Οι άνθρωποι που δημιουργούν τους πολέμους, ή τυραννούν συνανθρώπους τους και ζώα, ατυχώς και δυστυχώς, είναι επειδή έχουν εσωτερικό πόλεμο και τυραννιούνται μέσα τους απ’ τις σκέψεις και τα συναισθήματα του μυαλού τους, κι όλο αυτό το εσωτερικό κολαστήριο που ζούνε, ως επακόλουθο, το εκδηλώνουν προς τα έξω όπου μπορούν. Γι’ αυτό είναι αναγκαίο, να έχουμε όμορφο και καθαρό το μυαλό μας, για να εκδηλώνουμε την ομορφιά και την καθαρότητά μας προς τον περίγυρό μας. Για να έχουμε όμως αυτή την εσωτερική ομορφιά και καθαρότητα, χρειάζεται να βρούμε την πηγή τους και η πηγή όλων των όμορφων αισθημάτων και της καθαρότητας, είναι ενσωματωμένα στην Θεσπέσια Γνώση του Εαυτού μας !!!!
Δεν είναι κάτι τυχαίο και φαντασιώδες, όταν συνάνθρωποί μας από βάθους αιώνων, προέτρεπαν την ανθρωπότητα να στραφούν μέσα τους με τα απλά και διαχρονικά ρητά, «Αυτό που αναζητάς βρίσκεται μέσα σου» και στην συνέχεια το «Γνώθι Σαυτόν» του ΠολυΑγαπημένου μας Σωκράτη!
Τολμώ να δηλώσω απόλυτα, ότι αν δεν σπούδαζαν αυτήν την Εσωτερική Υπέρτατη Επιστήμη άνθρωποι μέχρι σήμερα, θα μας είχε καταπιεί το σκοτάδι, απ’ το μίσος και την τρέλα του μυαλού. Ευτυχώς, που έρχονται συνέχεια άνθρωποι και προσφέρουν τον πρακτικό τρόπο για να ανακαλύψουμε μέσα μας τον Έμφυτο Υπέρτατο Πλούτο μας !!!! Ποιόν; ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ !!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ !!!!
www.theartoflife.gr
Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση!

Νότης