυτό του και όχι να περιμένουμε ΤΑΧΑ, ότι θα μας φέρουν την αλλαγή κάποιοι άλλοι, για να αποποιούμαστε της προσωπικής μας ευθύνης!

Σας ενημερώνω όποιος θέλει ν’ ασχοληθεί με την Γνώση του Εαυτού του

www.theartoflife.grστα Ελληνικά και www.wopg.orgστα Αγγλικά.

 Και στα κανάλια Extra3 κάθε Σάββατο στις 19.30

και στο ΖΟΟΜ κάθε Κυριακή στις 21.00 “Λόγια Ειρήνης”

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση !

                       Νότης