Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ!

Η ΑΦΑΝΗΣ «παγκόσμια μαφία», έχει τοποθετήσει σε όλες τις χώρες ως βιτρίνα, δικούς της υπαλλήλους σε θέσεις κλειδιά υπεράνω υποψίας, όπως ηγέτες «πατρίδων και θρησκειών» Μ. Μ. Ε, εκπαιδευτικούς κι απ’ όλα τα στρώματα δουλοπρέπειας, έχοντας εγκλωβίσει όλη την ανθρωπότητα στο χάος και στο σκοτάδι.

Αισθάνομαι σαν πολίτης αυτού του κόσμου, να επισημάνω την τραγική παγίδα των διαφορών μας που μας έχουν διδάξει,  ώστε με την άγνοια και την αποδοχή μας, γινόμαστε συνένοχοι στην διαιώνιση των πολέμων και στην εξαθλίωση της ανθρωπότητας! Και να επισημάνω επίσης, την χαρμόσυνη ελπίδα για την σημαντικότητα των ομοιοτήτων μας, που μπορεί να μας οδηγήσει στην απελευθέρωση και στην σωτηρία μας!

Αγαπημένε/η μου φίλε/η, αυτό το μήνυμα, αν προσπαθήσεις να το κατανοήσεις μπορείς ν’ αλλάξεις το πεπρωμένο σου και όλης της γενιάς σου, προς απίστευτη εξελικτική πορεία. Εάν όχι, θα συμμετέχεις στην διαιώνιση των διχασμών, των πολέμων, του χάους και του σκότους συνειδητά ή ασυνείδητα, παρασέρνοντας και τους απογόνους σου. Απλά σε παρακαλώ, προσπάθησε να το διαβάσεις απ’ την καρδιά σου, γιατί σου μιλώ απ’ την καρδιά μου. Ευτυχώς, λόγω της τεχνολογίας ο γραπτός μου λόγος μπορεί να φθάσει παντού, εκμηδενίζοντας όλες τις αποστάσεις.

Ας την χρησιμοποιήσουμε τώρα για τη διάδοση της Γνώσης του Εαυτού μας, που μπορεί να μας διδάξει τις ομοιότητές μας για να εξαφανίσουμε το σκοτάδι, ώστε τα παιδιά μας να έρχονται σε μια Φωτεινή Εποχή και όχι σε σκοτεινή!

Καθώς γνωρίζουμε, η Μάνα μας Ζωή = η αδιόρατη δημιουργική δύναμη του Παντός, δεν έχει γένος, θέλεις να την πεις Θεό, θέλεις να την πεις Αγάπη, θέλεις να την ονομάσεις Φως δεν αλλάζει η Θεία Ουσία της! Δεν έχει εθνικότητα, ούτε Ελληνίδα είναι, ούτε Αμερικάνα, ούτε Χαβανέζα, ούτε Αλβανίδα, ούτε Γερμανίδα κ.ο.κ. Επίσης, δεν έχει ούτε θρησκεία. Δεν είναι ούτε Χριστιανή, ούτε Μουσουλμάνα, ούτε Εβραία, ούτε Ινδουιστική, ούτε Βουδίστρια ούτε Ιεχωβίτισα, κ.ο.κ. Απλά, πάλλετε μέσω της Θείας Αναπνοής μας και μας παρέχει το Υπέρτατο Δώρο της Ύπαρξης, για να μαγευόμαστε κι εμείς, απ’ την Μεγαλοπρεπέστατη Μαγεία της!

Κι επίσης, δεν έχει βάλει στην γη σύνορα πουθενά, γιατί η γη είναι το παγκόσμιο σπίτι για όλα τα δημιουργήματά της. Δηλαδή είναι τόσο προφανή και αναμφισβήτητα τα εκδηλωμένα γεγονότα της, που μας μιλάει και μας δείχνει σιωπηλά, ό,τι όλοι και όλα, μάς έχει ίσους. Χωρίς απολύτως καμία εξαίρεση.

