Μία από τις πιο ύπουλες παγίδες του παγκόσμιου σκοτεινού συστήματος, είναι η προτροπή από δικούς του υπαλλήλους ιδιαίτερα μέσω των Μ. Μ. Ε, να επηρεάζουν το λαό να γίνονται υποχείρια αυτών, για να εκδηλώνουν την αγανάκτηση και την εκδίκηση μέσω αιματοχυσιών, ώστε να διαιωνίζουν τη χαώδη και σκοτεινή εποχή τους!

Για να αποπαγιδευτούμε τώρα, σκέφθηκα να ξεκινήσω ένα κίνημα αναζητώντας τους Γνήσιους, Αφυπνισμένους και Συνειδητοποιημένους, για μία Ειρηνική Επανάσταση χωρίς πλιάτσικα και αιματοβαμμένες επαναστάσεις!

Είναι ανάγκη να κατανοήσουμε, ότι όσο είμαστε αποκομμένοι απ’ την Γνώση του Εαυτού μας, εύκολα θα μας οδηγούν άλλοι με δικές τους αντιλήψεις και πρόγραμμα καταστροφικό, γιατί δεν γνωρίζουμε τι θέλουμε στην ουσία.

Όταν θα ερχόμαστε σε επαφή με την συνείδησή μας, θ’ ανακαλύψουμε το σκοπό της ζωής μας. Θα παύσουμε να παγιδευόμαστε γιατί αυξάνεται η διαύγειά μας, που είναι σαν το φως και εξαφανίζει κάθε είδους σκοτάδι.   

Aς ανταποκριθούμε λοιπόν στο κάλεσμα του κινήματος των Οραματιστών του Γενικού Καλού. Μόνο τότε μπορούμε να συμβάλουμε αληθινά, όταν προσέλθουμε για συνεργασία με προσωπική μας συνειδητοποίηση, για έναν καλλίτερο κόσμο με Εσωτερική Ειρήνη, Αξιοπρέπεια και Ευημερία! Πρέπει να δυναμώσουμε  την Ελπίδα και την Αποφασιστικότητά μας! Εάν εστιαζόμαστε από δω κι από εκεί χωρίς συνειδητότητα, θα είμαστε πάντα χαμένοι και ονειροπόλοι!

Ήρθε η εποχή να αναλάβουμε την προσωπική ευθύνη ο καθένας μας, και να σταματήσουμε τα μοιρολόγια για την κατάντια μας, ότι συνέχεια μας φταίνε κάποιοι άλλοι. Θεωρώ ότι είναι ντροπή και δειλό, μπορούμε να μετατρέψουμε το πεπρωμένο μας σε γνήσιο και θαρραλέο. Ας το προσπαθήσουμε λοιπόν!

Με Αγάπη, Σεβασμό και Εκτίμηση

                     Νότης