Η άγνοια όμως και η απληστία των ανθρώπων, δημιούργησε τους διαχωρισμούς  στους ανθρώπους και στην ευλογημένη φύση, που μας συντηρεί επίσης όλους και όλα χωρίς εξαίρεση.

Τα σύνορα λοιπόν, τα έβαλαν οι πονηρές παρέες, που διαμοίρασαν τη γη ανάλογα με τις δυνάμεις τους κι εμείς πρέπει να τα βγάλουμε.

Έβαλαν ταμπέλες σε κάθε χώρα, Ελλάδα, Αμερική, Γαλλία, Ιταλία κ.ο.κ και όποιο παιδί γεννιέται, σφραγίζεται ανάλογα με την ταμπέλα της χώρας που θα γεννηθεί.

Κι έτσι, από άνθρωποι που γεννιόμαστε, αμέσως μας διχάζουν σε Έλληνες, Αμερικάνους, Γάλλους, Ιταλούς κ.λ.π. Μετά μας σφραγίζουν με την ταμπέλα της ανάλογης θρησκείας, που έχουν σε κάθε χώρα. Αυτή η πονηρή τέχνη του παγκόσμιου διχασμού από βάθους αιώνων, επιτυγχάνεται μόλις γεννιόμαστε χωρίς την επιλογή μας, έχουν αποφασίσει άλλοι για εμάς. Μετά, έχουν ετοιμάσει τον εσωτερικό διχασμό σε κάθε λαό με την πανούργα πολιτική των κομμάτων και τόσα άλλα κόλπα. Το παγκόσμιο σκοτεινό σύστημα, έχει σε κάθε χώρα  δικούς του δημαγωγούς στα σχολεία, στα λύκεια, στα πανεπιστήμια και με διαφορετικούς δικούς του επίσης ως «εκπροσώπους» του λαού, σε διαφορετικά κόμματα, για να διαμορφώνουν και να παγιδεύουν τους λαούς με την χειραγωγία του διχασμού. Και στην εκπαίδευση σχεδόν δεν έχεις επιλογή, γιατί αν δεν ακολουθήσεις τις ιδέες του κόμματος του καθηγητή σου, κινδυνεύεις να μην περάσεις κι έτσι υποκύπτουν οι μαθητές στην ύπουλη παγίδα τους. Στα δημοτικά τα μικρά παιδιά, τα δηλητηριάζουν με το φανατισμό τάχα για την πατρίδα για τον παγκόσμιο διχασμό. Στα γυμνάσια τα προετοιμάζουν τα παιδιά σε διχασμούς με τ’ αρρωστημένα κόμματα, για να δημιουργούν τους εμφυλίους πολέμους. Αντί να διδάσκουν στα παιδιά, ό,τι ο Θεός είναι μέσα μας και είμαστε γεννημένοι απ’ την ίδια Θεία Ουσία, – άρα έχουμε κυριολεκτικά πρώτου βαθμού συγγένεια όλοι μεταξύ μας, σαν «αδέλφια από την ίδια μητέρα» -, τα δηλητηριάζουν με μίσος και αποστροφή για άλλους λαούς και, διαιωνίζουν την εχθρότητα με τους επαναλαμβανόμενους απεχθέστατους πολέμους.

Ώστε μεγαλώνοντας τα παιδιά διχασμένα από τον Θεϊκό Εαυτό τους, βλέπει με μίσος και φόβο ο ένας λαός τον άλλον σαν ταμπέλες, και όχι σαν συνανθρώπους.

Συνηθισμένοι πλέον οι νέοι στους διχασμούς, τους έχουν ετοιμάσει κι άλλους τρόπους διχασμού στα επαγγέλματα, στα διάφορα εμποροαθλήματα με τον πρωταθλητισμό, στις θεωρίες, και στον ανταγωνισμό που εδραίωσαν ως φυσιολογικό στα πάντα.

Κι έτσι, έχουμε σκόπιμη αυξανόμενη εγκληματικότητα, σκότος, οργανωμένο χάος και εξαθλίωση, που καλύπτονται με κάποια πολυτέλεια υποκρισίας και χλιδής, για να επηρεάζουν τους ανθρώπους να «ελπίζουν» στον ψεύτικο πλούτο τους. Ο σκοπός τους είναι η αποχαύνωση και ο διχασμός για να μην ξυπνήσουν ποτέ οι άνθρωποι, και να δουλεύουν για τους κηφήνες ώσπου να πεθάνουν.

Μέσα σ’ αυτά τα λίγα γραπτά, μπορεί ο καθένας να δει που ανήκει.

Ανήκεις στους παγιδευμένους; σου δίνεται η ευκαιρία να αποπαγιδευτείς.

Ανήκεις στους παγιδευτές; σου δίδεται κι εσένα η ευκαιρία ν’ αλλάξεις πορεία για το καλό των συνανθρώπων σου, γιατί κι εσύ δεν θα «ήθελες ποτέ, να σου κάνουν αυτά που κάνεις εσύ, στους άλλους»! Μην ξεχνάμε το νόμο του μπούμερανγκ.

Είναι τόσο απλά και ξεκάθαρα τα γεγονότα, ώστε δεν μπορεί να πει κάποιος ό,τι δεν καταλαβαίνει. Αν δεν καταλαβαίνει, αυτοκοροϊδεύεται. Ας αφήσουμε λοιπόν, τους ανόητους αρρωστημένους φανατισμούς και να κοιτάξουμε να μάθουμε και τις όμορφες ομοιότητές μας για συμφιλίωση και συνεργασία, εφόσον όλοι είμαστε στο ίδιο καράβι, Πλανήτης Γη.

Προϋποθέτει να κατανοήσετε, ότι οι χρηματοκόπτες ή το παγκόσμιο λόμπυ της οικονομίας, με τους υπαλλήλους τους, τους ηγέτες όλων των χωρών δεν έχουν ταμπέλες Άγγλοι, Γάλοι, Έλληνες και Γερμανοί, αυτοί έχουν ως ταμπέλα μόνον το θεό τους χρήμα. Τις ταμπέλες, τις έχουν επικολλήσει μόνο στα πρόβατα – λαούς,  για να τους πηγαίνουν όποτε θέλουν επί σφαγή, σε εμφύλιους ή σε εθνικούς πολέμους.

Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ

ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ!

Πρώτα απ’ όλα, παρατηρήστε, ότι το κάθε ανθρώπινο πλάσμα που υφαίνετε μες στην κοιλιά της θνητής μητέρας μας – χωρίς απολύτως καμία παρέμβασή της κατά την ύφανσή μας –  έρχεται με τα ίδια χαρακτηριστικά και αποτελούμενο ακριβώς απ’ τα ίδια στοιχεία της μητέρας μας φύσης.  Ένα κεφάλι, δύο μάτια, δύο αυτιά, μία μύτη, ένα στόμα, μία γλώσσα, δόντια, ίδιο χρώμα αίματος – και όχι γαλαζοαίματος – κύτταρα, νεύρα, αγγεία, ένας λαιμός, ένας θώρακας, ίδια διάταξη σπονδυλικής στήλης, δύο χέρια, ίδιος αριθμός γεννητικών οργάνων, δύο πόδια, ίδιος αριθμός δακτύλων άνω και κάτω, νύχια, ίδιες κλειδώσεις, ίδια εσωτερική και εξωτερική διάταξη οργάνων, εκπληκτικός μηχανισμός σκέψεων φαντασίας και αντίληψης για δημιουργία, ίδιες θεμελιώδεις επιθυμίες φαγητού, νερού, ύπνου, απίστευτα αισθήματα μέσα μας ειρήνης, χαράς, αξιοπρέπειας, ελευθερίας και αγάπης, για την συντήρηση  και την εκπλήρωση μυαλού, σώματος και ψυχής μας. Τελικά, ένα απίστευτο μοναδικό ΘΑΥΜΑ, είναι το ανθρώπινο σώμα μας. Και μόνο, μ’ αυτές τις ομοιότητες από αρχής του ανθρώπινου γένους μέχρι τώρα, δεν μας κινεί το ενδιαφέρον; ότι, αυτή η ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ ΑΔΙΟΡΑΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ «ΥΦΑΝΤΡΑ», που έχει δημιουργήσει το ανεξερεύνητο Μεγαλοπρεπέστατο Σύμπαν, και μας δημιουργεί στην κοιλιά της μάνας μας, ότι είναι η ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ, που μας γεννάει όλους; Και μόλις βγούμε απ’ την κοιλιά, μας προσφέρει το απίστευτο δώρο της ΖΟΩΔΟΧΟΥ ΑΝΑΠΝΟΗΣ και μας την παρέχει κάθε στιγμή, για να μας συντηρεί μέχρι ενός χρονικού ορίου; Στη συνέχεια, η συντήρησή μας και όλων των μορφών ζωής, λαβαίνει χώρα ακριβώς απ’ τα ΙΔΙΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΑ ΔΩΡΑ της Μάνας μας Φύσης, τον Ευλογημένο ήλιο, την γη, το νερό και τον αέρα. Μόλις γεννιόμαστε, δεν φέρουμε απολύτως τίποτε μαζί μας. Καμία ταμπέλα στο κούτελο και στα χεράκια μας ούτε εθνικότητας, ούτε θρησκείας, ούτε ονόματος, ούτε επαγγέλματος.

Είμαστε αυτοί καθ’ εαυτοί που είμαστε, ανθρώπινα πλάσματα από την Ίδια Δημιουργό Δύναμη. Καθώς γνωρίζουμε όλοι, δεν έχουν επίσης καμία ταμπέλα επάνω τους ο ήλιος, ο αέρας, η γη και το νερό, ούτε εθνικότητας, ούτε θρησκείας. Μέχρι τώρα παρατηρούμε, ότι η ίδια Ενέργεια μάς υφαίνει μες την κοιλιά της μάνας μας, τα ίδια στοιχεία της φύσης μας συντηρούν, και τις ίδιες αναγκαιότητες έχουμε όλοι μας.       Ποιος μπορεί να αμφιβάλει, για τα τόσο προφανή αυτά γεγονότα; φυσικά μπορούν κάποιοι, αλλά θα είναι μερικοί ανόητοι, ή αρνητές της πραγματικότητας, που θέλουν να διαιωνίζουν τις διαφορές στους συνανθρώπους μας, για να τους έχουν πάντα υποδουλωμένους, διχασμένους και σε πολέμους.

Αυτές τις ομοιότητες, όταν τις αποδεχθούμε και τις συνειδητοποιήσουμε βαθειά, τότε και μόνο τότε, μπορούμε να πούμε ότι είμαστε Άνθρωποι και αναγνωρίζουμε τον Δημιουργό μας και την πραγματικότητα των γεγονότων. Το επακόλουθο το διαισθάνεται ο καθένας μας, βαθμιαία εξαφανίζονται οι διχασμοί από τις τάχα πατρίδες ως εθνικιστές, ως ρατσιστές, απ’ τις θρησκείες, απ’ τα κόμματα και τόσα άλλα καλοστημένα πανούργα κόλπα, που διαιωνίζουν τους πολέμους και την τεχνητή φτώχεια στην ανθρωπότητα. Και μπορούμε μετά, να συνεργαζόμαστε σαν συνειδητοί, ευγενείς και αξιοπρεπείς, για μία καινούργια απίστευτη Φωτεινή Ιστορία, που μας αρμόζει ως κορωνίδα της δημιουργίας, του ΠολυΑγαπημένου μας Πάνσοφου και Ελεήμονος Δημιουργού μας!

Από μερικές απλές συνειδητοποιήσεις και κινήσεις, μπορεί να απελευθερωθεί η ανθρωπότητα, όπως:

Δεν μας συντηρούν οι χρηματοκόπτες, ούτε οι κυβερνήσεις, ούτε οι θρησκείες, ούτε τα επαγγέλματά μας, ούτε τα πλούτη μας.

Η εξάρτησή μας προέρχεται απ’ τη Θεϊκή Αναπνοή μας μόλις γεννιόμαστε και απ’ τις θρεπτικές ουσίες της Μάνας μας Φύσης! Αν δεν συνειδητοποιήσουμε αυτή την θεμελιώδη πραγματικότητα, απλά, είμαστε χαμένοι μέσα στο διάστημα και κάποτε ίσως ξυπνήσουμε, αλλά μπορεί να είναι αργά.

●  Η άγνοια του Εαυτού μας, μάς προκαλεί την πτώση μας.

●  Από τη Γνώση του Εαυτού μας, θα προκύψει η εξύψωσή μας.

  Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΕΒΕΙΑΣ.

  Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ.

Μόνο με την Θεσπέσια Αυτογνωσία, οδηγείσαι στην Θεογνωσία!

Το μεγαλύτερο εμπόδιο για να γνωρίσουμε τον αληθινό μας Εαυτό είναι οι αντιλήψεις του μυαλού μας και πρέπει να τις παραμερίσουμε, γιατί δεν μπορούμε να συλλάβουμε το ασύλληπτο με το περιορισμένο μας μυαλό. Το κεφάλι μας, μπορούμε να το βάλουμε μέσα σε μία κατσαρόλα μεγαλύτερη. Την κατσαρόλα όμως, δεν μπορούμε να την βάλουμε μέσα στο κεφάλι μας. Έτσι οι άνθρωποι, προσπαθούν να βάλουν το Άπειρο, μέσα στο περιορισμένο μυαλουδάκι τους και τελικά υποφέρουν σ’ όλη τους την ζωή μέχρι τρέλας. Ο Θεϊκός μας Εαυτός, είναι εσωτερική εμπειρία της καρδιάς, απ’ τη Γνώση. Πρέπει να κατανοήσουμε, ότι όπως το κάθε μέλος του σώματός μας έχει διαφορετικό σκοπό, τα μάτια σου δείχνουν την κατεύθυνση, αλλά  τα πόδια σε οδηγούν στον προορισμό σου. Η σκέψη σε προτρέπει να δημιουργήσεις κάτι, αλλά τα χέρια το δημιουργούν. Το μυαλό είναι η έδρα της σκέψης, της φαντασίας και της αντίληψης για το υλικό πεδίο. Η ψυχή έχει δημιουργηθεί για να αισθάνεται και να βιώνει τα Υπέρτατα αισθήματα του Θεού μέσα μας. Δεν μπορούμε να αισθανθούμε τον Θεό με το μυαλό. γι’ αυτό ειπώθηκε, αν δεν γίνετε σαν τα παιδιά με καθαρή την καρδιά, δεν μπορείτε να εισέλθετε στην βασιλεία του Θεού. Και επίσης ειπώθηκε, η βασιλεία του Θεού, είναι εντός υμών! Τα πάντα λοιπόν είναι στην επιλογή μας, από εμάς εξαρτάται να κάνουμε τη διαφορά ατομικά και παγκόσμια.

Έχουμε αποδεχθεί την παραπλάνηση και απορρίπτουμε την πραγματικότητα.

Αισθάνομαι ήρθε ο καιρός, ν’ απορρίψουμε την παραπλάνηση και ν’ αποδεχθούμε την Γλυκύτατη και Σωτήρια πραγματικότητα!

Δηλαδή αγαπημένοι μου φίλοι, αν είχαμε γεννηθεί σε άλλη χώρα απ’ αυτήν που ζούμε ο καθένας τώρα, θα είχαμε προφανώς άλλες ταμπέλες πατρίδας, θρησκείας, και θα μιλούσαμε άλλη γλώσσα. Άρα, είμαστε ο καθένας μας ένα κατασκευασμένο ψέμα σαν ρομπότ, ανάλογα που θα γεννηθούμε.

Σκεφθείτε, οι ίδιοι ως «συνέλληνες» καταδίκασαν σε θάνατο τον Αγαπημένο μας Σωκράτη τον Σοφό των σοφότερων, – που δίδασκε και διαφώτιζε τους νέους να γνωρίσουν τον Αληθινό Εαυτό τους – με την πρόφαση ότι διέφθειρε τους νέους.

Οι σκοταδιστές, ήθελαν να διαφθείρουν τους νέους με το σκοτάδι τους, όπως γίνεται ατυχώς μέχρι σήμερα παγκοσμίως. Σπουδές επί χρήμασι, μόνο για μονάδες παραγωγής στην μεγάλη σχολή της ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ και της ΑΠΑΤΗΣ του παγκόσμιου εμπορίου. Απόδειξη, οι «σούπερ μορφωμένοι» κατέχουν και κατευθύνουν μέχρι σήμερα την ανθρωπότητα. Προς τα πού την έχουν οδηγήσει;

Στην συνεχή αύξηση διαφθοράς, υποκρισία, ψεύδη, εκμετάλλευση, απάτες,  εγκληματικότητα, τεχνητή φτώχεια, αρρώστιες, τζόγους, ναρκωτικά, αλκοόλ, φυλακές για τους μικρούς απατεώνες, τρελοκομεία για τους μικρούς τρελούς, και έξω στο παγκόσμιο  τρελοκομείο γυρίζουν ανενόχλητοι οι μεγάλοι απατεώνες και τρελοί των θέσεων κλειδιών, που οδηγούν την ανθρωπότητα στο χάος και σε πολέμους, για να ικανοποιούν την σκοτεινή φύση τους εφόσον επέλεξαν και λάτρεψαν το χρήμα για θεό τους.  

Κατανοώ την δυσκολία της απόρριψης ενός πράγματος, που ενσωματώνεται στον άνθρωπο από την ημέρα που γεννιέται και διαιωνίζεται η παραπλάνηση επί χιλιετηρίδες. Η Αλήθεια όμως, έχει την μοναδική δυνατότητα να εξαφανίζει την πλάνη σε όσους ειλικρινά επιθυμούν την απόρριψή της. Όταν γυρίζουμε τον διακόπτη της μνήμης, βλέπουμε όταν ήμασταν παιδιά χωρίς τις ταμπέλες τους, πόσο ελεύθερα, χαρούμενα και αγαπημένα ζούσαμε στις γειτονιές μας.

Η αλήθεια προσφέρει τόση βαθύτατη συνειδητοποίηση, που αβίαστα ο άνθρωπος απορρίπτει το παλτό της πλάνης.

Τώρα, όσοι θέλετε να φοράτε το παλτό συνέχεια και στο κρύο και στην ζέστη, είναι τόσο προφανές ότι θα αρρωστήσετε, γιατί θα μυρίζετε από υποκρισία και αποσύνθεση, όπως οι πολιτικάντηδες του παγκόσμιου σάπιου συστήματος.

Αν θέλετε να μην αρρωστήσετε, κατανοήστε το Αληθινό σημερινό ελπιδοφόρο μήνυμα, για να συμβάλετενα μην αρρωστήσουν και οι απόγονοι σας. Τουλάχιστον, σας προσφέρεται μία απίστευτη δυνατότητα επιλογής. Η μεταμόρφωση ενός ανθρώπου, μπορεί να αρχίσει και μόνο, από μία λέξη της Αλήθειας!

Σ’ αυτό τo μήνυμα, σκιαγραφώ το πεπρωμένο της ανθρωπότητας.Με την απόκρυψη της Γνώσης του Εαυτού μας, που έχουν κάνει στην παιδεία οι σκοτεινοί δυνάστες από βάθους αιώνων μέχρι σήμερα, έχουν ισοπεδώσει την ανθρωπότητα. Ώστε μόνο, με την Γνώση του Εαυτού μας και την συνένωσή μας, θα αλλάξουμε το πεπρωμένο μας – που μας το έχουν προγραμματίσει άλλοι – για μια καινούργια Φωτεινή Ιστορία!

Ίσως κι αυτοί οι νέοι, που διαδέχονται την λάθος διδασκαλία των προγόνων τους δασκάλων ή γονέων τους και προσχωρούν στην παγκόσμια μαφία και την διαιωνίζουν, να μην έχουν συνειδητοποιήσει τα δυσάρεστα αποτελέσματα που τους περιμένουν. Ελπίζω κάποτε, να φθάσει το μήνυμά μου και σ’ αυτούς και να κατανοήσουν ότι κι αυτοί είναι παγιδευμένοι μαζί με τους συνανθρώπους τους που παγιδεύουν.Τους παρέχεται η απίστευτη και ύψιστη ευκαιρία, να απελευθερωθούν και να συμβάλουν για την ειρήνη και την εξύψωση της ανθρωπότητας.

Είμαι απίστευτα ευγνώμων στον ΠολυΑγαπημένο μου δάσκαλο, που με την Θεσπέσια Γνώση του, με διεύρυνε και με αφύπνισε να κατανοήσω τις ομοιότητές μας και απελευθερώθηκα πλήρως. Μου επέτρεψε να συνειδητοποιήσω ό,τι όλα είναι ενιαία = ΕΝΑ = ΤΟ ΠΑΝ! Κι αυτό εύχομαι ολόψυχα, να το βιώνει  ο κάθε άνθρωπος!

Μπορούμε να έχουμε τις διαφορές μας γιατί είναι η δύναμή μας, αλλά πρέπει να μάθουμε και την συνεργασία μας με την αγάπη, τον σεβασμό και την κατανόηση, για να μην μισούμαστε και σκοτωνόμαστε.

Δεν ήρθαμε στη γη μόνο για να παίξει ο καθένας ένα διαφορετικό ρόλο και να φύγουμε, αλλά να συντονίσουμε τους ρόλους μας και να συνεργαστούμε για τη συλλογική εξέλιξη της ανθρωπότητας. Όπως τα εξαρτήματα μιας μηχανής τα συντονίζει ο μηχανικός για να λειτουργήσει η μηχανή να εκπληρώσει τον σκοπό της. Και εμείς είμαστε ταυτόχρονα και το εξάρτημα και ο μηχανικός, γιατί έχουμε τα εργαλεία της αγάπης, του σεβασμού και της κατανόησης και μπορούμε να συντονιστούμε για να εκπληρώσουμε τον σκοπό μας. Να παραδώσουμε μια σκυτάλη ειρήνης, ελευθερίας και αξιοπρέπειας στα ευλογημένα μας παιδιά.

Μας έθαψαν τόσα χρόνια τα αισθήματα της καρδιάς μας την ειρήνη, την αγάπη, το σεβασμό, την καλωσύνη, – γιατί μαθαίνουν τον κόσμο από παιδιά να λειτουργούμε μόνο απ’ το μυαλό, – ας τα ξεθάψουμε τώρα για να ζούμε όλοι με ειρήνη, αξιοπρέπεια και ευημερία, ως μία γιρλάντα από όμορφα διάφορα λουλούδια στον λαιμό του Δημιουργού μας, γιατί είμαστε όλοι πλάσματά του – αδέρφια!

Αυτή είναι η αληθινή συγγένεια, με την κυριολεκτική έννοια της λέξεως συγγενής!

Σας χαιρετώ με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση και καλή αντάμωση για υγιή συνεργασία!

                                                                     Νότης